Αγαπητοί γονείς και σπουδαστές,

Όπως ήδη γνωρίζετε από προηγούμενη επικοινωνία μας, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας το εξάμηνο αναμένεται να ξεκινήσει στις 05 Οκτωβρίου. Ταυτόχρονα, καθημερινά λαμβάνονται από τους αρμόδιους φορείς μέτρα προφύλαξης έναντι της εξάπλωσης του COVID 19.

Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έχουμε  ως πρωταρχικό στόχο τη διασφάλιση της υγείας των σπουδαστών μας, των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Στο πλαίσιο αυτό εφαρμόζουμε διαδικασίες λειτουργίας και εξυπηρέτησης που ελαχιστοποιούν τις μετακινήσεις και τις κοινωνικές επαφές.

Στην προσπάθειά μας λοιπόν, να εξυπηρετούμε όλους με ασφάλεια, σας ενημερώνουμε ότι:

  • Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη φοίτησή σας μπορείτε να μας καλείτε στο τηλέφωνο της Σχολής, 2108225983.
  • Αν υπάρχουν εκκρεμότητες που αφορούν την ολοκλήρωση της εγγραφής σας ή της επανεγγραφής σας, επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2108225983 ζητώντας να σας συνδέσουν με το Αρχείο της Σχολής.
  • Εάν θέλετε να καταθέσετε στη Σχολή κάποια δικαιολογητικά, μπορείτε να τα αποστείλετε ηλεκτρονικά στο info@iekdelta.gr
  • Εάν θέλετε να ζητήσετε κάποια βεβαίωση σπουδών μπορείτε επίσης να στείλετε το αίτημά σας στο info@iekdelta.gr γράφοντας για ποιο λόγο τη ζητάτε (π.χ για την εφορία, για επίδομα Α21, για κινητή τηλεφωνία, για αναβολή στρατού κλπ.) και θα σας αποσταλεί η βεβαίωση από εμάς επίσης ηλεκτρονικά στο δικό σας e-mail.
  • Εάν θέλετε να επισκεφτείτε τη Σχολή για οποιονδήποτε λόγο και δεν μπορείτε να εξυπηρετηθείτε ηλεκτρονικά, τότε μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο της Σχολής και να κανονίσετε συγκεκριμένο ραντεβού ώστε να εξυπηρετηθείτε άμεσα χωρίς αναμονή και χωρίς συνωστισμό.
  • Υπενθυμίζουμε ότι η χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους της Σχολής είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την έναρξη του εξαμήνου θα ενημερωθείτε σε επόμενη επικοινωνία μας.

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση Σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ