Αγαπητοί Γονείς και Σπουδαστές,

Ευχόμαστε το μήνυμά μας να βρίσκει εσάς και τις οικογένειές σας υγιείς, γεμάτους όρεξη, δημιουργική διάθεση και πάνω απ’ όλα έτοιμους για την ερχόμενη Ακαδημαϊκή χρονιά.

Η περίοδος που ξεκινά είναι κρίσιμη για όλους, για τη χώρα, για την κοινωνία, για τον καθένα από εμάς ξεχωριστά. Η πρώτη μέριμνά μας όμως παραμένει η ασφάλεια των σπουδαστών, των καθηγητών και των εργαζομένων της Σχολής μας. Από την πρώτη στιγμή εφαρμόσαμε πλήρως τα μέτρα προστασίας και ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου. Προσαρμοστήκαμε άμεσα στα νέα δεδομένα της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης δημιουργώντας online πλατφόρμα e-classroom και καταφέραμε να προσφέρουμε σε όλους τους σπουδαστές μας τις καλύτερες υπηρεσίες τηρουμένων των συνθηκών.

Το νέο εξάμηνο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας, αναμένεται να ξεκινήσει στις 5 Οκτωβρίου. Τα μαθήματα και τα εργαστήρια θα γίνονται με φυσική παρουσία λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Προκειμένου να προβεί η Σχολή μας στη δημιουργία των νέων τμημάτων και να ολοκληρώσει το πρόγραμμα εκπαίδευσης, παρακαλούμε πολύ όλους όσους δεν το έχετε πράξει έως τώρα, όπως ολοκληρώσετε τη διαδικασία επανεγγραφής σας μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Για λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Αρχείο της Σχολής μας στο 2108225983 ή στο info@iekdelta.gr

Η Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση είναι κατά κύριο λόγο πρακτικής φύσεως και με έμφαση στα εργαστηριακά μαθήματα και όχι στη θεωρία. Τα μαθήματά μας είναι κατά κύριο λόγο βιωματικά, χρειάζονται εξειδικευμένο εξοπλισμό, εργασία σε πραγματικό χρόνο και απαιτούν διάδραση με την παρουσία καθηγητών και σπουδαστών. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε το εκπαιδευτικό μας έργο εφαρμόζοντας πάντα τα προβλεπόμενα από το Υπουργείο μέτρα ασφάλειας και προφύλαξης. Να είστε σίγουροι πως θα φροντίσουμε με το γνωστό ευχάριστο τρόπο μας να μπούμε άμεσα σε ρυθμό, να οργανώσουμε καινούρια projects και να πραγματοποιήσουμε δράσεις που γρήγορα θα μας επαναφέρουν κοντά σε αυτά που όλοι μας τόσο αγαπάμε.

Είμαστε δίπλα σας, όπως πάντα, και περιμένουμε να επιστρέψουμε γρήγορα στη δική μας καθημερινότητα! Κάθε σπουδαστής και απόφοιτος ανήκει στην οικογένεια της Δέλτα και αποδείξαμε πως είμαστε κοντά του κάθε στιγμή που μας έχει ανάγκη.

#μαζί_ξεκινάμε πάλι, υπεύθυνα, προστατεύοντας τους γύρω μας και στο τέλος θα βγούμε πάλι νικητές!

*Αναλυτικές οδηγίες για την έναρξη του εξαμήνου, το πρόγραμμα σπουδών, τα μέτρα ασφαλείας και λοιπές λεπτομέρειες θα λάβετε άμεσα στο σπουδαστικό σας email.

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση Σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ