Αγαπητοί γονείς και σπουδαστές,

Η Διεύθυνση Σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, σας καλωσορίζει στην οικογένεια της ΔΕΛΤΑ και σας εύχεται καλή δύναμη και καλή αρχή στο νέο σας ξεκίνημα!

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης σχεδόν 50 χρόνια και αποτελεί σημείο αναφοράς για την επαγγελματική κατάρτιση στην Ελλάδα, καλύπτοντας ένα φάσμα ειδικοτήτων που αφορούν όλους τους παραγωγικούς τομείς της αγοράς εργασίας (Μηχανολογία – Πληροφορική, Υγεία – Ομορφιά, Τουρισμός – Επισιτισμός, Τέχνες – Παιδαγωγικά, Διοίκηση Οικονομίας – ΜΜΕ κλπ).

Κατά την εγγραφή σας γνωρίσατε ήδη τις εγκαταστάσεις μας σε κάποιο από τα τρία Campus μας σε Αθήνα, Περιστέρι και Αγία Παρασκευή. Έχοντας πάντα ως μέγιστο κριτήριο την ασφάλεια των σπουδαστών, την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης, δημιουργήσαμε εκπαιδευτήρια με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, λειτουργική σχεδίαση, θεματικές αίθουσες διδασκαλίας και ξεχωριστές εγκαταστάσεις ανά ειδικότητα. Αναπτύξαμε ένα μοναδικό περιβάλλον επαγγελματικής εκπαίδευσης που δημιουργεί τους σύγχρονους επαγγελματίες του αύριο διαμορφώνοντας νέες συνθήκες στην αγορά εργασίας.
Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών γνώσης και της διαμόρφωσης κοινωνικής ευθύνης και επαγγελματικής συνείδησης στους σπουδαστές μας, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ παρέχει ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους σπουδαστές μία σειρά δράσεων, όπως:

  • Εξειδικευμένα σεμινάρια σε κάθε ειδικότητα από αναγνωρισμένους επαγγελματίες
  • Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επαγγελματικούς χώρους
  • Μαθήματα πιστοποίησης στη χρήση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
  • Μαθήματα ξένων γλωσσών

Βασιζόμενοι στην Ιστορία και τις Αξίες που καθορίζουν τα βήματα μας, όπως η Διαφάνεια, η Ηθική, η Υπευθυνότητα και η Αξιοπιστία, ενισχύουμε συνεχώς την Ειλικρινή σχέση μαζί σας. Κοιτάμε το μέλλον με όραμα και θέτουμε υψηλούς στόχους μαζί. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την παροχή της πιο ολοκληρωμένης σπουδαστικής εμπειρίας!

Η περίοδος που ξεκινά είναι κρίσιμη για όλους, για τη χώρα, για την κοινωνία, για τον καθένα από εμάς ξεχωριστά. Η πρώτη μέριμνά μας όμως παραμένει η ασφάλεια των σπουδαστών, των καθηγητών και των εργαζομένων της Σχολής μας. Το νέο εξάμηνο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας, αναμένεται να ξεκινήσει στις 5 Οκτωβρίου.

Ταυτόχρονα, καθημερινά λαμβάνονται από τους αρμόδιους φορείς μέτρα προφύλαξης έναντι της εξάπλωσης του COVID 19.

Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έχουμε  ως πρωταρχικό στόχο τη διασφάλιση της υγείας των σπουδαστών μας, των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Στο πλαίσιο αυτό εφαρμόζουμε διαδικασίες λειτουργίας και εξυπηρέτησης που ελαχιστοποιούν τις μετακινήσεις και τις κοινωνικές επαφές.

Στην προσπάθειά μας λοιπόν, να εξυπηρετούμε όλους με ασφάλεια, σας ενημερώνουμε ότι:

  • Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη φοίτησή σας μπορείτε να μας καλείτε στο τηλέφωνο της Σχολής, 2108225983.
  • Αν υπάρχουν εκκρεμότητες που αφορούν την ολοκλήρωση της εγγραφής σας ή της επανεγγραφής σας, επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2108225983 ζητώντας να σας συνδέσουν με το Αρχείο της Σχολής.
  • Εάν θέλετε να καταθέσετε στη Σχολή κάποια δικαιολογητικά, μπορείτε να τα αποστείλετε ηλεκτρονικά στο info@iekdelta.gr
  • Εάν θέλετε να ζητήσετε κάποια βεβαίωση σπουδών μπορείτε επίσης να στείλετε το αίτημά σας στο info@iekdelta.gr γράφοντας για ποιο λόγο τη ζητάτε (π.χ για την εφορία, για επίδομα Α21, για κινητή τηλεφωνία, για αναβολή στρατού κλπ.) και θα σας αποσταλεί η βεβαίωση από εμάς επίσης ηλεκτρονικά στο δικό σας e-mail.
  • Εάν θέλετε να επισκεφτείτε τη Σχολή για οποιονδήποτε λόγο και δεν μπορείτε να εξυπηρετηθείτε ηλεκτρονικά, τότε μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο της Σχολής και να κανονίσετε συγκεκριμένο ραντεβού ώστε να εξυπηρετηθείτε άμεσα χωρίς αναμονή και χωρίς συνωστισμό.
  • Υπενθυμίζουμε ότι η χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους της Σχολής είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

* Αναλυτικές οδηγίες για την έναρξη του εξαμήνου, το πρόγραμμα σπουδών, τα μέτρα ασφαλείας και λοιπές λεπτομέρειες θα λάβετε άμεσα με νέο μήνυμα.

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση Σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ