Αγαπητοί γονείς και σπουδαστές,

Η Διεύθυνση Σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, σας καλωσορίζει στην οικογένεια της ΔΕΛΤΑ και σας εύχεται καλή δύναμη και καλή αρχή στο νέο σας ξεκίνημα!

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης σχεδόν 50 χρόνια και αποτελεί σημείο αναφοράς για την επαγγελματική κατάρτιση στην Ελλάδα, καλύπτοντας ένα φάσμα ειδικοτήτων που αφορούν όλους τους παραγωγικούς τομείς της αγοράς εργασίας (Μηχανολογία – Πληροφορική, Υγεία – Ομορφιά, Τουρισμός – Επισιτισμός, Τέχνες – Παιδαγωγικά, Διοίκηση Οικονομίας – ΜΜΕ κλπ).

Κατά την εγγραφή σας γνωρίσατε ήδη τις εγκαταστάσεις μας σε κάποιο από τα τρία Campus μας σε Αθήνα, Περιστέρι και Αγία Παρασκευή. Έχοντας πάντα ως μέγιστο κριτήριο την ασφάλεια των σπουδαστών, την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης, δημιουργήσαμε εκπαιδευτήρια με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, λειτουργική σχεδίαση, θεματικές αίθουσες διδασκαλίας και ξεχωριστές εγκαταστάσεις ανά ειδικότητα. Αναπτύξαμε ένα μοναδικό περιβάλλον επαγγελματικής εκπαίδευσης που δημιουργεί τους σύγχρονους επαγγελματίες του αύριο διαμορφώνοντας νέες συνθήκες στην αγορά εργασίας.
Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών γνώσης και της διαμόρφωσης κοινωνικής ευθύνης και επαγγελματικής συνείδησης στους σπουδαστές μας, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ παρέχει ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους σπουδαστές μία σειρά δράσεων, όπως:

  • Εξειδικευμένα σεμινάρια σε κάθε ειδικότητα από αναγνωρισμένους επαγγελματίες
  • Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επαγγελματικούς χώρους
  • Μαθήματα πιστοποίησης στη χρήση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
  • Μαθήματα ξένων γλωσσών

Η περίοδος που ξεκινά είναι κρίσιμη για όλους, για τη χώρα, για την κοινωνία, για τον καθένα από εμάς ξεχωριστά. Η πρώτη μέριμνά μας όμως παραμένει η ασφάλεια των σπουδαστών, των καθηγητών και των εργαζομένων της Σχολής μας. Το νέο εξάμηνο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας, αναμένεται να ξεκινήσει στις 5 Οκτωβρίου. Τα μαθήματα και τα εργαστήρια θα γίνονται με φυσική παρουσία των σπουδαστών στην αίθουσα λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.
Βασιζόμενοι στην Ιστορία και τις Αξίες που καθορίζουν τα βήματα μας, όπως η Διαφάνεια, η Ηθική, η Υπευθυνότητα και η Αξιοπιστία, ενισχύουμε συνεχώς την Ειλικρινή σχέση μαζί σας. Κοιτάμε το μέλλον με όραμα και θέτουμε υψηλούς στόχους μαζί. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την παροχή της πιο ολοκληρωμένης σπουδαστικής εμπειρίας!

* Αναλυτικές οδηγίες για την έναρξη του εξαμήνου, το πρόγραμμα σπουδών, τα μέτρα ασφαλείας και λοιπές λεπτομέρειες θα λάβετε άμεσα με νέο μήνυμα.

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση Σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ