Αγαπητοί Σπουδαστές,

Με την έλευση των άγιων ημερών του Πάσχα ευχόμαστε σε εσάς και τις οικογένειές σας να είστε υγιείς.

Εδώ και σχεδόν ένα μήνα ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις που κανένας μας δε θα μπορούσε να φανταστεί. Όλοι έχουμε αναγκαστεί να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας και να μείνουμε σπίτι. Το γεγονός όμως ότι μένουμε σπίτι δε σημαίνει ότι είμαστε μόνοι.

Η ΔΕΛΤΑ από την πρώτη στιγμή που αναγκάστηκε με Υπουργική Απόφαση να αναστείλει το εκπαιδευτικό της έργο προσπαθεί να βρίσκεται δίπλα σε όλους τους συνεργάτες της και κυρίως στους σπουδαστές μας και τις οικογένειές τους.

Από τις πρώτες ημέρες θέσαμε σε λειτουργία την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-classroom στην οποία έχουμε ζητήσει από όλους τους σπουδαστές να συμμετάσχουν.

Κατανοούμε ότι αυτή η συμμετοχή δεν είναι εύκολη για όλους. Γνωρίζουμε επίσης  ότι δεν μπορεί με αυτό τον τρόπο να καλυφθεί το μάθημα που γίνεται στην αίθουσα με τον καθηγητή. Όλα αυτά θα γίνουν όταν με το καλό γυρίσουμε στις αίθουσες. Κάνουμε όμως ότι καλύτερο μπορούμε στις δεδομένες συνθήκες και με τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας.

Στον Τομέα Διοίκησης, Οικονομίας & Επικοινωνίας από την πρώτη στιγμή καταβάλλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η πλειοψηφία των σπουδαστών να παραμείνουν σε επαφή με τα αντικείμενα σπουδών τους με σύγχρονες και ασύγχρονες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις. Δημιουργήσαμε μια πρότυπη βάση δεδομένων εκπαιδευτικού υλικού που εμπλουτίστηκε και ανανεώνεται συνεχώς με ατομικές / ομαδικές εργασίες, mutliple choice tests, ενδιαφέροντα άρθρα σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς μας. Όπου αυτό κατέστη δυνατό πραγματοποιήθηκαν και εβδομαδιαίες συμβουλευτικές συναντήσεις – διαλέξεις μέσω Skype.

Αγαπητοί Σπουδαστές,

Ας εκμεταλλευτούμε την τρέχουσα κατάσταση την οποία δε μπορούμε να  αποφύγουμε. Η αναγκαία παραμονή μας στο σπίτι ας είναι αφορμή να αναπτύξουμε νέες δεξιότητες, να δημιουργήσουμε νέα ενδιαφέροντα, να ασχοληθούμε δημιουργικά στο σπίτι, να εξοικειωθούμε με το διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες, να διαβάσουμε ένα βιβλίο, να δούμε μία ωραία ταινία, να ακούσουμε μουσική, να μιλήσουμε με φίλους.

Πάνω από όλα όμως να προσέχουμε τον εαυτό μας και τους δικούς μας ανθρώπους και να εξασφαλίσουμε ότι στο τέλος θα βγούμε νικητές.

Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους.

Σπυρίδων Τρουμπέτας, B.Sc, M.Sc, Οικονομολόγος Π.Ε
Διευθυντής Τομέα Διοίκησης