Αγαπητοί Γονείς και Σπουδαστές,

Με αφορμή την εφαρμογή των νέων μέτρων που ανακοινώθηκαν από τα αρμόδια Υπουργεία στην προσπάθεια αναχαίτισης του δεύτερου κύματος του κορωνοϊού, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ συνεχίζει να έχει ως πρώτη μέριμνα την ασφάλεια σπουδαστών, καθηγητών και διοικητικού προσωπικού.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, όλα τα μαθήματα συνεχίζονται κανονικά και παράλληλα εφαρμόζουμε πλήρως όλα τα μέτρα προστασίας τα οποία και πρέπει να τηρούνται από όλους με απόλυτη αυστηρότητα, τόσο στις αίθουσες όσο και σε όλους τους χώρους της Σχολής.

Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών, προσαρμοστήκαμε άμεσα και με μεγάλη επιτυχία στα νέα δεδομένα καθώς η εκπαιδευτική διαδικασία συνεχίζεται στο 100% της, με ασφάλεια και με όλα τα τμήματά μας σε πλήρη λειτουργία.

Στόχος μας παραμένει να συνεχίσουμε όλοι μας, με σεβασμό, την εφαρμογή των νέων μέτρων ώστε το εκπαιδευτικό μας έργο να συνεχιστεί αλώβητο όπως γίνεται ήδη.

Παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή τα νέα μέτρα ασφαλείας που έχουμε ανακοινώσει για την αύξηση του επιπέδου ασφαλείας ενάντια στον COVID-19. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έχει μεριμνήσει για την τοποθέτηση αντισηπτικών σε όλες τις αίθουσες και την τακτική απολύμανση όλων των χώρων της Σχολής. Τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας, συμβάλλουμε όλοι μας στην αποφυγή διάδοσης του ιού.

Παράλληλα:

  • Τα Delta e-Classrooms είναι σε πλήρη εφαρμογή ως η επίσημη διαδραστική πλατφόρμα ελεύθερης και διαρκούς επικοινωνίας σπουδαστών και καθηγητών και αξιοποιείται παράλληλα και υποστηρικτικά με τις δια ζώσης εκπαιδευτικές διαδικασίες
  • Μέσω της νέας μας πλατφόρμας e-grammateia, σας δίνεται η δυνατότητα υποβολής online αίτησης για την έκδοση Βεβαιώσεων και Πιστοποιητικών
  • Ενισχύουμε διαρκώς τη δυνατότητα online εξυπηρέτησής σας με εξειδικευμένες ομάδες που θα ανταποκριθούν σε κάθε σας αίτημα ηλεκτρονικά:
    Campus Αθήνας: gramathens@iekdelta.gr
    Campus Περιστερίου: gramperisteri@iekdelta.gr
    Campus Αγίας Παρασκευής: gramagia@iekdelta.gr

 

Πάνω απ’ όλα, Μένουμε Ασφαλείς, Είμαστε Υπεύθυνοι, Προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας!

#WeStaySafe

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση Σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ