Αγαπητοί σπουδαστές,

Σε συνέχεια των επίσημων ανακοινώσεων από τα Αρμόδια Υπουργεία σχετικά με τη νέα παράταση των περιοριστικών μέτρων έως τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020, σας ενημερώνουμε ότι οι Πρακτικές Ασκήσεις με φυσική παρουσία παραμένουν και αυτές σε αναστολή. 

Η ισχύς των περιοριστικών μέτρων έχει μεν οριστεί αυτή τη στιγμή μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου αλλά όπως ανακοινώθηκε, ακόμη και εάν δεν δοθεί περαιτέρω παράταση, η άρση των περιοριστικών μέτρων θα γίνει σταδιακά.

Οι Πρακτικές Ασκήσεις θα επανεκκινήσουν την ημερομηνία που θα οριστεί τελικά ως η έναρξη των δια ζώσης εκπαιδευτικών διαδικασίων των ΙΕΚ και θα δοθεί η σχετική άδεια από τα αρμόδια Υπουργεία.  


Υπενθυμίζουμε ότι η Πρακτική Άσκηση είναι εκπαιδευτική διαδικασία και ανεξαρτήτως της φύσης των εργασιών της επιχείρησης, ακόμη και αν ο Φορέας Απασχόλησης  λειτουργεί, και ο Πρακτικά Ασκούμενος με τον Εργοδότη επιθυμούν να συνεχίσουν την πρακτική, δεν επιτρέπεται η συνέχισή της με φυσική παρουσία και δεν δικαιολογείται μετακίνηση από και προς το χώρο πρακτικής.

Παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά το email σας για περαιτέρω ανακοινώσεις σχετικά με την αναστολή. Επόμενο SMS θα σας αποσταλεί όταν πλέον δοθεί η οριστική ημερομηνία επανέναρξης των πρακτικών ασκήσεων από το Υπουργείο Παιδείας.

 

Στην περίπτωση που δεν λάβατε την παρούσα ανακοίνωση και στο email σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο stadiodromia@iekdelta.gr ώστε να μας δώσετε τον ενεργό λογαριασμό της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.

Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και θα ενημερωθείτε άμεσα για κάθε νέα Οδηγία.

#WeStaySafe

Σχετικά με τις Διοικητικές μας Υπηρεσίες:

  • Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί κανονικά, Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 08:00 – 21:00
  • Για όλα τα θέματα σχετικά με την πρακτική σας άσκηση, μπορείτε να μας στείλετε το ερώτημά σας στο stadiodromia@iekdelta.gr
  • Για την έκδοση Βεβαιώσεων και Πιστοποιητικών, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη νέα μας πλατφόρμα e-Γραμματείακάνοντας υποβολή online αίτησης.

 

Είμαστε πάντα δίπλα σας!

Με εκτίμηση,

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ