Βελτιωση Ηχου στο Home Studio

Ημ/νία

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

ΩΡΕΣ

12 ΩΡΕΣ

certificate

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

 • Ένα βιωματικό σεμινάριο που περιλαμβάνει πολύτιμες πληροφορίες και power tips για όσους θέλουν να βελτιώσουν την ακουστική  του home studio τους χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα.

  Πού απευθύνεται:

  Σε όσους έχουν home studio και ενδιαφέρονται να το βελτιώσουν.

  Στόχος/σκοπός:

  Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να μπορέσουν με πολύ απλά και οικονομικά υλικά, να βελτιώσουν την ηχητική απόδοση του studio τους, ώστε να δουλεύουν πιο ευχάριστα, χωρίς ακουστική κόπωση και να κάνουν καλύτερες και πιο αξιόπιστες μίξεις και παραγωγές.

 • Σκοπός του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι η διαρκής επιμόρφωση και κατάρτιση των ενηλίκων, ανεξαρτήτως επαγγελματικής κατάστασης και επιπέδου μόρφωσης.

  Απώτερος στόχος είναι η υποστήριξη ικανών επαγγελματιών σε ένα σύγχρονο και ταχύτατα μεταβαλλόμενο επαγγελματικό περιβάλλον, τόσο ως προς τις νέες ανάγκες της αγοράς όσο και ως προς τη βελτίωση υπαρχόντων υπηρεσιών, με την παρακολούθηση της τεχνολογίας και των εξελίξεων.

  Γιατί να επιλέξεις τα ΔΕΛΤΑ Professional Courses:

  • Γίνεσαι μέλος των Σχολών ΔΕΛΤΑ, του μεγαλύτερου Ιδιωτικού Εκπαιδευτικού Ομίλου στην Ελλάδα.
  • Έχεις επιλογή ανάμεσα στις πλέον σύγχρονες ειδικότητες, συνδεδεμένες με την αγορά εργασίας.
  • Αποκτάς πρόσβαση σε ένα τεράστιο δίκτυο στρατηγικών συνεργασιών.
  • Αποκτάς τις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές πιστοποιήσεις.
  • Τα ΔΕΛΤΑ Professional Courses παρέχουν την εξατομικευμένη εκπαίδευση (Tailor Made Μαθήματα), προσαρμοσμένη στον ελεύθερο χρόνο των σπουδαστών.
  • Τα μαθήματα διεξάγονται στις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις και εργαστήρια.
  • Συνεργάζεσαι με ένα σύγχρονο Γραφείο Σταδιοδρομίας και με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.
  • Διδάσκεσαι από επιλεγμένους & εξειδικευμένους καθηγητές, επαγγελματίες στο χώρο τους.
  • Αποκτάς τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης διαλέξεων & ομιλιών.
  • Μέσα από το Γραφείο Startup δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης για το πώς να κάνεις πράξη την δική σου επιχειρηματική ιδέα.
 • Το σεμινάριο αποτελείται από τις παρακάτω διδακτικές ενότητες:

  • Ο ήχος και τα βασικά χαρακτηριστικά του.
  • Λειτουργία ηχητικών συσκευών.
  • Απορρόφηση/Διάθλαση/Μόνωση.
  • Power tips για οικονομική βελτίωση ήχου.
  • Κατασκευή ηχομονωτικών/ηχοαπορροφητικών πάνελ.
  • Ανάλυση περιπτώσεων συμμετεχόντων.
 • Δημήτρης Δερμάνης

  Ο Δημήτρης Δερμάνης είναι υπεύθυνος του τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας & Ηχοληψίας και συνεργάζεται με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ως εκπαδευτής από το 2006. Ασχολείται με τη μουσική εκπαίδευση και την τεχνική κατάρτιση σε θέματα Ηχοληψίας & Μουσικής τεχνολογίας από το 2000. Σπούδασε Ανώτερα Θεωρητικά και Πιάνο στο Αττικό και στο Εθνικό Ωδείο και έχει Μεταπτυχιακό στις Μουσικές Σπουδές στο ΕΚΠΑ. Επίσης είναι ACT (Apple Certified Trainer) στις επαγγελματικές εφαρμογές ήχου. Υπήρξε συνεργάτης του συνθέτη Νίκου Μαμαγκάκη και έχει δουλέψει με πολλούς σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Χαρούλης, η Σαβίνα Γιαννάτου, ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος, κ.α. Γράφει μουσική και κάνει σχεδιασμό ήχου για θέατρο, ραδιόφωνο και διαφημίσεις. Πρόσφατα συνεργάστηκε με την εταιρία Arturia (σε μορφή endorsement) και ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube video/showcase για τα μοντέλα Drumbrute και Minibrute 2. Ενεργοποιείται ως παραγωγός στο χώρο της ηλεκτρονικής synthwave-outrun σκηνής και ως session keyboardist με τον Έλληνα παραγωγό RSN.
  Αγαπημένο του motto: “Peace, Love & Synths”

  Νίκος Χρονόπουλος

  Ο Νίκος Χρονόπουλος είναι Sound Engineer και έχει σπουδάσει Ηχητικές Μετρήσεις – SIM SYSTEM II, στο Berkley University με τον Bob McCarthy. Διδάσκει στο School of Arts & Education του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ από το 2014. Ξεκίνησε την καριέρα τους ως μουσικός (drummer) το 1980 και ως βοηθός ηχολήπτη το 1981. Το 1991 ξεκίνησε τη δική του εταιρεία με ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό για κάλυψη εκδηλώσεων και για τα επόμενα 7 χρόνια ανέλαβε τη θέση του Τεχνικού Υπεύθυνου Εγκαταστάσεων στην εταιρεία Όμικρον ΑΕ. Συνεργάστηκε με την εταιρεία Νέο Ρεύμα ΕΠΕ ως Υπεύθυνος Παράγωγης Εκδηλώσεων και με την εταιρεία Ακουστική ΕΠΕ ως Τεχνικός Υπεύθυνος. Έχει επίσης συνεργαστεί με την εταιρεία Enntech SA. Για 26 χρόνια εργάζεται ως ηχολήπτης σε κέντρα διασκέδασης και σε συναυλίες με κορυφαίους έλληνες καλλιτέχνες. Tο 2010 δημιούργησε το Tesserakto, ένα στούντιο ηχογραφήσεων υψηλών προδιαγραφών και παροχών το οποίο και λειτουργεί έως σήμερα. Είναι μέλος της AES και της Musik Messe.

  Κική Μήλλιου

  Η Κική Μήλλιου είναι Μηχανικός Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής, απόφοιτη του τμήματος Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής του Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης, κάτοχος του πιστοποιητικού παιδαγωγικής κατάρτισης της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων. Πραγματοποιεί δυο εξειδικεύσεις σε μεταπτυχιακό επίπεδο, μια στο αντικείμενο της «Μουσικής Τεχνολογίας», στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μια στο αντικείμενο του «Ακουστικού Σχεδιασμού και Ψηφιακού Ήχου», στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Επίσης, έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων, πάνω στο αντικείμενο των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση. Βρίσκεται στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων εδώ και 11 έτη, έχοντας διδάξει χιλιάδες ώρες στις ειδικότητες της «Ηχοληψίας» και της «Μουσικής Τεχνολογίας». Η κύρια επαγγελματική της δραστηριότητα αφορά το πεδίο του ηχητικού σχεδιασμού (sound design), καθώς και την εκπόνηση ακουστικών μελετών, σε χώρους που προορίζονται είτε για επαγγελματική, είτε για ημι-επαγγελματική χρήση (π.χ. home studios). Συνεργάζεται ως ειδικός επιστήμονας, εξετάστρια και βαθμολογήτρια στις εξετάσεις πιστοποίησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., για τους αποφοίτους των Ι.Ε.Κ. της χώρας.

 • Μετά τη λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης από τις Σχολές Δέλτα Αθήνας Εκπαιδευτική Α.Ε.

  Ο Πιστοποιημένος Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΔΕΛΤΑ διαθέτει εξειδικευμένη γνώση και πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση ενηλίκων, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

 • Ειδικές τιμές ισχύουν για σπουδαστές και απόφοιτους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, ανέργους και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (π.χ. πολύτεκνοι, ΑμεΑ).

  Κάλεσέ μας στο 210 700 2496 ή συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου.

  Μπορείς να εξασφαλίσεις τη θέση συμμετοχής σου με προκαταβολή των 50€.

  Λογαριασμοί Καταθέσεων:

  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
   080/471128 94
   Swift Code: ETHN GRAA
   IBAN: GR 5001100800000008047112894
  • EUROBANK
   00260052210200520470
   EFG EUROBANK ERGASIAS
   IBAN: GR 3602600520000210200520470
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ
   6884-124659-709
   IBAN: GR 80 0171 8840 0068 8412 4659 709

  Δικαιούχος: ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΛΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ιπποκράτους 22 Αθήνα
  Αιτιολογία: Δίδακτρα του/της (Ονοματεπώνυμο)

  ×

  ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ


  Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!
  Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

  Go to Top