ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΥΓΕΙΑ – Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ (ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ)

Ημ/νία

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

ΩΡΕΣ

12 ΩΡΕΣ

discount

€ 149

 • Online Σεμινάριο – Διατροφή και Υγεία, Ο ρόλος της Διατροφής στην Υγεία (Αντιοξειδωτικά)

  Το πρόγραμμα αναφέρεται στο ρόλο της διατροφής και στη συνεισφορά της στην παθολογία. Η θεραπευτική διατροφή επιστημονικά έχει επικυρωθεί και χρησιμοποιείται στην συνολική θεραπευτική προσέγγιση χρόνιων νοσημάτων. Το παρόν σεμινάριο αναλύει και εξηγεί τη διαφορετική προσέγγιση διατροφικών συμπεριφορών σε χρόνιες παθογένειες που περιλαμβάνουν μια ευρεία έκταση.

  Εξετάζονται παθολογικές καταστάσεις σε νευροεκφυλιστικά νοσήματα, ιώσεις, αυτοάνοσα, αυτισμό υπό τη προσέγγιση της διατροφής σε καθημερινό επίπεδο ώστε να συμπεριληφθεί στο συνολικό πλάνο της θεραπείας. Σκοπός είναι να γίνει κατανοητός ο στοχευμένος ρόλος και η επίδραση της διατροφής στην εξέλιξη μιας ή πολλών χρόνιων παθήσεων.

  Το σεμινάριο απευθύνεται σε διαιτολόγους/διατροφολόγοι, εργοφυσιολόγους-φυσιολόγους-βιολόγους, βιοεπιστήμονες, ψυχολόγους, γυμναστές/προπονητές, νοσηλευτές, χημικούς, βιοχημικούς, ιατρούς εν αναμονή ειδικότητας ή φοιτητές.

 • Online Σεμινάριο – Διατροφή και Υγεία, Ο ρόλος της Διατροφής στην Υγεία (Αντιοξειδωτικά)

  Σκοπός του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι η διαρκής επιμόρφωση και κατάρτιση των ενηλίκων, ανεξαρτήτως επαγγελματικής κατάστασης και επιπέδου μόρφωσης. Απώτερος στόχος τους είναι η υποστήριξη ικανών επαγγελματιών σε ένα σύγχρονο και ραγδαία μεταβαλλόμενο επαγγελματικό περιβάλλον, τόσο ως προς τις νέες ανάγκες της αγοράς όσο και ως προς τη βελτίωση υπαρχόντων υπηρεσιών, με την παρακολούθηση της τεχνολογίας και των εξελίξεων.

  Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ μετά από πολυετή πείρα στην εκπαίδευση ενηλίκων και επαγγελματική κατάρτιση, έχει πιστοποιηθεί για το εκπαιδευτικό κέντρο του και ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2(ΚΔΒΜ2) από τον ΕΟΠΠΕΠ, με κωδικό αδείας 2000099.

  Γιατί να επιλέξεις τα ΔΕΛΤΑ Professional Courses:

  • Γίνεσαι μέλος των Σχολών ΔΕΛΤΑ, του μεγαλύτερου Ιδιωτικού Εκπαιδευτικού Ομίλου στην Ελλάδα.
  • Έχεις επιλογή ανάμεσα στις πλέον σύγχρονες ειδικότητες, συνδεδεμένες με την αγορά εργασίας.
  • Αποκτάς πρόσβαση σε ένα τεράστιο δίκτυο στρατηγικών συνεργασιών.
  • Αποκτάς τις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές πιστοποιήσεις.
  • Τα ΔΕΛΤΑ Professional Courses παρέχουν την εξατομικευμένη εκπαίδευση (Tailor Made Μαθήματα), προσαρμοσμένη στον ελεύθερο χρόνο των σπουδαστών.
  • Συνεργάζεσαι με ένα σύγχρονο Γραφείο Σταδιοδρομίας και με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.
  • Διδάσκεσαι από επιλεγμένους & εξειδικευμένους καθηγητές, επαγγελματίες στο χώρο τους.
  • Αποκτάς τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης διαλέξεων & ομιλιών.
  • Μέσα από το Γραφείο Startup δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης για το πώς να κάνεις πράξη την δική σου επιχειρηματική ιδέα.
 • Online Σεμινάριο – Διατροφή και Υγεία, Ο ρόλος της Διατροφής στην Υγεία (Αντιοξειδωτικά) – Θεματικές Ενότητες:

  • Διατροφή και αυτοάνοσα (σκληρυνση κατά πλάκας)
  • Διατροφή και ρευματοειδή αρθρίτιδα
  • Διατροφή και Αlzheimer
  • Διατροφή και Parkinson
  • Διατροφή και διαβήτης τύπου Lada
  • Διατροφή και λοιμώξεις (νόσος covid-19)
  • Διατροφή και καρκίνος οισοφάγου, στομάχου, λεπτού και παχέος εντέρου
  • Διατροφή και αυτισμός
  • Διατροφή και κατάθλιψη
 • Ευστρατία Πάκα

  Η Ευστρατία Πάκα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976 και μεγάλωσε στο Κιλκις. Με την εισαγωγή της στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο μετακόμισε στην Αθήνα και έκτοτε ζει εκεί. Αποφοίτησε από το τμήμα διαιτολογίας και διατροφής ενώ απέκτησε με βαθμό αριστα το Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη Διατροφή και την Άσκηση. Έχει κάνει την πρακτική της άσκηση στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς καθώς επίσης και στο Παίδων Αγίας Σοφίας παρακολουθώντας παιδιά με σακχαρώδη διαβήτη τύπου I. Δραστηριοποιείται σε ερευνητικά προγράμματα που αφορούν τη σχέση της διατροφής με τη μακροβιότητα των ηλικιωμένων στα νησιά της Μεσογείου. Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος έχει επισκεφθεί την Ίμβρο και την Κωνσταντινούπολη με σκοπό τη διευρεύνηση μακροζωίας των κατοίκων αυτων των περιοχών. Έχει κάνει διδασκαλία μαθημάτων διατροφής σε χορεύτριες της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης Αθηνών ηλικίας 11-13 ετών με σκοπό την πρόληψη των διαταραχών λήψης τροφής (ανορεξία και βουλιμία). Εκτός από την προϋπηρεσία της σαν εκπαιδευτικός υπήρξε υπεύθυνη διατροφολόγος στο spa κοσμετολογίας La prairie στην Κηφισιά και στο Κολωνάκι. Έχει συμμετάσχει σε αρκετά σεμινάρια, επιστημονικές διαλέξεις στο ίδρυμα Κωστής Παλαμάς όπως και στο ερευνητικό κέντρο Δημόκριτος, ομιλίες σε σχολεία και νηπιαγωγεία και σε τηλεοπτικές παρουσιάσεις πάνω στο αντικείμενο της, καθώς πιστευει πολύ στη δουλειά της και στη γνώση που εξελίσσεται!

 • Μετά τη λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, το οποίο είναι Πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ*) με Κωδικό Αδείας: 2000099.

  *Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με έδρα την Αθήνα. Αποτελεί το διάδοχο φορέα της συγχώνευσης του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων (Ε.Ο.Π.Π.), του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης Δομών Διά Βίου Μάθησης (Ε.Κ.Ε.Π.Ι.Σ.) και του Εθνικού Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Κ.Ε.Π.).

 • Ειδικές τιμές ισχύουν για τους σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ (έκπτωση 20%), για ανέργους και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (έκπτωση 10%).

  Αρχική τιμή →  €149
  Τιμή με έκπτωση 10% (άνεργοι, ΑΜΕΑ) →  €134
  Τιμή με έκπτωση 20% (σπουδαστές & απόφοιτοι ΔΕΛΤΑ) →  €119

  Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου. Μπορείς να εξασφαλίσεις τη θέση συμμετοχής σου με προκαταβολή των 50€.

  Λογαριασμοί Καταθέσεων:

  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
   080/471128 94
   Swift Code: ETHN GRAA
   IBAN: GR 5001100800000008047112894
  • EUROBANK
   00260052210200520470
   EFG EUROBANK ERGASIAS
   IBAN: GR 3602600520000210200520470
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ
   6884-124659-709
   IBAN: GR 80 0171 8840 0068 8412 4659 709

  Δικαιούχος: ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΛΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ιπποκράτους 22 Αθήνα
  Αιτιολογία: Δίδακτρα του/της (Ονοματεπώνυμο)

 • Online Σεμινάριο – Διατροφή και Υγεία, Ο ρόλος της Διατροφής στην Υγεία (Αντιοξειδωτικά) – Ημέρες & Ώρες Διεξαγωγής:

  • Ημέρες διεξαγωγής μαθημάτων: Τετάρτη 18:00 – 20:00
  • Διάρκεια μαθημάτων: από 31/3/2021 έως 5/4/2021

  Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom.

  ×

  ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ


  Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!
  Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

  Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διαθέτει  50 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης, επιπέδου 5.

  Έχοντας πάντα ως μέγιστο κριτήριο την ασφάλεια των σπουδαστών, την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης, δημιουργήσαμε τον πιο σύγχρονο όμιλο εκπαιδευτηρίων στην Αττική.

  Η ναυαρχίδα του ομίλου μας με υποδομές 4500m2 που εκτείνονται σε έξι ορόφους και πληρούν τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές για παροχή σπουδών υψηλού επιπέδου βρίσκεται επί των οδών Ιπποκράτους 22 & Ναυαρίνου, στο κέντρο της Αθήνας.

  Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, λειτουργική σχεδίαση και θεματικές αίθουσες διδασκαλίας, αναπτύσσουμε ένα μοναδικό περιβάλλον εκπαίδευσης στην πιο όμορφη γειτονιά της Αθήνας. Οι εγκαταστάσεις μας απέχουν μόλις 5 λεπτά από τη στάση Μετρό Πανεπιστήμιο και από το τέρμα των Λεωφορείων της οδού Ακαδημίας.

  Από τον Ιούνιο του 2018, μπορείτε να μας βρείτε και με υπερσύγχρονο campus στη Δυτική Αττική, επί της Λεωφόρου Θηβών 197 στο Περιστέρι, μόλις 2 λεπτά από τη στάση Μετρό Ανθούπολη, ενώ από τον Ιούλιο του 2020 εξυπηρετούμε και τα Βόρεια & Ανατολικά προάστια της Αττικής με ολοκαίνουργιο campus επί της Μεσογείων 465, στην Αγία Παρασκευή, έναντι των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ.

  Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, δεν επαναπαυόμαστε ποτέ! Πιστοί πάντα στο όραμά μας και ακολουθώντας τις αξίες που καθορίζουν τα βήματα μας όπως η Διαφάνεια, η Ηθική, η Υπευθυνότητα και η Αξιοπιστία, ενισχύουμε συνεχώς την Ειλικρινή σχέση μαζί σας. Αυτά που ο καθένας φαντάζεται να μπορούσε, τώρα γίνονται πράξη…

  Κοιτάμε το μέλλον με όραμα και θέτουμε συνεχώς υψηλότερους στόχους. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την παροχή της πιο ολοκληρωμένης σπουδαστικής εμπειρίας!

  Go to Top