ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

15 ΩΡΕΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΟΠΠΕΠ

 • Σεμινάριο – Εσωτερικός Έλεγχος & Διαχείριση Κινδύνου διαμέσου πρακτικών θεμάτων της σύγχρονης οικονομικής δραστηριότητας

  Στο σεμινάριο θα αναλύσουμε τις βασικές έννοιες του Εσωτερικού Ελέγχου, τις απαιτήσεις για να είναι κάποιος Εσωτερικός Ελεγκτής, την σύγκριση μεταξύ Εσωτερικού και Εξωτερικού ελέγχου και την χρησιμότητά του. Επίσης, θα αναλυθούν έννοιες όπως της Εταιρικής Διακυβέρνησης και θα πραγματοποιήσουμε περιγραφή των βασικότερων σταδίων διεξαγωγής του Εσωτερικού Ελέγχου και των περιεχομένων για την συγγραφή της Έκθεσης Ελέγχου.

  Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Επαγγελματίες οικονομολόγους
  • Λογιστές
  • Φοιτητές/ σπουδαστές
 • Σεμινάριο – Εσωτερικός Έλεγχος & Διαχείριση Κινδύνου διαμέσου πρακτικών θεμάτων της σύγχρονης οικονομικής δραστηριότητας

  Σκοπός του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι η διαρκής επιμόρφωση και κατάρτιση των ενηλίκων, ανεξαρτήτως επαγγελματικής κατάστασης και επιπέδου μόρφωσης. Απώτερος στόχος τους είναι η υποστήριξη ικανών επαγγελματιών σε ένα σύγχρονο και ραγδαία μεταβαλλόμενο επαγγελματικό περιβάλλον, τόσο ως προς τις νέες ανάγκες της αγοράς όσο και ως προς τη βελτίωση υπαρχόντων υπηρεσιών, με την παρακολούθηση της τεχνολογίας και των εξελίξεων.

  Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ μετά από πολυετή πείρα στην εκπαίδευση ενηλίκων και επαγγελματική κατάρτιση, έχει πιστοποιηθεί για το εκπαιδευτικό κέντρο του και ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2(ΚΔΒΜ2) από τον ΕΟΠΠΕΠ, με κωδικό αδείας 2000099.

  Γιατί να επιλέξεις τα ΔΕΛΤΑ Professional Courses:

  • Γίνεσαι μέλος των Σχολών ΔΕΛΤΑ, του μεγαλύτερου Ιδιωτικού Εκπαιδευτικού Ομίλου στην Ελλάδα.
  • Έχεις επιλογή ανάμεσα στις πλέον σύγχρονες ειδικότητες, συνδεδεμένες με την αγορά εργασίας.
  • Αποκτάς πρόσβαση σε ένα τεράστιο δίκτυο στρατηγικών συνεργασιών.
  • Αποκτάς τις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές πιστοποιήσεις.
  • Τα ΔΕΛΤΑ Professional Courses παρέχουν την εξατομικευμένη εκπαίδευση (Tailor Made Μαθήματα), προσαρμοσμένη στον ελεύθερο χρόνο των σπουδαστών.
  • Συνεργάζεσαι με ένα σύγχρονο Γραφείο Σταδιοδρομίας και με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.
  • Διδάσκεσαι από επιλεγμένους & εξειδικευμένους καθηγητές, επαγγελματίες στο χώρο τους.
  • Αποκτάς τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης διαλέξεων & ομιλιών.
  • Μέσα από το Γραφείο Startup δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης για το πώς να κάνεις πράξη την δική σου επιχειρηματική ιδέα.
 • Σεμινάριο – Εσωτερικός Έλεγχος & Διαχείριση Κινδύνου διαμέσου πρακτικών θεμάτων της σύγχρονης οικονομικής δραστηριότητας – Θεματικές Ενότητες

  • Οι βασικές αρχές του Εσωτερικού Ελέγχου
  • Εσωτερικός και εξωτερικός έλεγχος
  • Τα χαρακτηριστικά του Εσωτερικού Ελεγκτή
  • Εταιρική διακυβέρνηση
  • Ανεξαρτησία Εσωτερικού Ελεγκτή
  • Πρότυπα Εσωτερικού Ελέγχου
  • Τα στάδια της διαδικασίας Εσωτερικού Ελέγχου
  • Οργάνωση και λειτουργία της μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου
  • Ανάλυση των τύπων Εκθέσεων Ελέγχου
  • Παρουσίαση παραδειγμάτων
  • Ερωτήσεις και λοιπά θέματα συζήτησης
 • Ανδρέας Χριστοδούλουiekdelta-logo-og

  Ο Ανδρέας Χριστοδούλου διαθέτει εμπειρία εργασίας 15 ετών στον χρηματοοικονομικό τομέα (budgeting, forecasting, αξιολόγηση επενδύσεων, IR) σε εταιρείες εισηγμένες και μη, όπως ο Όμιλος Εταιρειών Γερμανός, η Marfin, η Inform Lykos και αποτέλεσε από τους πρώτους εργαζομένους που συμμετείχαν στην δημιουργία και οργάνωση της Κλινικής ΡΕΑ Α.Ε.
  Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στην Χρηματοοικονομική. Διατηρεί μεταπτυχιακό (MSc) με εξειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο Queen Mary, University of London, MBA από το ΑLBA, Graduate Business School και μεταπτυχιακό στην Διοίκηση μονάδων Υγείας από το Γαλλικό πανεπιστήμιο LE CNAM και διδακτορική διατριβή (Ph.D.) από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τέλος, είναι μέλος του παγκόσμιου οργανισμού ACCA και κατέχει και τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις σε Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IFRS) από το ACCA και από το ICAEW (Institute of Chartered Accountants in England and Wales.) Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και του Σ.Ο.Ε.Λ (Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών), κάτοχος άδειας Οικονομολογικού Επαγγέλματος και με δικαίωμα υπογραφής Φοροτεχνικού Ά τάξεως.

  Καλλιόπη Ταμπουράκηiekdelta-logo-og

  Η Καλλιόπη Ταμπουράκη είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων με πολυετή προϋπηρεσία σε ελεγκτικές και πολυεθνικές εταιρίες (Big4). Εχει διατελέσει πολλά χρόνια ως οικονομική διευθύντρια μεγάλων επιχειρήσεων και εχει ιδρύσει και αναδιοργανώσει οικονομικά τμήματα Ανωνύμων Εταιριών. Είναι επιστημονικός συνεργάτης σε γνωστό φορολογικό περιοδικό και εκπαιδευτικός στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στον τομέα Διοίκησης Οικονομίας και Επικοινωνιών.

 • Μετά τη λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, το οποίο είναι Πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ*) με Κωδικό Αδείας: 2000099.

  *Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με έδρα την Αθήνα. Αποτελεί το διάδοχο φορέα της συγχώνευσης του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων (Ε.Ο.Π.Π.), του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης Δομών Διά Βίου Μάθησης (Ε.Κ.Ε.Π.Ι.Σ.) και του Εθνικού Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Κ.Ε.Π.).

 • Ειδικές τιμές ισχύουν για τους σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ (έκπτωση 20%), για ανέργους και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (έκπτωση 10%).

  Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου. Μπορείς να εξασφαλίσεις τη θέση συμμετοχής σου με προκαταβολή των 50€.

  Λογαριασμοί Καταθέσεων:

  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
   080/471128 94
   Swift Code: ETHN GRAA
   IBAN: GR 5001100800000008047112894
  • EUROBANK
   00260052210200520470
   EFG EUROBANK ERGASIAS
   IBAN: GR 3602600520000210200520470
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ
   6884-124659-709
   IBAN: GR 80 0171 8840 0068 8412 4659 709

  Δικαιούχος: ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΛΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ιπποκράτους 22 Αθήνα
  Αιτιολογία: Δίδακτρα του/της (Ονοματεπώνυμο)

  ×

  ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ


  Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!
  Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

  Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διαθέτει  50 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης, επιπέδου 5.

  Έχοντας πάντα ως μέγιστο κριτήριο την ασφάλεια των σπουδαστών, την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης, δημιουργήσαμε τον πιο σύγχρονο όμιλο εκπαιδευτηρίων στην Αττική.

  Η ναυαρχίδα του ομίλου μας με υποδομές 4500m2 που εκτείνονται σε έξι ορόφους και πληρούν τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές για παροχή σπουδών υψηλού επιπέδου βρίσκεται επί των οδών Ιπποκράτους 22 & Ναυαρίνου, στο κέντρο της Αθήνας.

  Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, λειτουργική σχεδίαση και θεματικές αίθουσες διδασκαλίας, αναπτύσσουμε ένα μοναδικό περιβάλλον εκπαίδευσης στην πιο όμορφη γειτονιά της Αθήνας. Οι εγκαταστάσεις μας απέχουν μόλις 5 λεπτά από τη στάση Μετρό Πανεπιστήμιο και από το τέρμα των Λεωφορείων της οδού Ακαδημίας.

  Από τον Ιούνιο του 2018, μπορείτε να μας βρείτε και με υπερσύγχρονο campus στη Δυτική Αττική, επί της Λεωφόρου Θηβών 197 στο Περιστέρι, μόλις 2 λεπτά από τη στάση Μετρό Ανθούπολη, ενώ από τον Ιούλιο του 2020 εξυπηρετούμε και τα Βόρεια & Ανατολικά προάστια της Αττικής με ολοκαίνουργιο campus επί της Μεσογείων 465, στην Αγία Παρασκευή, έναντι των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ.

  Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, δεν επαναπαυόμαστε ποτέ! Πιστοί πάντα στο όραμά μας και ακολουθώντας τις αξίες που καθορίζουν τα βήματα μας όπως η Διαφάνεια, η Ηθική, η Υπευθυνότητα και η Αξιοπιστία, ενισχύουμε συνεχώς την Ειλικρινή σχέση μαζί σας. Αυτά που ο καθένας φαντάζεται να μπορούσε, τώρα γίνονται πράξη…

  Κοιτάμε το μέλλον με όραμα και θέτουμε συνεχώς υψηλότερους στόχους. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την παροχή της πιο ολοκληρωμένης σπουδαστικής εμπειρίας!

  Go to Top