Η επιστήμη στα χέρια σας, η γεύση στο πιάτο σας.
Η επιστημονική ομάδα Chefistry, προτείνει μία νέα σειρά σεμιναρίων που ανοίγει νέες διαστάσεις στην μαγειρική τέχνη και αποδομεί την επιστήμη, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στον μαγειρικό κόσμο να την χρησιμοποιήσει για να «πρωτοπορήσει».
Μέσα από το σεμινάριο θα ανακαλύψετε τεχνικές για μία «καινοτόμο» Κουζίνα, θα εκπαιδευτείτε σε επιστημονικές εφαρμογές, θα κατανοήσετε πώς να τις εφαρμόζετε στην γαστρονομία και θα πειραματιστείτε στην Κουζίνα!
Συμπληρωματικά, θα αποκτήσετε βασικές γνώσεις χημείας των τροφίμων και πώς επηρεάζουν τις μαγειρικές τεχνικές, φυσιολογία γεύσης, γαστρονομικών υπολογισμών & σύγχρονων τεχνικών μαγειρικής.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους σπουδαστές Μαγειρικής.
Σκοπός του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι η διαρκής επιμόρφωση και κατάρτιση των ενηλίκων, ανεξαρτήτως επαγγελματικής κατάστασης και επιπέδου μόρφωσης.
Απώτερος στόχος είναι η υποστήριξη ικανών επαγγελματιών σε ένα σύγχρονο και ταχύτατα μεταβαλλόμενο επαγγελματικό περιβάλλον, τόσο ως προς τις νέες ανάγκες της αγοράς όσο και ως προς τη βελτίωση υπαρχόντων υπηρεσιών, με την παρακολούθηση της τεχνολογίας και των εξελίξεων.
Γιατί να επιλέξεις τα ΔΕΛΤΑ Professional Courses:
- Γίνεσαι μέλος των Σχολών ΔΕΛΤΑ, του μεγαλύτερου Ιδιωτικού Εκπαιδευτικού Ομίλου στην Ελλάδα.
- Έχεις επιλογή ανάμεσα στις πλέον σύγχρονες ειδικότητες, συνδεδεμένες με την αγορά εργασίας.
- Αποκτάς πρόσβαση σε ένα τεράστιο δίκτυο στρατηγικών συνεργασιών.
- Αποκτάς τις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές πιστοποιήσεις.
- Τα ΔΕΛΤΑ Professional Courses παρέχουν την εξατομικευμένη εκπαίδευση (Tailor Made Μαθήματα), προσαρμοσμένη στον ελεύθερο χρόνο των σπουδαστών.
- Τα μαθήματα διεξάγονται στις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις και εργαστήρια.
- Συνεργάζεσαι με ένα σύγχρονο Γραφείο Σταδιοδρομίας και με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.
- Διδάσκεσαι από επιλεγμένους & εξειδικευμένους καθηγητές, επαγγελματίες στο χώρο τους.
- Αποκτάς τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης διαλέξεων & ομιλιών.
- Μέσα από το Γραφείο Startup δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης για το πώς να κάνεις πράξη την δική σου επιχειρηματική ιδέα.
Πρώτη ημέρα:
- Σφαιροποίηση
- Ζελατινοποίηση
- Γαλακτώματα
- Παρασκευή αιθέριων ελαίων με Clevenger
- Ζύμες
- Sous Vide
Δεύτερη ημέρα:
- Άλμες
- Μαρινάδες
- Κάπνισμα
- Λυοφιλοποίηση
- Εξάχνωση
- Μαγείρεμα με υγρό άζωτο
- Παρασκευή εκχυλισμάτων με Sohxlet και Siphon
- Αρτοποιία
Μετά τη λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης από τις Σχολές Δέλτα Αθήνας Εκπαιδευτική Α.Ε.
Ο Πιστοποιημένος Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΔΕΛΤΑ διαθέτει εξειδικευμένη γνώση και πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση ενηλίκων, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
Ειδικές τιμές ισχύουν για σπουδαστές και απόφοιτους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, ανέργους και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (π.χ. πολύτεκνοι, ΑμεΑ), καθώς και σε περίπτωση εφάπαξ αποπληρωμής.
Αποκλειστικός Συνεργάτης:
Κάλεσέ μας στο 210 700 2496 ή συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου.
Μπορείς να εξασφαλίσεις τη θέση συμμετοχής σου με προκαταβολή των 50€.
Λογαριασμοί Καταθέσεων:
- ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
080/471128 94
Swift Code: ETHN GRAA
IBAN: GR 5001100800000008047112894 - EUROBANK
00260052210200520470
EFG EUROBANK ERGASIAS
IBAN: GR 3602600520000210200520470 - ΠΕΙΡΑΙΩΣ
6884-124659-709
IBAN: GR 80 0171 8840 0068 8412 4659 709
Δικαιούχος: ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΛΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ιπποκράτους 22 Αθήνα
Αιτιολογία: Δίδακτρα του/της (Ονοματεπώνυμο)- ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ημέρες Υλοποίησης: 03 και 04 Φεβρουαρίου.
Ημέρες σύγχρονης γαστρονομίας
ΠΡΟΣΕΧΩΣ
10 ΩΡΕΣ
ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ