Ημέρες σύγχρονης γαστρονομίας

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

10 ΩΡΕΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΟΠΠΕΠ

  • Η επιστήμη στα χέρια σας, η γεύση στο πιάτο σας.

    Η επιστημονική ομάδα Chefistry, προτείνει μία νέα σειρά σεμιναρίων που ανοίγει νέες διαστάσεις στην μαγειρική τέχνη και αποδομεί την επιστήμη, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στον μαγειρικό κόσμο να την χρησιμοποιήσει για να «πρωτοπορήσει».

    Μέσα από το σεμινάριο θα ανακαλύψετε τεχνικές για μία «καινοτόμο» Κουζίνα, θα εκπαιδευτείτε σε επιστημονικές εφαρμογές, θα κατανοήσετε πώς να τις εφαρμόζετε στην γαστρονομία και θα πειραματιστείτε στην Κουζίνα!

    Συμπληρωματικά, θα αποκτήσετε βασικές γνώσεις χημείας των τροφίμων και πώς επηρεάζουν τις μαγειρικές τεχνικές, φυσιολογία γεύσης, γαστρονομικών υπολογισμών & σύγχρονων τεχνικών μαγειρικής.

    Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους σπουδαστές Μαγειρικής.

  • Σκοπός του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι η διαρκής επιμόρφωση και κατάρτιση των ενηλίκων, ανεξαρτήτως επαγγελματικής κατάστασης και επιπέδου μόρφωσης. Απώτερος στόχος τους είναι η υποστήριξη ικανών επαγγελματιών σε ένα σύγχρονο και ραγδαία μεταβαλλόμενο επαγγελματικό περιβάλλον, τόσο ως προς τις νέες ανάγκες της αγοράς όσο και ως προς τη βελτίωση υπαρχόντων υπηρεσιών, με την παρακολούθηση της τεχνολογίας και των εξελίξεων.

    Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ μετά από πολυετή πείρα στην εκπαίδευση ενηλίκων και επαγγελματική κατάρτιση, έχει πιστοποιηθεί για το εκπαιδευτικό κέντρο του και ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2(ΚΔΒΜ2) από τον ΕΟΠΠΕΠ, με κωδικό αδείας 2000099.

    Γιατί να επιλέξεις τα ΔΕΛΤΑ Professional Courses:

    • Γίνεσαι μέλος των Σχολών ΔΕΛΤΑ, του μεγαλύτερου Ιδιωτικού Εκπαιδευτικού Ομίλου στην Ελλάδα.
    • Έχεις επιλογή ανάμεσα στις πλέον σύγχρονες ειδικότητες, συνδεδεμένες με την αγορά εργασίας.
    • Αποκτάς πρόσβαση σε ένα τεράστιο δίκτυο στρατηγικών συνεργασιών.
    • Αποκτάς τις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές πιστοποιήσεις.
    • Τα ΔΕΛΤΑ Professional Courses παρέχουν την εξατομικευμένη εκπαίδευση (Tailor Made Μαθήματα), προσαρμοσμένη στον ελεύθερο χρόνο των σπουδαστών.
    • Τα μαθήματα διεξάγονται στις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις και εργαστήρια.
    • Συνεργάζεσαι με ένα σύγχρονο Γραφείο Σταδιοδρομίας και με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.
    • Διδάσκεσαι από επιλεγμένους & εξειδικευμένους καθηγητές, επαγγελματίες στο χώρο τους.
    • Αποκτάς τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης διαλέξεων & ομιλιών.
    • Μέσα από το Γραφείο Startup δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης για το πώς να κάνεις πράξη την δική σου επιχειρηματική ιδέα.
  • Πρώτη ημέρα:

    • Σφαιροποίηση
    • Ζελατινοποίηση
    • Γαλακτώματα
    • Παρασκευή αιθέριων ελαίων με Clevenger
    • Ζύμες
    • Sous Vide

    Δεύτερη ημέρα:

    • Άλμες
    • Μαρινάδες
    • Κάπνισμα
    • Λυοφιλοποίηση
    • Εξάχνωση
    • Μαγείρεμα με υγρό άζωτο
    • Παρασκευή εκχυλισμάτων με Sohxlet και Siphon
    • Αρτοποιία
  • Δρ. Χαράλαμπος Φωτάκης Φωτάκης Chef

    O Δρ. Χαράλαμπος Φωτάκης είναι μεταδιδακτορικός συνεργάτης στο Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας. Έχει πτυχίο Χημείας (2005), μεταπτυχιακό στη βιοφυσική χημεία (2007) και Διδακτορικό Χημείας (2013) από το Τμήμα Χημείας του ΕΚΠΑ. Έχει 25 δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά με κριτές και 50 συμμετοχές σε διεθνή και εθνικά συνέδρια. Επίσης, συμμετείχε σε 1 Ευρωπαϊκό και 2 Εθνικά Ερευνητικά Προγράμματα. Τέλος, από το 2015 μέχρι και σήμερα διδάσκει το μάθημα «Προωθημένη Στατιστική» στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (TEI-A). H ενασχόλησή του θα αφορά στην ερμηνεία χημικών και φυσικών φαινομένων στη μαγειρική, στο σχεδιασμό καινοτόμων προϊόντων και στο υλικό των σεμιναρίων.

    Παράσχος Χριστοδούλου Χριστοδούλου

    Ο Παράσχος Χριστοδούλου είναι απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του ΕΚΠΑ. Κατέχει μεταπτυχιακό στη Βιομηχανική Χημεία από το Τμήμα Χημείας του ΕΚΠΑ. Στο πλαίσιο της Μεταπτυχιακής του ειδίκευσης, εντρύφησε στον χαρακτηρισμό της αυθεντικότητας ελληνικών γηγενών ποικιλιών Οίνου και στη μελέτη της αντιοξειδωτικής ικανότητας τους σε κυτταρικό επίπεδο. Σήμερα, πραγματοποιεί το Διδακτορικό του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Τέλος από το 2017 απασχολείται ως Επιστημονικός Συνεργάτης στη συμβουλευτική εταιρεία TTMI Consulting LTD με έμφαση στην υποστήριξη Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα μεταφοράς τεχνολογίας και καινοτομίας και την προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας, ιδίως των νέων μικρών και μικρομεσαίων επιχειρηματιών που θέλουν να δημιουργήσουν και να υλοποιήσουν το δικό τους όραμα. Ταυτόχρονα συμμετέχει στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και την παρακολούθηση επιχειρηματικών σχεδίων που χαρακτηρίζονται από υψηλή καινοτομία. Η full-time ενασχόληση του θα προσδώσει την απαραίτητη δυναμική, ώστε η νεοσύστατη επιχείρηση να αποκτήσει τα εφόδια και τα εργαλεία για να μετεξελιχθεί σε δυνατή και βιώσιμη startup. Παράλληλα, ως Χημικός θα συνεισφέρει στο κομμάτι του σχεδιασμού καινοτόμων προϊόντων αλλά και στη διάδοση της επιστημονικής γνώσης στα σεμινάρια.

    Σεφ Παναγιώτης ΓεωργαλήςΓεωργαλής Chef

    O Παναγιώτης Γεωργαλής είναι απόφοιτος του Ι.Ι.Ε.Κ. «Le Monde» της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων, Μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας, και Γαλλικής κουλτούρας. Έχει εργαστεί ως Β’ και Γ’ Μάγειρας σε εστιατόρια της Αθήνας. Με τον Αριστείδη Γεωργαλή είναι συνιδιοκτήτες εστιατορίου στο Αιγάλεω και συνεργάζονται εξαιρετικά. Έχει εργαστεί σε υπηρεσίες yachting ως προσωπικός σεφ και αποκόμισε μεγάλη εμπειρία από τις ιδιαιτερότητες και τη μαγειρική κουλτούρα των πελατών του. Στον φορέα CHEFistry θα αφιερωθεί full-time ως sous chef και θα συμβάλει στο σχεδιασμό καινοτόμων μενού και προϊόντων.

  • Μετά τη λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, το οποίο είναι Πιστοποιημένο από τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ (ΕΟΠΠΕΠ*) με Κωδικό Αδείας: 2000099.

    *Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με έδρα την Αθήνα. Αποτελεί το διάδοχο φορέα της συγχώνευσης του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων (Ε.Ο.Π.Π.), του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης Δομών Διά Βίου Μάθησης (Ε.Κ.Ε.Π.Ι.Σ.) και του Εθνικού Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Κ.Ε.Π.).

  • Το σεμινάριο απευθεύνεται σε σπουδαστές μαγειρικής και τους βοηθά να έρθουν σε επαφή με σύγχρονες τεχνικές μαγειρικής.
    Για τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ισχύει τιμή προσφοράς.

    Ημέρες Υλοποίησης: 03 και 04 Φεβρουαρίου.

    Αποκλειστικός Συνεργάτης:

    CHEFISTRY

    Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου. Μπορείς να εξασφαλίσεις τη θέση συμμετοχής σου με προκαταβολή των 20€. Το σεμινάριο μπορεί να εξοφληθεί με άτοκες δόσεις μέχρι λίγο πριν τη λήξη των μαθημάτων ή να προεξοφληθεί με έκπτωση.

    Λογαριασμοί Καταθέσεων:

    • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
      080/471128 94
      Swift Code: ETHN GRAA
      IBAN: GR 5001100800000008047112894
    • EUROBANK
      00260052210200520470
      EFG EUROBANK ERGASIAS
      IBAN: GR 3602600520000210200520470
    • ΠΕΙΡΑΙΩΣ
      6884-124659-709
      IBAN: GR 80 0171 8840 0068 8412 4659 709

    Δικαιούχος: ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΛΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ιπποκράτους 22 Αθήνα
    Αιτιολογία: Δίδακτρα του/της (Ονοματεπώνυμο)

×

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διαθέτει  50 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης, επιπέδου 5.

Έχοντας πάντα ως μέγιστο κριτήριο την ασφάλεια των σπουδαστών, την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης, δημιουργήσαμε τον πιο σύγχρονο όμιλο εκπαιδευτηρίων στην Αττική.

Η ναυαρχίδα του ομίλου μας με υποδομές 4500m2 που εκτείνονται σε έξι ορόφους και πληρούν τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές για παροχή σπουδών υψηλού επιπέδου βρίσκεται επί των οδών Ιπποκράτους 22 & Ναυαρίνου, στο κέντρο της Αθήνας.

Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, λειτουργική σχεδίαση και θεματικές αίθουσες διδασκαλίας, αναπτύσσουμε ένα μοναδικό περιβάλλον εκπαίδευσης στην πιο όμορφη γειτονιά της Αθήνας. Οι εγκαταστάσεις μας απέχουν μόλις 5 λεπτά από τη στάση Μετρό Πανεπιστήμιο και από το τέρμα των Λεωφορείων της οδού Ακαδημίας.

Από τον Ιούνιο του 2018, μπορείτε να μας βρείτε και με υπερσύγχρονο campus στη Δυτική Αττική, επί της Λεωφόρου Θηβών 197 στο Περιστέρι, μόλις 2 λεπτά από τη στάση Μετρό Ανθούπολη, ενώ από τον Ιούλιο του 2020 εξυπηρετούμε και τα Βόρεια & Ανατολικά προάστια της Αττικής με ολοκαίνουργιο campus επί της Μεσογείων 465, στην Αγία Παρασκευή, έναντι των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ.

Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, δεν επαναπαυόμαστε ποτέ! Πιστοί πάντα στο όραμά μας και ακολουθώντας τις αξίες που καθορίζουν τα βήματα μας όπως η Διαφάνεια, η Ηθική, η Υπευθυνότητα και η Αξιοπιστία, ενισχύουμε συνεχώς την Ειλικρινή σχέση μαζί σας. Αυτά που ο καθένας φαντάζεται να μπορούσε, τώρα γίνονται πράξη…

Κοιτάμε το μέλλον με όραμα και θέτουμε συνεχώς υψηλότερους στόχους. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την παροχή της πιο ολοκληρωμένης σπουδαστικής εμπειρίας!