Το κάπνισμα κάνει καλό! Λύστε την εξίσωση της μαρινάδας.
Οι συμμετέχοντες, μάγειρες, chef, σπουδαστές θα διαδαχθούν πάνω στις παρακάτω ενότητες:
- Κάπνισμα κρέατος χοιρινού, μοσχαριού, κοτόπουλου και λουκάνικου
- Συνδυασμός τεχνικών Sous Vide & Καπνίσματος
- Προετοιμασία κρεάτων για κάπνισμα (επιλογή μεταξύ μαρινάδας και άλμης, επιλογή κατάλληλης μαρινάδας και άλμης)
- Προετοιμασία και παρασκευή λουκάνικου
- Προετοιμασία και Παρασκευή αλλαντικών
- Βιοχημεία και μικροβιολογία κρέατος
- Χημικά φαινόμενα στην προετοιμασία και στο κάπνισμα
- Θεωρία καπνίσματος, tips στους εκπαιδευόμενους
Το σεμινάριο απευθύνεται σε Chef, μάγειρες, σπουδαστές μαγειρικής, ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Σκοπός του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι η διαρκής επιμόρφωση και κατάρτιση των ενηλίκων, ανεξαρτήτως επαγγελματικής κατάστασης και επιπέδου μόρφωσης.
Απώτερος στόχος είναι η υποστήριξη ικανών επαγγελματιών σε ένα σύγχρονο και ταχύτατα μεταβαλλόμενο επαγγελματικό περιβάλλον, τόσο ως προς τις νέες ανάγκες της αγοράς όσο και ως προς τη βελτίωση υπαρχόντων υπηρεσιών, με την παρακολούθηση της τεχνολογίας και των εξελίξεων.
Γιατί να επιλέξεις τα ΔΕΛΤΑ Professional Courses:
- Γίνεσαι μέλος των Σχολών ΔΕΛΤΑ, του μεγαλύτερου Ιδιωτικού Εκπαιδευτικού Ομίλου στην Ελλάδα.
- Έχεις επιλογή ανάμεσα στις πλέον σύγχρονες ειδικότητες, συνδεδεμένες με την αγορά εργασίας.
- Αποκτάς πρόσβαση σε ένα τεράστιο δίκτυο στρατηγικών συνεργασιών.
- Αποκτάς τις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές πιστοποιήσεις.
- Τα ΔΕΛΤΑ Professional Courses παρέχουν την εξατομικευμένη εκπαίδευση (Tailor Made Μαθήματα), προσαρμοσμένη στον ελεύθερο χρόνο των σπουδαστών.
- Τα μαθήματα διεξάγονται στις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις και εργαστήρια.
- Συνεργάζεσαι με ένα σύγχρονο Γραφείο Σταδιοδρομίας και με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.
- Διδάσκεσαι από επιλεγμένους & εξειδικευμένους καθηγητές, επαγγελματίες στο χώρο τους.
- Αποκτάς τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης διαλέξεων & ομιλιών.
- Μέσα από το Γραφείο Startup δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης για το πώς να κάνεις πράξη την δική σου επιχειρηματική ιδέα.
Στο σεμινάριο περιλαμβάνονται 6 πρακτικές εφαρμογές με συνταγές και παρουσίαση καπνίσματος σε φούρνο καπνίσματος.
Οι ενότητες που θα αναλυθούν είναι οι παρακάτω:
- Μαρινάρισμα σε κρέας και όσπρια
- Κάπνισμα Κρεάτων
- Παρασκευή Αλλαντικών & Λουκάνικων
- Παρασκευή Καρυκευμάτων (Rubs)
- Παρασκευή Μαρινάδων
Στο τέλος χορηγείται βεβαίωση εκπαίδευσης και σημειώσεις μαθήματος βασισμένες σε επιστημονικά δεδομένα, πίνακας με προτεινόμενους χρόνους και ποσότητες άλατος ανάλογα το τρόφιμο & 20 συνταγές.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε Chef, μάγειρες, σπουδαστές μαγειρικής, ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Μετά τη λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης από τις Σχολές Δέλτα Αθήνας Εκπαιδευτική Α.Ε.
Ο Πιστοποιημένος Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΔΕΛΤΑ διαθέτει εξειδικευμένη γνώση και πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση ενηλίκων, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
Το σεμινάριο έχει διάρκεια 6 ώρες/ ημέρα. Ημέρες Υλοποίησης: 30/3/20 & 31/3/20
Επίσημοι Συνεργάτες:
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου. Μπορείς να εξασφαλίσεις τη θέση συμμετοχής σου με προκαταβολή των 20€. Το σεμινάριο μπορεί να εξοφληθεί με άτοκες δόσεις μέχρι λίγο πριν τη λήξη των μαθημάτων ή να προεξοφληθεί με έκπτωση.
Λογαριασμοί Καταθέσεων:
- ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
080/471128 94
Swift Code: ETHN GRAA
IBAN: GR 5001100800000008047112894 - EUROBANK
00260052210200520470
EFG EUROBANK ERGASIAS
IBAN: GR 3602600520000210200520470 - ΠΕΙΡΑΙΩΣ
6884-124659-709
IBAN: GR 80 0171 8840 0068 8412 4659 709
Δικαιούχος: ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΛΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ιπποκράτους 22 Αθήνα
Αιτιολογία: Δίδακτρα του/της (Ονοματεπώνυμο)- ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Κάπνισμα & Μαρινάδες για Chef
ΠΡΟΣΕΧΩΣ
12 ΩΡΕΣ
ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ