Κάπνισμα & Μαρινάδες για Chef

Ημ/νία

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

ΩΡΕΣ

12 ΩΡΕΣ

certificate

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

  • Το κάπνισμα κάνει καλό! Λύστε την εξίσωση της μαρινάδας.

    Οι συμμετέχοντες, μάγειρες, chef, σπουδαστές θα διαδαχθούν πάνω στις παρακάτω ενότητες:

    • Κάπνισμα κρέατος χοιρινού, μοσχαριού, κοτόπουλου και λουκάνικου
    • Συνδυασμός τεχνικών Sous Vide & Καπνίσματος
    • Προετοιμασία κρεάτων για κάπνισμα (επιλογή μεταξύ μαρινάδας και άλμης, επιλογή κατάλληλης μαρινάδας και άλμης)
    • Προετοιμασία και παρασκευή λουκάνικου
    • Προετοιμασία και Παρασκευή αλλαντικών
    • Βιοχημεία και μικροβιολογία κρέατος
    • Χημικά φαινόμενα στην προετοιμασία και στο κάπνισμα
    • Θεωρία καπνίσματος, tips στους εκπαιδευόμενους

    Το σεμινάριο απευθύνεται σε Chef, μάγειρες, σπουδαστές μαγειρικής, ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.

  • Σκοπός του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι η διαρκής επιμόρφωση και κατάρτιση των ενηλίκων, ανεξαρτήτως επαγγελματικής κατάστασης και επιπέδου μόρφωσης.

    Απώτερος στόχος είναι η υποστήριξη ικανών επαγγελματιών σε ένα σύγχρονο και ταχύτατα μεταβαλλόμενο επαγγελματικό περιβάλλον, τόσο ως προς τις νέες ανάγκες της αγοράς όσο και ως προς τη βελτίωση υπαρχόντων υπηρεσιών, με την παρακολούθηση της τεχνολογίας και των εξελίξεων.

    Γιατί να επιλέξεις τα ΔΕΛΤΑ Professional Courses:

    • Γίνεσαι μέλος των Σχολών ΔΕΛΤΑ, του μεγαλύτερου Ιδιωτικού Εκπαιδευτικού Ομίλου στην Ελλάδα.
    • Έχεις επιλογή ανάμεσα στις πλέον σύγχρονες ειδικότητες, συνδεδεμένες με την αγορά εργασίας.
    • Αποκτάς πρόσβαση σε ένα τεράστιο δίκτυο στρατηγικών συνεργασιών.
    • Αποκτάς τις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές πιστοποιήσεις.
    • Τα ΔΕΛΤΑ Professional Courses παρέχουν την εξατομικευμένη εκπαίδευση (Tailor Made Μαθήματα), προσαρμοσμένη στον ελεύθερο χρόνο των σπουδαστών.
    • Τα μαθήματα διεξάγονται στις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις και εργαστήρια.
    • Συνεργάζεσαι με ένα σύγχρονο Γραφείο Σταδιοδρομίας και με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.
    • Διδάσκεσαι από επιλεγμένους & εξειδικευμένους καθηγητές, επαγγελματίες στο χώρο τους.
    • Αποκτάς τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης διαλέξεων & ομιλιών.
    • Μέσα από το Γραφείο Startup δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης για το πώς να κάνεις πράξη την δική σου επιχειρηματική ιδέα.
  • Στο σεμινάριο περιλαμβάνονται 6 πρακτικές εφαρμογές με συνταγές και παρουσίαση καπνίσματος σε φούρνο καπνίσματος.

    Οι ενότητες που θα αναλυθούν είναι οι παρακάτω:

    • Μαρινάρισμα σε κρέας και όσπρια
    • Κάπνισμα Κρεάτων
    • Παρασκευή Αλλαντικών & Λουκάνικων
    • Παρασκευή Καρυκευμάτων (Rubs)
    • Παρασκευή Μαρινάδων

    Στο τέλος χορηγείται βεβαίωση εκπαίδευσης και σημειώσεις μαθήματος βασισμένες σε επιστημονικά δεδομένα, πίνακας με προτεινόμενους χρόνους και ποσότητες άλατος ανάλογα το τρόφιμο & 20 συνταγές.

    Το σεμινάριο απευθύνεται σε Chef, μάγειρες, σπουδαστές μαγειρικής, ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.

  • Δρ. Χαράλαμπος Φωτάκης Φωτάκης Chef

    O Δρ. Χαράλαμπος Φωτάκης είναι μεταδιδακτορικός συνεργάτης στο Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας. Έχει πτυχίο Χημείας (2005), μεταπτυχιακό στη βιοφυσική χημεία (2007) και Διδακτορικό Χημείας (2013) από το Τμήμα Χημείας του ΕΚΠΑ. Έχει 25 δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά με κριτές και 50 συμμετοχές σε διεθνή και εθνικά συνέδρια. Επίσης, συμμετείχε σε 1 Ευρωπαϊκό και 2 Εθνικά Ερευνητικά Προγράμματα. Τέλος, από το 2015 μέχρι και σήμερα διδάσκει το μάθημα «Προωθημένη Στατιστική» στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (TEI-A). H ενασχόλησή του θα αφορά στην ερμηνεία χημικών και φυσικών φαινομένων στη μαγειρική, στο σχεδιασμό καινοτόμων προϊόντων και στο υλικό των σεμιναρίων.

    Παράσχος Χριστοδούλου Χριστοδούλου

    Ο Παράσχος Χριστοδούλου είναι απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του ΕΚΠΑ. Κατέχει μεταπτυχιακό στη Βιομηχανική Χημεία από το Τμήμα Χημείας του ΕΚΠΑ. Στο πλαίσιο της Μεταπτυχιακής του ειδίκευσης, εντρύφησε στον χαρακτηρισμό της αυθεντικότητας ελληνικών γηγενών ποικιλιών Οίνου και στη μελέτη της αντιοξειδωτικής ικανότητας τους σε κυτταρικό επίπεδο. Σήμερα, πραγματοποιεί το Διδακτορικό του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Τέλος από το 2017 απασχολείται ως Επιστημονικός Συνεργάτης στη συμβουλευτική εταιρεία TTMI Consulting LTD με έμφαση στην υποστήριξη Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα μεταφοράς τεχνολογίας και καινοτομίας και την προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας, ιδίως των νέων μικρών και μικρομεσαίων επιχειρηματιών που θέλουν να δημιουργήσουν και να υλοποιήσουν το δικό τους όραμα. Ταυτόχρονα συμμετέχει στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και την παρακολούθηση επιχειρηματικών σχεδίων που χαρακτηρίζονται από υψηλή καινοτομία. Η full-time ενασχόληση του θα προσδώσει την απαραίτητη δυναμική, ώστε η νεοσύστατη επιχείρηση να αποκτήσει τα εφόδια και τα εργαλεία για να μετεξελιχθεί σε δυνατή και βιώσιμη startup. Παράλληλα, ως Χημικός θα συνεισφέρει στο κομμάτι του σχεδιασμού καινοτόμων προϊόντων αλλά και στη διάδοση της επιστημονικής γνώσης στα σεμινάρια.

    Chef Παναγιώτης ΓεωργαλήςΓεωργαλής Chef

    O Παναγιώτης Γεωργαλής είναι απόφοιτος του Ι.Ι.Ε.Κ. «Le Monde» της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων, Μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας, και Γαλλικής κουλτούρας. Έχει εργαστεί ως Β’ και Γ’ Μάγειρας σε εστιατόρια της Αθήνας. Με τον Αριστείδη Γεωργαλή είναι συνιδιοκτήτες εστιατορίου στο Αιγάλεω και συνεργάζονται εξαιρετικά. Έχει εργαστεί σε υπηρεσίες yachting ως προσωπικός chef και αποκόμισε μεγάλη εμπειρία από τις ιδιαιτερότητες και τη μαγειρική κουλτούρα των πελατών του. Στον φορέα CHEFistry θα αφιερωθεί full-time ως sous chef και θα συμβάλει στο σχεδιασμό καινοτόμων μενού και προϊόντων.

  • Μετά τη λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης από τις Σχολές Δέλτα Αθήνας Εκπαιδευτική Α.Ε.

    Ο Πιστοποιημένος Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΔΕΛΤΑ διαθέτει εξειδικευμένη γνώση και πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση ενηλίκων, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

  • Το σεμινάριο έχει διάρκεια 6 ώρες/ ημέρα. Ημέρες Υλοποίησης: 30/3/20 & 31/3/20

    Επίσημοι Συνεργάτες:

    Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου. Μπορείς να εξασφαλίσεις τη θέση συμμετοχής σου με προκαταβολή των 20€. Το σεμινάριο μπορεί να εξοφληθεί με άτοκες δόσεις μέχρι λίγο πριν τη λήξη των μαθημάτων ή να προεξοφληθεί με έκπτωση.

    Λογαριασμοί Καταθέσεων:

    • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
      080/471128 94
      Swift Code: ETHN GRAA
      IBAN: GR 5001100800000008047112894
    • EUROBANK
      00260052210200520470
      EFG EUROBANK ERGASIAS
      IBAN: GR 3602600520000210200520470
    • ΠΕΙΡΑΙΩΣ
      6884-124659-709
      IBAN: GR 80 0171 8840 0068 8412 4659 709

    Δικαιούχος: ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΛΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ιπποκράτους 22 Αθήνα
    Αιτιολογία: Δίδακτρα του/της (Ονοματεπώνυμο)

    ×

    ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ


    Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!
    Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

    Go to Top