ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ WP

Ημ/νία

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

ΩΡΕΣ

18 ΩΡΕΣ

discount

€ 149

 • Online Σεμινάριο – Κατασκευή & Διαχείριση ιστοσελίδων με WordPress

  Ένα πρακτικό online σεμινάριο που αναλύει όλα όσα χρειάζονται για τη δημιουργία και εγκατάσταση ενός website στην πλατφόρμα WordPress, καθώς και τη διαχείριση του CMS.

  Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα μάθετε να διαχειρίζεστε όλα τα εργαλεία του WordPress site, σελίδες, άρθρα, πολυμέσα, ρόλους & SEO tips. Επιπλέον, θα μάθετε να αναζητάτε και να κάνετε εγκατάσταση templates & plugins.

  Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους θέλουν να ξεκινήσουν να διαχειρίζονται και να δημιουργούν ιστοσελίδες με WordPress.

 • Online Σεμινάριο – Κατασκευή & Διαχείριση ιστοσελίδων με WordPress

  Σκοπός του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι η διαρκής επιμόρφωση και κατάρτιση των ενηλίκων, ανεξαρτήτως επαγγελματικής κατάστασης και επιπέδου μόρφωσης. Απώτερος στόχος τους είναι η υποστήριξη ικανών επαγγελματιών σε ένα σύγχρονο και ραγδαία μεταβαλλόμενο επαγγελματικό περιβάλλον, τόσο ως προς τις νέες ανάγκες της αγοράς όσο και ως προς τη βελτίωση υπαρχόντων υπηρεσιών, με την παρακολούθηση της τεχνολογίας και των εξελίξεων.

  Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ μετά από πολυετή πείρα στην εκπαίδευση ενηλίκων και επαγγελματική κατάρτιση, έχει πιστοποιηθεί για το εκπαιδευτικό κέντρο του και ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2(ΚΔΒΜ2) από τον ΕΟΠΠΕΠ, με κωδικό αδείας 2000099.

  Γιατί να επιλέξεις τα ΔΕΛΤΑ Professional Courses:

  • Γίνεσαι μέλος των Σχολών ΔΕΛΤΑ, του μεγαλύτερου Ιδιωτικού Εκπαιδευτικού Ομίλου στην Ελλάδα.
  • Έχεις επιλογή ανάμεσα στις πλέον σύγχρονες ειδικότητες, συνδεδεμένες με την αγορά εργασίας.
  • Αποκτάς πρόσβαση σε ένα τεράστιο δίκτυο στρατηγικών συνεργασιών.
  • Αποκτάς τις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές πιστοποιήσεις.
  • Τα ΔΕΛΤΑ Professional Courses παρέχουν την εξατομικευμένη εκπαίδευση (Tailor Made Μαθήματα), προσαρμοσμένη στον ελεύθερο χρόνο των σπουδαστών.
  • Συνεργάζεσαι με ένα σύγχρονο Γραφείο Σταδιοδρομίας και με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.
  • Διδάσκεσαι από επιλεγμένους & εξειδικευμένους καθηγητές, επαγγελματίες στο χώρο τους.
  • Αποκτάς τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης διαλέξεων & ομιλιών.
  • Μέσα από το Γραφείο Startup δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης για το πώς να κάνεις πράξη την δική σου επιχειρηματική ιδέα.
 • Online Σεμινάριο – Κατασκευή & Διαχείριση ιστοσελίδων με WordPress – Θεματικές Ενότητες:

  • Εγκατάσταση της πλατφόρμας WordPress, τοπικά ή/και σε χώρο φιλοξενίας.
  • Παραμετροποίηση για τις ανάγκες της ιστοσελίδας σας.
  • Η δομή των φακέλων στο WordPress.
  • Το διαχειριστικό εργαλείο από το Α έως το Ω.
  • Επιλογή θεμάτων (Themes) και τι πρέπει να ξέρω και να προσέξω πριν την αγορά τους.
  • Άρθρα και Σελίδες και οι λόγοι επιλογής τους.
  • Πρόσθετα, Χρήστες, Ρόλοι χρηστών, Ρυθμίσεις ιστοσελίδας και βασικές αρχές SEO.
  • Διαχείριση πολυμέσων της ιστοσελίδας σας.
  • Διαχείριση εμφάνισης της ιστοσελίδας σας και παραμετροποίηση εμφάνισης.
  • Ερωτήσεις & απαντήσεις γενικές ή εξειδικευμένες για την πλατφόρμα.
 • Τζούλια – Ζωή ΤσάπουΤΖΟΥΛΙΑ-ΖΩΗ-ΤΣΑΠΟΥ

  Η Τζούλια – Ζωή Τσάπου είναι τελειόφοιτη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ΕΚΠΑ, στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, με ειδίκευση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίες που στοχεύει στην εξειδίκευση και επιμόρφωση επαγγελματιών. Σπούδασε στο Α.Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου από το 2006 έως 2010 στη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. Πήρε Υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ). Κατά τη διάρκεια των σπουδών της είχε την Συγγραφική επιμέλεια του βιβλίου «Εισαγωγή στις Δομές Δεδομένων και στους Αλγόριθμους», υλοποίηση σε C (Introduction to Data Structures and Algorithms – Implementation in C), Εκδόσεις Σταμούλη. Ασχολείται με την κατασκευή ιστοσελίδων σε WordPress από το 2012 και τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων αποκλειστικά σε WordPress. Παρέχει τεχνική υποστήριξη σε πάνω από 150 ιστοσελίδες το χρόνο. Από το 2011 ασχολείται με την εκπαίδευση ενηλίκων σε προγράμματα πληροφορικής. Έχει κάνει Εθελοντικά μαθήματα “Πληροφορική για αρχάριους” στην Ακαδημία Πλάτωνος με σκοπό την ένταξη ατόμων μεγάλης ηλικίας στον ψηφιακό κόσμο της πληροφορικής.
  Είναι ενεργό μέλος του WordPress GreekComunity. Έχει εργαστεί εθελοντικά στο WordCamp Athens, στο Europe Community 2017 στο Παρίσι, καθώς και στο Web Summit «The largest tech conference in the world» στην Λισαβόνα.

 • Μετά τη λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, το οποίο είναι Πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ*) με Κωδικό Αδείας: 2000099.

  *Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με έδρα την Αθήνα. Αποτελεί το διάδοχο φορέα της συγχώνευσης του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων (Ε.Ο.Π.Π.), του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης Δομών Διά Βίου Μάθησης (Ε.Κ.Ε.Π.Ι.Σ.) και του Εθνικού Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Κ.Ε.Π.).

 • Ειδικές τιμές ισχύουν για τους σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ (έκπτωση 20%), για ανέργους και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (έκπτωση 10%).

  Αρχική τιμή →  €149
  Τιμή με έκπτωση 10% (άνεργοι, ΑΜΕΑ) →  €134
  Τιμή με έκπτωση 20% (σπουδαστές & απόφοιτοι ΔΕΛΤΑ) →  €119

  Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου. Μπορείς να εξασφαλίσεις τη θέση συμμετοχής σου με προκαταβολή των 50€.

  Λογαριασμοί Καταθέσεων:

  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
   080/471128 94
   Swift Code: ETHN GRAA
   IBAN: GR 5001100800000008047112894
  • EUROBANK
   00260052210200520470
   EFG EUROBANK ERGASIAS
   IBAN: GR 3602600520000210200520470
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ
   6884-124659-709
   IBAN: GR 80 0171 8840 0068 8412 4659 709

  Δικαιούχος: ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΛΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ιπποκράτους 22 Αθήνα
  Αιτιολογία: Δίδακτρα του/της (Ονοματεπώνυμο)

 • Online Σεμινάριο – Κατασκευή & Διαχείριση ιστοσελίδων με WordPress – Ημέρες και Ώρες Διεξαγωγής:

  • Ημέρες διεξαγωγής μαθημάτων: Δευτέρα και Πέμπτη 17:00 – 19:00
  • Διάρκεια μαθημάτων: από 1/4/2021 έως 29/4/2021.

  Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom.

  ×

  ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ


  Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!
  Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

  Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διαθέτει  50 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης, επιπέδου 5.

  Έχοντας πάντα ως μέγιστο κριτήριο την ασφάλεια των σπουδαστών, την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης, δημιουργήσαμε τον πιο σύγχρονο όμιλο εκπαιδευτηρίων στην Αττική.

  Η ναυαρχίδα του ομίλου μας με υποδομές 4500m2 που εκτείνονται σε έξι ορόφους και πληρούν τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές για παροχή σπουδών υψηλού επιπέδου βρίσκεται επί των οδών Ιπποκράτους 22 & Ναυαρίνου, στο κέντρο της Αθήνας.

  Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, λειτουργική σχεδίαση και θεματικές αίθουσες διδασκαλίας, αναπτύσσουμε ένα μοναδικό περιβάλλον εκπαίδευσης στην πιο όμορφη γειτονιά της Αθήνας. Οι εγκαταστάσεις μας απέχουν μόλις 5 λεπτά από τη στάση Μετρό Πανεπιστήμιο και από το τέρμα των Λεωφορείων της οδού Ακαδημίας.

  Από τον Ιούνιο του 2018, μπορείτε να μας βρείτε και με υπερσύγχρονο campus στη Δυτική Αττική, επί της Λεωφόρου Θηβών 197 στο Περιστέρι, μόλις 2 λεπτά από τη στάση Μετρό Ανθούπολη, ενώ από τον Ιούλιο του 2020 εξυπηρετούμε και τα Βόρεια & Ανατολικά προάστια της Αττικής με ολοκαίνουργιο campus επί της Μεσογείων 465, στην Αγία Παρασκευή, έναντι των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ.

  Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, δεν επαναπαυόμαστε ποτέ! Πιστοί πάντα στο όραμά μας και ακολουθώντας τις αξίες που καθορίζουν τα βήματα μας όπως η Διαφάνεια, η Ηθική, η Υπευθυνότητα και η Αξιοπιστία, ενισχύουμε συνεχώς την Ειλικρινή σχέση μαζί σας. Αυτά που ο καθένας φαντάζεται να μπορούσε, τώρα γίνονται πράξη…

  Κοιτάμε το μέλλον με όραμα και θέτουμε συνεχώς υψηλότερους στόχους. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την παροχή της πιο ολοκληρωμένης σπουδαστικής εμπειρίας!

  Go to Top