The Art of Wedding Photography

Ημ/νία

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

ΩΡΕΣ

20 ΩΡΕΣ

discount

€ 189

 • Online Σεμινάριο Φωτογραφίας Γάμου

  Τέχνη ή βιομηχανία; Μπορεί να υπάρξει ο τέλειος συνδυασμός;

  Η μοναδικότητα του μυστηρίου του γάμου έχει δημιουργήσει μια ολόκληρη βιομηχανία γύρω του. Σημαντικό μέρος αυτής αποτελεί και η Τέχνη της Φωτογραφίας.

  Η φωτογραφία γάμου αποτελεί ένα ξεχωριστό είδος, το οποίο συνδυάζει ένα σύνολο φωτογραφικών γνώσεων όπως: τεχνικές λήψης, φωτισμούς, φωτογραφία πορτραίτου, ομαδική, καλλιτεχνική, προϊόν, φωτορεπορτάζ, μόδα και πολλά άλλα. Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε την ανάγκη για σωστή προετοιμασία, πολύ καλή επικοινωνία με τον υποψήφιο πελάτη και την ιδανική προβολή των εικόνων μετά το πέρας του μυστηρίου, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς το πόσο δύσκολη αλλά και ταυτόχρονα δημιουργική μπορεί να μετατραπεί η φωτογράφιση μιας μοναδικής στιγμής.

  Πού απευθύνεται:

  Το σεμινάριο απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους. Είναι εξιδεικευμένο και χρειάζεται ο υποψήφιος να έχει ένα βασικό γνωστικό επίπεδο φωτογραφικών γνώσεων. Επίσης, απευθύνεται σε σπουδαστές σχολών φωτογραφίας που αναζητούν μια εξειδικευμένη γνώση σε ένα αρκετά εμπορικό και κερδοφόρο είδος φωτογραφίας.

  Στόχος/σκοπός:

  Σκοπός του εξειδικευμένου αυτού σεμιναρίου είναι να προσφέρει μία ολοκληρωμένη κατάρτιση πάνω στην φωτογραφία γάμου. Από την προετοιμασία μέχρι την παράδοση του φωτογραφικού υλικού στον πελάτη, έρχεται για να δώσει απαντήσεις σε όλες τις απορίες σχετικά με την ιδανική φωτογράφιση ενός γάμου.

 • Online Σεμινάριο Φωτογραφίας Γάμου

  Σκοπός του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι η διαρκής επιμόρφωση και κατάρτιση των ενηλίκων, ανεξαρτήτως επαγγελματικής κατάστασης και επιπέδου μόρφωσης. Απώτερος στόχος τους είναι η υποστήριξη ικανών επαγγελματιών σε ένα σύγχρονο και ραγδαία μεταβαλλόμενο επαγγελματικό περιβάλλον, τόσο ως προς τις νέες ανάγκες της αγοράς όσο και ως προς τη βελτίωση υπαρχόντων υπηρεσιών, με την παρακολούθηση της τεχνολογίας και των εξελίξεων.

  Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ μετά από πολυετή πείρα στην εκπαίδευση ενηλίκων και επαγγελματική κατάρτιση, έχει πιστοποιηθεί για το εκπαιδευτικό κέντρο του και ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΔΒΜ2) από τον ΕΟΠΠΕΠ, με κωδικό αδείας 2000099.

  Γιατί να επιλέξεις τα ΔΕΛΤΑ Professional Courses:

  • Γίνεσαι μέλος των Σχολών ΔΕΛΤΑ, του μεγαλύτερου Ιδιωτικού Εκπαιδευτικού Ομίλου στην Ελλάδα.
  • Έχεις επιλογή ανάμεσα στις πλέον σύγχρονες ειδικότητες, συνδεδεμένες με την αγορά εργασίας.
  • Αποκτάς πρόσβαση σε ένα τεράστιο δίκτυο στρατηγικών συνεργασιών.
  • Αποκτάς τις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές πιστοποιήσεις.
  • Τα ΔΕΛΤΑ Professional Courses παρέχουν την εξατομικευμένη εκπαίδευση (Tailor Made Μαθήματα), προσαρμοσμένη στον ελεύθερο χρόνο των σπουδαστών.
  • Συνεργάζεσαι με ένα σύγχρονο Γραφείο Σταδιοδρομίας και με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.
  • Διδάσκεσαι από επιλεγμένους & εξειδικευμένους καθηγητές, επαγγελματίες στο χώρο τους.
  • Αποκτάς τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης διαλέξεων & ομιλιών.
  • Μέσα από το Γραφείο Startup δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης για το πώς να κάνεις πράξη την δική σου επιχειρηματική ιδέα.
 • Online Σεμινάριο Φωτογραφίας Γάμου – Θεματικές Ενότητες:

  • Γνωριμία και Εισαγωγή στη Φωτογραφία Γάμου
  • Πλάνο Γάμου και προετοιμασία φωτογράφου και εξοπλισμού
  • Επικοινωνία με πελάτη και δημιουργία συμφωνητικού
  • Προετοιμασία Νύφης και Γαμπρού
  • Make Up Φωτογραφίας Γάμου
  • Είδη φωτογραφικών μηχανών, φωτογραφικών φακών και flash
  • Τεχνικές Λήψης Φωτογραφιών Γάμου και Τεχνικές Φωτισμού
  • Καλλιτεχνική και After Day φωτογράφιση
  • Ψηφιακή επεξεργασία φωτογραφιών (Retouch Προσώπου & Cinematic Color Grading, Adobe Photoshop & Lightroom)
  • Δημιουργία ψηφιακού Άλμπουμ Workshop (Pixellu Smart Album)
  • Δημιουργία online photo gallery για αποστολή δειγμάτων στον πελάτη (Pixieset)
  • Εκτύπωση και είδη ψηφιακών φωτογραφικών άλμπουμ (συνεργασία με τυπογραφία, ηλεκτρονική αποστολή μακέτας άλμπουμ και φωτογραφιών προς εκτύπωση)
 • Ιωάννης Βαρούτης

  O Ιωάννης Βαρούτης, είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Από τα πρώτα χρόνια των σπουδών του εργάζεται πάνω στις οπτικοακουστικές τέχνες όπως η φωτογραφία, το βίντεο και η γραφιστική, οι οποίες αποτελούν και μοναδική πηγή έμπνευσης και έκφρασης για τον ίδιο. Έχει πλούσια κοινωνική δράση με εργασία και εθελοντική προσφορά σε πολλά ανθρωπιστικά προγράμματα. Από το 2007 που εισέρχεται ενεργά στον καλλιτεχνικό χώρο, έχει σταθερή παρουσία με ατοµικές και οµαδικές εκθέσεις σε όλη την Ελλάδα. Διδάσκει τις τέχνες της εικόνας σε εκπαιδευτικά ιδρύματα από το 2012. Είναι ιδιοκτήτης και ιδρυτής του δημιουργικού γραφείου OneWayArt στο κέντρο της Αθήνας.
  Αγαπημένο του motto: “Develop from Negatives and live in Color”.

 • Μετά τη λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, το οποίο είναι Πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ*) με Κωδικό Αδείας: 2000099.

  *Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με έδρα την Αθήνα. Αποτελεί το διάδοχο φορέα της συγχώνευσης του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων (Ε.Ο.Π.Π.), του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης Δομών Διά Βίου Μάθησης (Ε.Κ.Ε.Π.Ι.Σ.) και του Εθνικού Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Κ.Ε.Π.).

 • Ειδικές τιμές ισχύουν για τους σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ (έκπτωση 20%), για ανέργους και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (έκπτωση 10%).

  Αρχική τιμή →  €189
  Τιμή με έκπτωση 10% (άνεργοι, ΑΜΕΑ) →  €170
  Τιμή με έκπτωση 20% (σπουδαστές & απόφοιτοι ΔΕΛΤΑ) →  €151

  Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου. Μπορείς να εξασφαλίσεις τη θέση συμμετοχής σου με προκαταβολή των 50€.

  Λογαριασμοί Καταθέσεων:

  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
   080/471128 94
   Swift Code: ETHN GRAA
   IBAN: GR 5001100800000008047112894
  • EUROBANK
   00260052210200520470
   EFG EUROBANK ERGASIAS
   IBAN: GR 3602600520000210200520470
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ
   6884-124659-709
   IBAN: GR 80 0171 8840 0068 8412 4659 709

  Δικαιούχος: ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΛΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ιπποκράτους 22 Αθήνα
  Αιτιολογία: Δίδακτρα του/της (Ονοματεπώνυμο)

 • Online Σεμινάριο Φωτογραφίας Γάμου – Ημέρες και Ώρες Διεξαγωγής:

  • Ημέρες διεξαγωγής μαθημάτων: κάθε Δευτέρα 17:00 – 21:00
  • Διάρκεια μαθημάτων: από 22/2/2021 έως 22/3/2021

  Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom.

  ×

  ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ


  Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!
  Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

  Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διαθέτει  50 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης, επιπέδου 5.

  Έχοντας πάντα ως μέγιστο κριτήριο την ασφάλεια των σπουδαστών, την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης, δημιουργήσαμε τον πιο σύγχρονο όμιλο εκπαιδευτηρίων στην Αττική.

  Η ναυαρχίδα του ομίλου μας με υποδομές 4500m2 που εκτείνονται σε έξι ορόφους και πληρούν τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές για παροχή σπουδών υψηλού επιπέδου βρίσκεται επί των οδών Ιπποκράτους 22 & Ναυαρίνου, στο κέντρο της Αθήνας.

  Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, λειτουργική σχεδίαση και θεματικές αίθουσες διδασκαλίας, αναπτύσσουμε ένα μοναδικό περιβάλλον εκπαίδευσης στην πιο όμορφη γειτονιά της Αθήνας. Οι εγκαταστάσεις μας απέχουν μόλις 5 λεπτά από τη στάση Μετρό Πανεπιστήμιο και από το τέρμα των Λεωφορείων της οδού Ακαδημίας.

  Από τον Ιούνιο του 2018, μπορείτε να μας βρείτε και με υπερσύγχρονο campus στη Δυτική Αττική, επί της Λεωφόρου Θηβών 197 στο Περιστέρι, μόλις 2 λεπτά από τη στάση Μετρό Ανθούπολη, ενώ από τον Ιούλιο του 2020 εξυπηρετούμε και τα Βόρεια & Ανατολικά προάστια της Αττικής με ολοκαίνουργιο campus επί της Μεσογείων 465, στην Αγία Παρασκευή, έναντι των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ.

  Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, δεν επαναπαυόμαστε ποτέ! Πιστοί πάντα στο όραμά μας και ακολουθώντας τις αξίες που καθορίζουν τα βήματα μας όπως η Διαφάνεια, η Ηθική, η Υπευθυνότητα και η Αξιοπιστία, ενισχύουμε συνεχώς την Ειλικρινή σχέση μαζί σας. Αυτά που ο καθένας φαντάζεται να μπορούσε, τώρα γίνονται πράξη…

  Κοιτάμε το μέλλον με όραμα και θέτουμε συνεχώς υψηλότερους στόχους. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την παροχή της πιο ολοκληρωμένης σπουδαστικής εμπειρίας!

  Go to Top