Latte Art

Ημ/νία

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

ΩΡΕΣ

10 ΩΡΕΣ

certificate

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΟΠΠΕΠ

 • Το Latte Art, είναι ένα ταχύρυθμο πρόγραμμα μαθημάτων 10 ωρών, που σκοπό έχει να μεταδώσει άριστες επαγγελματικές γνώσεις στην παρασκευή ροφημάτων, προετοιμάζοντας αφρόγαλα στα ροφήματα δημιουργώντας διαφορετικά σχέδια. Εκπαιδευτής είναι ο 3 φορές πρωταθλητής Ελλάδος και 2ος Παγκόσμιος  Μιχάλης Καραγιάννης.

  Οι συμμετέχοντες εξασκούνται συνεχώς κατά την διάρκεια του μαθήματος με την καθοδήγηση του εισηγητή. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να δημιουργούν τα τρία βασικά σχέδια που είναι η καρδιά , η τουλίπα και η ροζέτα.

  Το σεμινάριο απευθύνεται  στους baristas που επιθυμούν να βελτιώσουν τις ικανότητες τους, σε επιχειρηματίες που θέλουν να μετατρέψουν το μαγαζί τους σε ένα άριστο Espresso Bar αλλά και σ’ εκείνους που θέλουν να εκτιμούν αυτό που πίνουν στα διάφορα Cafe.

 • Σκοπός του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι η διαρκής επιμόρφωση και κατάρτιση των ενηλίκων, ανεξαρτήτως επαγγελματικής κατάστασης και επιπέδου μόρφωσης. Απώτερος στόχος τους είναι η υποστήριξη ικανών επαγγελματιών σε ένα σύγχρονο και ραγδαία μεταβαλλόμενο επαγγελματικό περιβάλλον, τόσο ως προς τις νέες ανάγκες της αγοράς όσο και ως προς τη βελτίωση υπαρχόντων υπηρεσιών, με την παρακολούθηση της τεχνολογίας και των εξελίξεων.

  Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ μετά από πολυετή πείρα στην εκπαίδευση ενηλίκων και επαγγελματική κατάρτιση, έχει πιστοποιηθεί για το εκπαιδευτικό κέντρο του και ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΔΒΜ2) από τον ΕΟΠΠΕΠ, με κωδικό αδείας 2000099.

  Γιατί να επιλέξεις τα ΔΕΛΤΑ Professional Courses:

  • Γίνεσαι μέλος των Σχολών ΔΕΛΤΑ, του μεγαλύτερου Ιδιωτικού Εκπαιδευτικού Ομίλου στην Ελλάδα.
  • Έχεις επιλογή ανάμεσα στις πλέον σύγχρονες ειδικότητες, συνδεδεμένες με την αγορά εργασίας.
  • Αποκτάς πρόσβαση σε ένα τεράστιο δίκτυο στρατηγικών συνεργασιών.
  • Αποκτάς τις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές πιστοποιήσεις.
  • Τα ΔΕΛΤΑ Professional Courses παρέχουν την εξατομικευμένη εκπαίδευση (Tailor Made Μαθήματα), προσαρμοσμένη στον ελεύθερο χρόνο των σπουδαστών.
  • Τα μαθήματα διεξάγονται στις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις και εργαστήρια.
  • Συνεργάζεσαι με ένα σύγχρονο Γραφείο Σταδιοδρομίας και με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.
  • Διδάσκεσαι από επιλεγμένους & εξειδικευμένους καθηγητές, επαγγελματίες στο χώρο τους.
  • Αποκτάς τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης διαλέξεων & ομιλιών.
  • Μέσα από το Γραφείο Startup δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης για το πώς να κάνεις πράξη την δική σου επιχειρηματική ιδέα.
 • Το σεμινάριο περιλαμβάνει τις παρακάτω διδακτικές ενότητες:

  • Εισαγωγή στην Τέχνη του Latte Art.
  • Υλικά και Εργαλεία Σχεδιασμού – Τεχνικές Latte Art.
  • Εκμάθηση Σχεδίων (καρδιά – τουλίπα – ροζέτα).
  • Πρακτική άσκηση.
 • Μιχάλης Καραγιάννης

  Ο Μιχάλης Καραγιάννης είναι καθηγητής Latte Art και barista. Ξεκίνησε την πορεία του στον καφέ το 2011, όταν παρακολούθησε το πρώτο του σεμινάριο καφέ στην Barista Academy. Μετά από πολλή πρακτική κι επαφή με το αντικείμενο, ήρθε και το πρώτο σπουδαίο βήμα: ξεκίνησε να εργάζεται στο Tailor Made. Φτιάχνοντας τις πρώτες του “τουλίπες”, έφτασε σε σημείο να ερωτευτεί το Latte Art και να αφοσιωθεί σ΄ αυτό! Το 2016 το πάθος του τον οδήγησε σ έναν διαγωνισμό στην Κορέα στην πηγή του Latte Art όπου για 15 ημέρες μαθήτευσε δίπλα στους καλύτερους Latte Artist και μπήκε στους 16 καλύτερους παίκτες του τελικού στο πρωτάθλημα World Latte Art Battle.
  Έχει συμμετάσχει σε αρκετούς διαγωνισμούς και έχει λάβει τις εξής διακρίσεις:

  Πανελλήνιος πρωταθλητής Latte Art 2016, 2017 & 2018, 2η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Latte Art 2017 & 2018, 8η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Latte Art 2016.

  Μέχρι και σήμερα έχει πάρει μέρος σε πολλές εκθέσεις και workshop, σε συνεργασία με πολλές μεγάλες και σημαντικές εταιρείες. Η πολυετής πείρα του στον καφέ και η αγάπη του να μοιραστεί αυτήν την τέχνη τον οδήγησαν στη διδασκαλία σεμιναρίων. Διδάσκει σεμινάρια Latte Art και Barista στην Αθήνα, καθώς επίσης έχει διδάξει σε πολλές χώρες του εξωτερικού, όπως η Κίνα, η Ιταλία, η Σλοβενία και η Κύπρος.

 • Μετά τη λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, το οποίο είναι Πιστοποιημένο από τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ (ΕΟΠΠΕΠ*) με Κωδικό Αδείας: 2000099.

  *Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με έδρα την Αθήνα. Αποτελεί το διάδοχο φορέα της συγχώνευσης του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων (Ε.Ο.Π.Π.), του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης Δομών Διά Βίου Μάθησης (Ε.Κ.Ε.Π.Ι.Σ.) και του Εθνικού Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Κ.Ε.Π.).

 • Τα τμήματα είναι ολιγομελή (4 ατόμων).

  *Για τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ισχύει έκπτωση στα δίδακτρα. Ειδικές τιμές ισχύουν επίσης για ανέργους, φοιτητές και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού.

  Ημέρες & Ώρες υλοποίησης: Δευτέρα & Τρίτη 17:00 – 21:30

  Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου. Μπορείς να εξασφαλίσεις τη θέση συμμετοχής σου με προκαταβολή των 50€.

  Λογαριασμοί Καταθέσεων:

  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
   080/471128 94
   Swift Code: ETHN GRAA
   IBAN: GR 5001100800000008047112894
  • EUROBANK
   00260052210200520470
   EFG EUROBANK ERGASIAS
   IBAN: GR 3602600520000210200520470
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ
   6884-124659-709
   IBAN: GR 80 0171 8840 0068 8412 4659 709

  Δικαιούχος: ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΛΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ιπποκράτους 22 Αθήνα
  Αιτιολογία: Δίδακτρα του/της (Ονοματεπώνυμο)

 • 10 / 10
  "Το πρόγραμμα ήταν πολύ καλό και ο εκπαιδευτής φοβερός και είχε γνώση αντικειμένου και στη μεταδοτικότητα του και στο πάθος του."
  Νίκος Σ.
  10 / 10
  "Πολύ καλός ο καθηγητής!!"
  Αλέξης Κ.

  ×

  ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ


  Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!
  Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

  Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διαθέτει  50 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης, επιπέδου 5.

  Έχοντας πάντα ως μέγιστο κριτήριο την ασφάλεια των σπουδαστών, την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης, δημιουργήσαμε τον πιο σύγχρονο όμιλο εκπαιδευτηρίων στην Αττική.

  Η ναυαρχίδα του ομίλου μας με υποδομές 4500m2 που εκτείνονται σε έξι ορόφους και πληρούν τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές για παροχή σπουδών υψηλού επιπέδου βρίσκεται επί των οδών Ιπποκράτους 22 & Ναυαρίνου, στο κέντρο της Αθήνας.

  Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, λειτουργική σχεδίαση και θεματικές αίθουσες διδασκαλίας, αναπτύσσουμε ένα μοναδικό περιβάλλον εκπαίδευσης στην πιο όμορφη γειτονιά της Αθήνας. Οι εγκαταστάσεις μας απέχουν μόλις 5 λεπτά από τη στάση Μετρό Πανεπιστήμιο και από το τέρμα των Λεωφορείων της οδού Ακαδημίας.

  Από τον Ιούνιο του 2018, μπορείτε να μας βρείτε και με υπερσύγχρονο campus στη Δυτική Αττική, επί της Λεωφόρου Θηβών 197 στο Περιστέρι, μόλις 2 λεπτά από τη στάση Μετρό Ανθούπολη, ενώ από τον Ιούλιο του 2020 εξυπηρετούμε και τα Βόρεια & Ανατολικά προάστια της Αττικής με ολοκαίνουργιο campus επί της Μεσογείων 465, στην Αγία Παρασκευή, έναντι των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ.

  Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, δεν επαναπαυόμαστε ποτέ! Πιστοί πάντα στο όραμά μας και ακολουθώντας τις αξίες που καθορίζουν τα βήματα μας όπως η Διαφάνεια, η Ηθική, η Υπευθυνότητα και η Αξιοπιστία, ενισχύουμε συνεχώς την Ειλικρινή σχέση μαζί σας. Αυτά που ο καθένας φαντάζεται να μπορούσε, τώρα γίνονται πράξη…

  Κοιτάμε το μέλλον με όραμα και θέτουμε συνεχώς υψηλότερους στόχους. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την παροχή της πιο ολοκληρωμένης σπουδαστικής εμπειρίας!

  Go to Top