Τaping – Αθλητική Ελαστική Περίδεση

Ημ/νία

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

ΩΡΕΣ

10 ΩΡΕΣ

certificate

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΟΠΠΕΠ

 • Η αυτοκόλλητη ελαστική περίδεση Taping είναι μια σύγχρονη τεχνική αποκατάστασης που χρησιμοποιείται κυρίως στον αθλητισμό, αλλά και σε διάφορες μυοσκελετικές κακώσεις, για την ταχύτερη αποκατάσταση. Πρόκειται για τη μέθοδο αποκατάστασης που επιλέγουν οι μεγαλύτεροι αθλητές αυτή τη στιγμή παγκοσμίως. Συνεπώς, η ζήτηση εξειδικευμένων επαγγελματιών στο συγκεκριμένο κομμάτι αυξάνεται ραγδαία.

  Σκοπός/ Στόχος:

  Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση των συμμετεχόντων στην εφαρμογή και τις ιδιότητες του Taping, με στόχο την αποτελεσματική χρήση τους στους ασθενείς ή στους ίδιους.

  Πού απευθύνεται:

  Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με τη φυσικοθεραπεία, προπονητική, εργοθεραπεία, καθώς επίσης και αθλητές (επαγγελματίες ή ερασιτέχνες).

 • Σκοπός του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι η διαρκής επιμόρφωση και κατάρτιση των ενηλίκων, ανεξαρτήτως επαγγελματικής κατάστασης και επιπέδου μόρφωσης. Απώτερος στόχος τους είναι η υποστήριξη ικανών επαγγελματιών σε ένα σύγχρονο και ραγδαία μεταβαλλόμενο επαγγελματικό περιβάλλον, τόσο ως προς τις νέες ανάγκες της αγοράς όσο και ως προς τη βελτίωση υπαρχόντων υπηρεσιών, με την παρακολούθηση της τεχνολογίας και των εξελίξεων.

  Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ μετά από πολυετή πείρα στην εκπαίδευση ενηλίκων και επαγγελματική κατάρτιση, έχει πιστοποιηθεί για το εκπαιδευτικό κέντρο του και ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2(ΚΔΒΜ2) από τον ΕΟΠΠΕΠ, με κωδικό αδείας 2000099.

  Γιατί να επιλέξεις τα ΔΕΛΤΑ Professional Courses:

  • Γίνεσαι μέλος των Σχολών ΔΕΛΤΑ, του μεγαλύτερου Ιδιωτικού Εκπαιδευτικού Ομίλου στην Ελλάδα.
  • Έχεις επιλογή ανάμεσα στις πλέον σύγχρονες ειδικότητες, συνδεδεμένες με την αγορά εργασίας.
  • Αποκτάς πρόσβαση σε ένα τεράστιο δίκτυο στρατηγικών συνεργασιών.
  • Αποκτάς τις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές πιστοποιήσεις.
  • Τα ΔΕΛΤΑ Professional Courses παρέχουν την εξατομικευμένη εκπαίδευση (Tailor Made Μαθήματα), προσαρμοσμένη στον ελεύθερο χρόνο των σπουδαστών.
  • Τα μαθήματα διεξάγονται στις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις και εργαστήρια.
  • Συνεργάζεσαι με ένα σύγχρονο Γραφείο Σταδιοδρομίας και με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.
  • Διδάσκεσαι από επιλεγμένους & εξειδικευμένους καθηγητές, επαγγελματίες στο χώρο τους.
  • Αποκτάς τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης διαλέξεων & ομιλιών.
  • Μέσα από το Γραφείο Startup δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης για το πώς να κάνεις πράξη την δική σου επιχειρηματική ιδέα.
 • Διδακτικές Ενότητες:

  • Θεωρία Taping (Ενδείξεις-Αντενδείξεις)
  • Πρακτική Εφαρμογή Άνω Άκρο
  • Πρακτική Εφαρμογή Κάτω Άκρο
  • Πρακτική Εφαρμογή Κορμός
 • Νάσος ΚουτσουραδήςKoutsouradis Kinesiotaping Seminar

  Ο Νάσος Κουτσουραδής είναι πιστοποιημένος φυσικοθεραπευτής (ΑΤΕΙ), με μεταπτυχιακές σπουδές και πολυετή εμπειρία, και ιδιοκτήτης του Σύγχρονου Κέντρου Φυσικοθεραπείας – Physioathens, στο Μαρούσι.
  Είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Φυσικοθεραπείας Αθηνών (ΣΕΥΠ). Έχει Μεταπτυχιακό στο Manual Therapy (Δια Χειρών Θεραπεία) από το International Maitland Τeachers Αssociation, καθώς και Πιστοποιήσεις στο Dry Needling (Μέθοδος Ξηράς Βελόνης), Medical Taping (Αυτοκόλλητη Ελαστική Περίδεση) και Thera-Bands και Balls (Λάστιχα και Μπάλες Ασκήσεων). Έχοντας κατοχυρώσει ολοκληρωμένη κατάρτιση σε όλα τα είδη των περιστατικών που προκαλούνται από μυοσκελετικά, νευρολογικά ή παθολογικά προβλήματα, συνεχίζει αδιάλειπτα να επιμορφώνεται σε νέες τεχνικές, κάνοντας παράλληλα εισηγήσεις σεμιναρίων.
  Μετά από δεκαετή παροχή υπηρεσιών, δημιούργησε το Σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας – Physioathens. Προτού ξεκινήσει τη λειτουργία του, εργάστηκε επί σειρά ετών ως φυσικοθεραπευτής σε νοσοκομεία, αθλητικές ομάδες, όπως επίσης και κατ’ οίκον. Παράλληλα με την πρακτική επαγγελματική δραστηριότητα, συμμετέχει τακτικά ως εισηγητής σε σεμινάρια, συνέδρια και ημερίδες, έχοντας διατελέσει επί εξαετία, τομεάρχης υγείας και καθηγητής στην ιδιωτική εκπαίδευση. Συμμετέχει ενεργά σε εθελοντικές δράσεις που σχετίζονται με την κοινωνική προσφορά, την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς και την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ συχνά παρέχει επίσης χορηγικές υπηρεσίες φυσικοθεραπείας και sports massage, σε αθλητικές διοργανώσεις, που προάγουν τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία και τον υγιεινό τρόπος ζωής.

 • Μετά τη λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, το οποίο είναι Πιστοποιημένο από τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ (ΕΟΠΠΕΠ*) με Κωδικό Αδείας: 2000099.

  *Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με έδρα την Αθήνα. Αποτελεί το διάδοχο φορέα της συγχώνευσης του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων (Ε.Ο.Π.Π.), του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης Δομών Διά Βίου Μάθησης (Ε.Κ.Ε.Π.Ι.Σ.) και του Εθνικού Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Κ.Ε.Π.).

 • *Για τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ισχύει έκπτωση στα δίδακτρα. Ειδικές τιμές ισχύουν επίσης για ανέργους, φοιτητές και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού.

  Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου. Μπορείς να εξασφαλίσεις τη θέση συμμετοχής σου με προκαταβολή των 50€.

  Λογαριασμοί Καταθέσεων:

  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
   080/471128 94
   Swift Code: ETHN GRAA
   IBAN: GR 5001100800000008047112894
  • EUROBANK
   00260052210200520470
   EFG EUROBANK ERGASIAS
   IBAN: GR 3602600520000210200520470
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ
   6884-124659-709
   IBAN: GR 80 0171 8840 0068 8412 4659 709

  Δικαιούχος: ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΛΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ιπποκράτους 22 Αθήνα
  Αιτιολογία: Δίδακτρα του/της (Ονοματεπώνυμο)

  ×

  ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ


  Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!
  Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

  Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διαθέτει  50 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης, επιπέδου 5.

  Έχοντας πάντα ως μέγιστο κριτήριο την ασφάλεια των σπουδαστών, την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης, δημιουργήσαμε τον πιο σύγχρονο όμιλο εκπαιδευτηρίων στην Αττική.

  Η ναυαρχίδα του ομίλου μας με υποδομές 4500m2 που εκτείνονται σε έξι ορόφους και πληρούν τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές για παροχή σπουδών υψηλού επιπέδου βρίσκεται επί των οδών Ιπποκράτους 22 & Ναυαρίνου, στο κέντρο της Αθήνας.

  Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, λειτουργική σχεδίαση και θεματικές αίθουσες διδασκαλίας, αναπτύσσουμε ένα μοναδικό περιβάλλον εκπαίδευσης στην πιο όμορφη γειτονιά της Αθήνας. Οι εγκαταστάσεις μας απέχουν μόλις 5 λεπτά από τη στάση Μετρό Πανεπιστήμιο και από το τέρμα των Λεωφορείων της οδού Ακαδημίας.

  Από τον Ιούνιο του 2018, μπορείτε να μας βρείτε και με υπερσύγχρονο campus στη Δυτική Αττική, επί της Λεωφόρου Θηβών 197 στο Περιστέρι, μόλις 2 λεπτά από τη στάση Μετρό Ανθούπολη, ενώ από τον Ιούλιο του 2020 εξυπηρετούμε και τα Βόρεια & Ανατολικά προάστια της Αττικής με ολοκαίνουργιο campus επί της Μεσογείων 465, στην Αγία Παρασκευή, έναντι των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ.

  Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, δεν επαναπαυόμαστε ποτέ! Πιστοί πάντα στο όραμά μας και ακολουθώντας τις αξίες που καθορίζουν τα βήματα μας όπως η Διαφάνεια, η Ηθική, η Υπευθυνότητα και η Αξιοπιστία, ενισχύουμε συνεχώς την Ειλικρινή σχέση μαζί σας. Αυτά που ο καθένας φαντάζεται να μπορούσε, τώρα γίνονται πράξη…

  Κοιτάμε το μέλλον με όραμα και θέτουμε συνεχώς υψηλότερους στόχους. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την παροχή της πιο ολοκληρωμένης σπουδαστικής εμπειρίας!

  Go to Top