TIME MANAGEMENT – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ

ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ
Ημ/νία

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

ΩΡΕΣ

1 ΩΡΑ

discount

€ 15

 • Online Σεμινάριο Time Management – Διαχείριση Χρόνου

  Το πρόγραμμά μας είναι γεμάτο και ο όγκος των εργασιών που έχουμε να διαχειριστούμε καθημερινά, σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις μας, επηρεάζουν την παραγωγικότητά μας και συχνά οδηγούν σε υπερκόπωση.

  Σε ένα περιβάλλον γεμάτο ερεθίσματα, το να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο παρόν είναι αληθινή πρόκληση. Συνήθως, η προσοχή μας διασπάται και επηρεάζεται η ικανότητά μας να θέτουμε σωστές προτεραιότητες.

  Η λύση δεν είναι να δουλεύουμε περισσότερο, αλλά να χρησιμοποιούμε στρατηγικές που θα κάνουν τη ζωή μας απλούστερη, αξιοποιώντας τον χρόνο μας κατάλληλα και μειώνοντας το άγχος.

  Μέσα από αυτό το διαδραστικό σεμινάριο θα εκπαιδευτείς κατάλληλα για τον προγραμματισμό της καθημερινότητάς σου, με στόχο την παραγωγικότητά σου.

  Το πρόγραμμα απευθύνεται σε σπουδαστές, φοιτητές, εργαζόμενους όλων των βαθμίδων ιεραρχίας, αλλά και σε όσους πασχίζουν να τα προλάβουν όλα μέσα σε 24 ώρες.

   

 • Online Σεμινάριο Time Management – Διαχείριση Χρόνου

  Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ μετά από πολυετή πείρα στην εκπαίδευση ενηλίκων και επαγγελματική κατάρτιση, έχει πιστοποιηθεί για το εκπαιδευτικό κέντρο του και ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2(ΚΔΒΜ2) από τον ΕΟΠΠΕΠ, με κωδικό αδείας 2000099.

  Γιατί να επιλέξεις τα ΔΕΛΤΑ Professional Courses:

  • Γίνεσαι μέλος των Σχολών ΔΕΛΤΑ, του μεγαλύτερου Ιδιωτικού Εκπαιδευτικού Ομίλου στην Ελλάδα.
  • Έχεις επιλογή ανάμεσα στις πλέον σύγχρονες ειδικότητες, συνδεδεμένες με την αγορά εργασίας.
  • Αποκτάς πρόσβαση σε ένα τεράστιο δίκτυο στρατηγικών συνεργασιών.
  • Αποκτάς τις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές πιστοποιήσεις.
  • Τα ΔΕΛΤΑ Professional Courses παρέχουν την εξατομικευμένη εκπαίδευση (Tailor Made Μαθήματα), προσαρμοσμένη στον ελεύθερο χρόνο των σπουδαστών.
  • Συνεργάζεσαι με ένα σύγχρονο Γραφείο Σταδιοδρομίας και με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.
  • Διδάσκεσαι από επιλεγμένους & εξειδικευμένους καθηγητές, επαγγελματίες στο χώρο τους.
  • Αποκτάς τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης διαλέξεων & ομιλιών.
  • Μέσα από το Γραφείο Startup δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης για το πώς να κάνεις πράξη την δική σου επιχειρηματική ιδέα.
 • Online Σεμινάριο Time Management – Διαχείριση Χρόνου

  Το πρόγραμμα είναι διαδραστικό και περιλαμβάνει:

  • NLP (νευρογλωσσικό προγραμματισμό)

  Ασκήσεις εκμάθησης -με κύριο γνώμονα την παραγωγικότητα- για:

  • Προγραμματισμό Στόχων
  • Σχεδιασμό και Προγραμματισμό της ημέρας
  • Προτεραιοποίηση στις δουλειές και οργάνωση καθημερινότητας
 • Δρ. Εύη Προκόπη

  Η Δρ. Εύη Προκόπη είναι multicultural expert, αφού έχει ζήσει σε έξι χώρες και έχει συνεργαστεί με ανθρώπους από 58 χώρες. Έχει σημαντική εμπειρία στην εύρεση, εκπαίδευση, καθοδήγηση, διαχείριση και ηγεσία διαλειτουργικών ομάδων τόσο για πολυεθνικές εταιρείες Fortune 100 όσο και για start-ups.

  Η Εύη είναι ιδρύτρια και Πρόεδρος της Cosmoleadership, Global Leadership Association, ενώ είναι η νεότερη Ελληνίδα που μίλησε ποτέ στο Παγκόσμιο Συνέδριο του Project Management Institute και η μόνη Ελληνίδα που έχει μπει στη λίστα των 100 ατόμων παγκοσμίως με τη μεγαλύτερη επιρροή στον χώρο των Ανθρωπίνων Πόρων. Μάλιστα πρόσφατα τιμήθηκε με το βραβείο 40 Under 40 της Business Elite Awards.

  Ως πιστοποιημένη Αξιολογήτρια Εργασιακής Απόδοσης, Success Coach και συγγραφέας του The Success Playbook, θέλει να δώσει δύναμη στους ανθρώπους να πετύχουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους.

 • Online Σεμινάριο Time Management – Διαχείριση Χρόνου

  Μετά τη λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, το οποίο είναι Πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ*) με Κωδικό Αδείας: 2000099.

  Η παρουσίαση του σεμιναρίου θα είναι επίσης διαθέσιμη για όλους τους συμμετέχοντες.

  *Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με έδρα την Αθήνα. Αποτελεί το διάδοχο φορέα της συγχώνευσης του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων (Ε.Ο.Π.Π.), του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης Δομών Διά Βίου Μάθησης (Ε.Κ.Ε.Π.Ι.Σ.) και του Εθνικού Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Κ.Ε.Π.).

 • Online Σεμινάριο Time Management – Διαχείριση Χρόνου

  Μπορείς να προμηθευτείς το εισιτήριό σου άμεσα και γρήγορα, εδώ

 • Online Σεμινάριο Time Management – Διαχείριση Χρόνου

  Ημέρα Διεξαγωγής Σεμιναρίου

  • Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 6:00 PM – 7:00 PM

  Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom.

ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ

  ×

  ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ


  Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!
  Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

  Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διαθέτει  50 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης, επιπέδου 5.

  Έχοντας πάντα ως μέγιστο κριτήριο την ασφάλεια των σπουδαστών, την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης, δημιουργήσαμε τον πιο σύγχρονο όμιλο εκπαιδευτηρίων στην Αττική.

  Η ναυαρχίδα του ομίλου μας με υποδομές 4500m2 που εκτείνονται σε έξι ορόφους και πληρούν τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές για παροχή σπουδών υψηλού επιπέδου βρίσκεται επί των οδών Ιπποκράτους 22 & Ναυαρίνου, στο κέντρο της Αθήνας.

  Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, λειτουργική σχεδίαση και θεματικές αίθουσες διδασκαλίας, αναπτύσσουμε ένα μοναδικό περιβάλλον εκπαίδευσης στην πιο όμορφη γειτονιά της Αθήνας. Οι εγκαταστάσεις μας απέχουν μόλις 5 λεπτά από τη στάση Μετρό Πανεπιστήμιο και από το τέρμα των Λεωφορείων της οδού Ακαδημίας.

  Από τον Ιούνιο του 2018, μπορείτε να μας βρείτε και με υπερσύγχρονο campus στη Δυτική Αττική, επί της Λεωφόρου Θηβών 197 στο Περιστέρι, μόλις 2 λεπτά από τη στάση Μετρό Ανθούπολη, ενώ από τον Ιούλιο του 2020 εξυπηρετούμε και τα Βόρεια & Ανατολικά προάστια της Αττικής με ολοκαίνουργιο campus επί της Μεσογείων 465, στην Αγία Παρασκευή, έναντι των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ.

  Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, δεν επαναπαυόμαστε ποτέ! Πιστοί πάντα στο όραμά μας και ακολουθώντας τις αξίες που καθορίζουν τα βήματα μας όπως η Διαφάνεια, η Ηθική, η Υπευθυνότητα και η Αξιοπιστία, ενισχύουμε συνεχώς την Ειλικρινή σχέση μαζί σας. Αυτά που ο καθένας φαντάζεται να μπορούσε, τώρα γίνονται πράξη…

  Κοιτάμε το μέλλον με όραμα και θέτουμε συνεχώς υψηλότερους στόχους. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την παροχή της πιο ολοκληρωμένης σπουδαστικής εμπειρίας!

  Go to Top