Yacht Crew & Yachting Know How

Ημ/νία

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

ΩΡΕΣ

72 ΩΡΕΣ

certificate

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΟΠΠΕΠ

 • Πλήρες, διαδραστικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και κατάρτισης σχετικά με την Τουριστική ναυτιλία και πιο συγκεκριμένα την ραγδαία ανάπτυξη στο χώρο των σκαφών αναψυχής  – εμπορικών & ιδιωτικών. Απευθύνεται σε σπουδαστές και αποφοίτους του τομέα Τουρισμού και Ναυτιλίας αλλά κυρίως σε επαγγελματίες του χώρου που θα ήθελαν να εργαστούν ως πλήρωμα σκαφών αναψυχής παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες και υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών.  Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις και πλήρη εκπαίδευση σε ό,τι αφορά την εργασία στα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών  όλων των εμπορικών και ιδιωτικών σκαφών αναψυχής.

 • Σκοπός του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι η διαρκής επιμόρφωση και κατάρτιση των ενηλίκων, ανεξαρτήτως επαγγελματικής κατάστασης και επιπέδου μόρφωσης. Απώτερος στόχος τους είναι η υποστήριξη ικανών επαγγελματιών σε ένα σύγχρονο και ραγδαία μεταβαλλόμενο επαγγελματικό περιβάλλον, τόσο ως προς τις νέες ανάγκες της αγοράς όσο και ως προς τη βελτίωση υπαρχόντων υπηρεσιών, με την παρακολούθηση της τεχνολογίας και των εξελίξεων.

  Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ μετά από πολυετή πείρα στην εκπαίδευση ενηλίκων και επαγγελματική κατάρτιση, έχει πιστοποιηθεί για το εκπαιδευτικό κέντρο του και ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΔΒΜ2) από τον ΕΟΠΠΕΠ, με κωδικό αδείας 2000099.

  Γιατί να επιλέξεις τα ΔΕΛΤΑ Professional Courses:

  • Γίνεσαι μέλος των Σχολών ΔΕΛΤΑ, του μεγαλύτερου Ιδιωτικού Εκπαιδευτικού Ομίλου στην Ελλάδα.
  • Έχεις επιλογή ανάμεσα στις πλέον σύγχρονες ειδικότητες, συνδεδεμένες με την αγορά εργασίας.
  • Αποκτάς πρόσβαση σε ένα τεράστιο δίκτυο στρατηγικών συνεργασιών.
  • Αποκτάς τις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές πιστοποιήσεις.
  • Τα ΔΕΛΤΑ Professional Courses παρέχουν την εξατομικευμένη εκπαίδευση (Tailor Made Μαθήματα), προσαρμοσμένη στον ελεύθερο χρόνο των σπουδαστών.
  • Τα μαθήματα διεξάγονται στις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις και εργαστήρια.
  • Συνεργάζεσαι με ένα σύγχρονο Γραφείο Σταδιοδρομίας και με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.
  • Διδάσκεσαι από επιλεγμένους & εξειδικευμένους καθηγητές, επαγγελματίες στο χώρο τους.
  • Αποκτάς τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης διαλέξεων & ομιλιών.
  • Μέσα από το Γραφείο Startup δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης για το πώς να κάνεις πράξη την δική σου επιχειρηματική ιδέα.
 • Το σεμινάριο περιλαμβάνει τις παρακάτω διδακτικές ενότητες:

  • Ναυτική Εμπειρία – Ναυτοσύνη
  • HR / Ανθρώπινο Δυναμικό Σκάφους
  • F&B in Yachting
  • HSK in Yachting
  • Εξυπηρέτηση Πελατών & Αρχές Φιλοξενίας
  • Πρακτική 3ήμερη Άσκηση σε Σκάφος

  Κατά την διάρκεια της Πρακτικής Άσκησης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε πραγματικές συνθήκες ναύλου, επαγγελματικού σκάφους της εταιρείας Ionian Ray και να αξιολογηθούν από επαγγελματίες για την πρόοδο τους με την δυνατότητα επαγγελματικής αποκατάστασης.

 • Μαντώ Ντέρου

  Η Μαντώ Ντέρου, είναι Διευθύντρια του School of Tourism & Culinary Arts του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας από το 2011 και μέλος του Γραφείου Σταδιοδρομίας, στοχεύοντας στην άρτια εκπαίδευση και προετοιμασία νέων επαγγελματιών στον ανταγωνιστικό και απαιτητικό χώρο της τουριστικής βιομηχανίας. Είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Κρήτης και κάτοχος του IATA Diploma. Απέκτησε εξειδίκευση στον τομέα του F&B Management μέσω διαφορετικών  προγραμμάτων εκπαίδευσης όπως Sommelier Training (Ελλάδα & Αλσατία), Bartending Training Courses, Food Tasting & Product Knowledge (Ελλάδα, Γερμανία, Αυστρία & Γαλλία), Υγιεινή και Ασφάλεια (ΕΦΕΤ, ΕΣΥΤ), Effective Cost Management (ΕΕΔΕ) Rev!Max, Complaint Handling, Negotiating Skills & Crisis Management (Hilton e-university) κ.ά.
  Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία σε ξενοδοχειακές μονάδες  5* στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και σε χώρους υψηλής γαστρονομίας. Μεταξύ άλλων, συνεργάστηκε με το Elounda Beach, το Chandris Hotel, το Grand Resort Lagonissi, το Freiburg Colombi Hotel, το President Hotel και την Hilton International, σε θέσεις Maitre, Restaurant Manager, HOD & Duty Manager. Έχει αναλάβει την επίβλεψη πολυτελών χώρων εστίασης και διοργάνωσης εκδηλώσεων όπως Alfa Catering, Vive Mar και Hytra Athens. Έχει συνεργαστεί με την Global Management & Services ως HR Manager, ενώ παράλληλα ασκεί την εκπαιδευτική της ιδιότητα από το 2006, διδάσκοντας σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ, αλλά και μέσω εξειδικευμένων προγραμμάτων εκπαίδευσης & κατάρτισης ενηλίκων.
  Αγαπημένο της motto: “Dream Big, Work Hard, Stay Humble!”

  Βάσια Βερούση

  Η Βάσια Βερούση είναι Head Instructor in Tourism Management στο School of Tourism & Culinary Arts του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Σπούδασε Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Από το 2000 δραστηριοποιήθηκε στην τουριστική βιομηχανία ως Travel Consultant. Από το 2014 αποτελεί Ιδρυτικό Στέλεχος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της τουριστικής επιχείρησης επιβατικών μεταφορών “Transfers In Greece” που εξειδικεύεται στην ποιοτική μεταφορά VIP πελατών, ενώ την τελευταία πενταετία ασχολείται ενεργά με τον Θαλάσσιο Τουρισμό και το Crew & Operation Management τουριστικών σκαφών.
  Με περισσότερα από 15 έτη εμπειρίας στο χώρο του τουρισμού, εμπνέει και εκπαιδεύει τα νέα Τουριστικά Στελέχη των ταξιδιωτικών πρακτορείων, αεροπορικών εταιρειών, εταιρειών yachting και τουριστικών επιχειρήσεων.
  Αποτέλεσε πρωτοπόρο πρόσωπο στην προώθηση του καταδυτικού τουρισμού, καθώς το 2007 ήταν από τους πρώτους επαγγελματίες που ασχολήθηκαν με τον εισερχόμενο καταδυτικό τουρισμό στην Ελλάδα και τα οργανωμένα ταξίδια καταδύσεων αναψυχής στο εξωτερικό.
  Είναι εισηγήτρια εξειδικευμενών σεμιναριών στον τομέα του Τουρισμού ενώ παράλληλα συμμετέχει ως ομιλήτρια σε τουριστικά Forum, συνέδρια και τουριστικές εκθέσεις

 • Μετά τη λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, το οποίο είναι Πιστοποιημένο από τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ (ΕΟΠΠΕΠ*) με Κωδικό Αδείας: 2000099.

  *Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με έδρα την Αθήνα. Αποτελεί το διάδοχο φορέα της συγχώνευσης του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων (Ε.Ο.Π.Π.), του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης Δομών Διά Βίου Μάθησης (Ε.Κ.Ε.Π.Ι.Σ.) και του Εθνικού Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Κ.Ε.Π.).

 • *Για τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ισχύει έκπτωση στα δίδακτρα. Ειδικές τιμές ισχύουν επίσης για ανέργους, φοιτητές και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού.

  Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου. Μπορείς να εξασφαλίσεις τη θέση συμμετοχής σου με προκαταβολή των 100€.

  Λογαριασμοί Καταθέσεων:

  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
   080/471128 94
   Swift Code: ETHN GRAA
   IBAN: GR 5001100800000008047112894
  • EUROBANK
   00260052210200520470
   EFG EUROBANK ERGASIAS
   IBAN: GR 3602600520000210200520470
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ
   6884-124659-709
   IBAN: GR 80 0171 8840 0068 8412 4659 709

  Δικαιούχος: ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΛΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ιπποκράτους 22 Αθήνα
  Αιτιολογία: Δίδακτρα του/της (Ονοματεπώνυμο)

 • 9 / 10
  "Εξειδικευμένο και αναλυτικό. Πολύ χρήσιμο για επαγγελματίες σαν εμένα που έχουν εμπειρία αλλά όχι πτυχίο στον κλάδο."
  Διονύσης Χ.
  8 / 10
  "Πολύ καλό σεμινάριο και οι εισηγήτριες πολύ έμπειρες."
  Γιώτα Β.
  10 / 10
  "Εξαιρετικό!"
  Βέρα Ξ.

  ×

  ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ


  Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!
  Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

  Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διαθέτει  50 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης, επιπέδου 5.

  Έχοντας πάντα ως μέγιστο κριτήριο την ασφάλεια των σπουδαστών, την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης, δημιουργήσαμε τον πιο σύγχρονο όμιλο εκπαιδευτηρίων στην Αττική.

  Η ναυαρχίδα του ομίλου μας με υποδομές 4500m2 που εκτείνονται σε έξι ορόφους και πληρούν τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές για παροχή σπουδών υψηλού επιπέδου βρίσκεται επί των οδών Ιπποκράτους 22 & Ναυαρίνου, στο κέντρο της Αθήνας.

  Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, λειτουργική σχεδίαση και θεματικές αίθουσες διδασκαλίας, αναπτύσσουμε ένα μοναδικό περιβάλλον εκπαίδευσης στην πιο όμορφη γειτονιά της Αθήνας. Οι εγκαταστάσεις μας απέχουν μόλις 5 λεπτά από τη στάση Μετρό Πανεπιστήμιο και από το τέρμα των Λεωφορείων της οδού Ακαδημίας.

  Από τον Ιούνιο του 2018, μπορείτε να μας βρείτε και με υπερσύγχρονο campus στη Δυτική Αττική, επί της Λεωφόρου Θηβών 197 στο Περιστέρι, μόλις 2 λεπτά από τη στάση Μετρό Ανθούπολη, ενώ από τον Ιούλιο του 2020 εξυπηρετούμε και τα Βόρεια & Ανατολικά προάστια της Αττικής με ολοκαίνουργιο campus επί της Μεσογείων 465, στην Αγία Παρασκευή, έναντι των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ.

  Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, δεν επαναπαυόμαστε ποτέ! Πιστοί πάντα στο όραμά μας και ακολουθώντας τις αξίες που καθορίζουν τα βήματα μας όπως η Διαφάνεια, η Ηθική, η Υπευθυνότητα και η Αξιοπιστία, ενισχύουμε συνεχώς την Ειλικρινή σχέση μαζί σας. Αυτά που ο καθένας φαντάζεται να μπορούσε, τώρα γίνονται πράξη…

  Κοιτάμε το μέλλον με όραμα και θέτουμε συνεχώς υψηλότερους στόχους. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την παροχή της πιο ολοκληρωμένης σπουδαστικής εμπειρίας!

  Go to Top