ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ – iekdelta.gr

Το μοναδικό Ι.ΙΕΚ Βραβευμένο από την Ε.Ε. για την ποιότητα ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ και ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ και ΜΕΛΟΣ των Ευρωπαϊκών Κέντρων Εκπαιδευτικής Αριστείας (Centres Of Vocational Excellence – COVE)

ΕΔΩ ξεκινά η επιτυχία σου!

campus-iek-delta

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΑΘΗΝΑΣ

Σταδίου 26 Αθήνα, 10564
Τηλ. 210 3223360

Ιπποκράτους 22, 10680
Τηλ. 210 8225983

campus-iek-delta

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Λ. Μεσογείων 465, 15343
Τηλ. 210 8225983

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 2024-2025

Σπούδασε στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και πάρε θέση στην αγορά εργασίας. 8 εξειδικευμένες σχολές, όλες οι σύγχρονες ειδικότητες. 52 χρόνια είμαστε δίπλα σου!

Δίδακτρα & Εγγραφές

Ενημερώσου για την επιδότηση έως και 40%, ανάλογα με την περίοδο εγγραφών και τον αριθμό διαθέσιμων θέσεων, καθώς και για τα προγράμματα προσβασιμότητας ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων! Συμπλήρωσε τη φόρμα διδάκτρων και θα ενημερωθείς άμεσα για την συνολική αξία των διδάκτρων και τα Μοναδικά Προνόμια Σπουδών σου!

Μάθε περισσότερα …

Σεμινάρια ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Tο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ υλοποιεί εξειδικευμένα, επιμορφωτικά προγράμματα κατάρτισης ενηλίκων (σεμινάρια ΚΔΒΜ), ανεξαρτήτως επαγγελματικής κατάστασης, ηλικίας και επιπέδου σπουδών, µέσω των οποίων κάθε καταρτιζόμενος συµπληρώνει, εκσυγχρονίζει και αναβαθμίζει γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες.

Σεμινάρια …

Γραφείο Σταδιοδρομίας

Tο πρότυπο Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ υποστηρίζει έμπρακτα τους σπουδαστές, μέσω εξατομικευμένων συμβουλών καριέρας και επιμορφωτικών workshops, προτείνει τις κατάλληλες θέσεις πρακτικής άσκησης και συμβάλλει με απόλυτη επιτυχία στην επαγγελματική αποκατάστασή τους σε πάνω από 5.000 συνεργαζόμενες κορυφαίες επιχειρήσεις!

Γραφείο Σταδιοδρομίας …

Kατάταξη αποφοίτων ΙΕΚ σε Τμήματα ΑΕΙ

Οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ που έχουν ολοκληρώσει την πρακτική άσκηση και κατέχουν Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου πέντε (5) μπορούν να καταταχθούν σε τμήματα και σχολές ΑΕΙ σε ΣΥΝΑΦΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ, με κατατακτήριες εξετάσεις.

Μάθε περισσότερα …

Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Το Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ προωθεί την ενεργό συμμετοχή της Σχολής σε καινοτόμα ευρωπαϊκά προγράμματα, δημιουργώντας στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους εταίρους.

Μάθε περισσότερα …

Bachelor & Master

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις ανώτατο τίτλο σπουδών (Bachelor και Master), με έκπτωση έως και 40% σε όλα τα Προγράμματα κορυφαίων Πανεπιστημίων, ώστε να εξασφαλίσεις μια επιτυχημένη καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Απόκτησε Bachelor ή Master …

Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης – ΣΑΕΚ

Στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης του Εθνικού Συστήματος Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης, – NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 5082 – τα ΙΕΚ – Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, αναβαθμίζονται και μετονομάζονται σε ΣΑΕΚ – ΣΧΟΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ.

Μάθε περισσότερα …

Γνώρισε τους ανθρώπους της ΔΕΛΤΑ!

Σπουδαστές, Απόφοιτοι και Ακαδημαϊκό Προσωπικό μοιράζονται την εμπειρία τους στη ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ μαζί!.

52 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, έχοντας διανύσει και την 5η δεκαετία επιτυχημένης πορείας του στην εκπαίδευση και κατάρτιση, σου προσφέρει μια ολοκληρωμένη και συναρπαστική εμπειρία σπουδών, συνδέοντάς σε άμεσα µε την αγορά εργασίας.
Με πυξίδα το όραμα για υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης, συνοδοιπόρους το κορυφαίο εκπαιδευτικό προσωπικό και όχημα την πολυετή εμπειρία, στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα πάρεις όλα τα εφόδια που θα χρειαστείς για να γίνεις ένας περιζήτητος επαγγελματίας.
To #deltaexperience δεν περιορίζεται μέσα σε μια αίθουσα. Εκπαιδευτικές επισκέψεις, σεμινάρια, workshops, εκθέσεις, συνέδρια, πάρτυ, φίλοι, παρέες… μια νέα ζωή ανοίγεται μπροστά σου!  Γιατί ΕΔΩ… ξεκινάει επιτυχία σου!

ΕΔΩ  Μαζί!

#deltaexperience

Δράσεις σπουδαστών

«Creativity Award» από την KRYOLAN
Αισθητική, Creativity Award
Athens Art Festival
Αthens art festival
Masterclass με τον Αρχιμάγειρα της Προεδρίας της Δημοκρατίας
Μαγειρική, Masterclass
Συνέδριο “Ευκαιρίες Απασχόλησης στη Γαλάζια Οικονομία“ στο Πολεμικό Μουσείο
Διοίκησης & Οικονομίας
Βιωματική Μάθηση στο Μουσείο Αφής
Παιδαγωγικά, Μουσείο Αφής
Ηλεκτρική & Υβριδική Τεχνολογία με την VOLVO Cars Hellas
Μηχανολογία, VOLVO Cars Hellas
“Excellence Award” στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Ζάππειο Μέγαρο
Τουρισμός, Ζάππειο, Excellence Award
Προπόνηση στο Αθλητικό Ολυμπιακό Κέντρο Αθηνών
Προπονητική, ΟΑΚΑ
Ατελείωτο Gaming στο Gameathlon
Πληροφορική, Gameathlon
e-grammateia

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τώρα, έχεις τη δυνατότητα να υποβάλεις online αίτηση για οποιοδήποτε έγγραφο χρειάζεσαι!  Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου στη φόρμα, πατάς «Αποστολή» και το έχεις! Απλά, εύκολα και γρήγορα!

Κάνε αίτηση …