Τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά στην εκπαίδευση;
Το αρμονικό «πάντρεμα» θεωρίας και πρακτικής!

Είναι σημαντικό να εξοπλίζεσαι τόσο με θεωρητικές γνώσεις όσο και με πρακτική εξάσκηση, πριν ξεκινήσεις την καριέρα σου. Γι αυτό και το School of Tourism & Culinary Arts του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, θέλοντας να προσφέρει αυτή την ευκαιρία, στηρίζει έμπρακτα τον Τουρισμό και συμμετέχει ως αποκλειστικός εκπαιδευτικός χορηγός στην 5η Athens International Tourism Expo 2018, μια από τις κορυφαίες εκθέσεις στον κλάδο του τουρισμού, με περισσότερους από 350 εκθέτες και 150 κορυφαίους διεθνείς Hosted Buyers από όλο τον κόσμο. Οι ταλαντούχοι σπουδαστές των ειδικοτήτων του School of Tourism & Culinary Arts του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ,θα δώσουν δυναμικό παρών, στελεχώνοντας με τον καλύτερο τρόπο και προσφέροντας τις υπηρεσίες τους καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, δίνοντας το δικό τους στίγμα μέσα από την άρτια εξυπηρέτηση.

5η Athens International Tourism Expo 2018

Στις 7,8 και 9 Δεκεμβρίου, λοιπόν, οι καταρτισμένοι και φιλόδοξοι σπουδαστές μας θα συμμετέχουν ενεργά στη διοργάνωση της έκθεσης. Θα επανδρώσουν όλα τα λειτουργικά τμήματά της, όπως Υποδοχή και Κέντρο Εγγραφών, B2B και Συνέδρια και όλα τα τμήματα εξυπηρέτησης των επισκεπτών. Οι σπουδαστές γαστρονομίας θα επιμεληθούν το μπουφέ των Hosted Buyers, με μενού εμπνευσμένο από τους ίδιους.

Αν έχεις ξεκινήσει να σκέφτεσαι την πρακτική σου, συμβουλέψου το Γραφείο Σταδιοδρομίας μας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα γίνει και κλήρωση μιας συμμετοχής για το νέο σεμινάριο του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με τίτλο “YACHT CREW – YACHTING KNOW HOW”. Ένα πρωτοποριακό και χρήσιμο σεμινάριο σχετικά με την Τουριστική Ναυτιλία και πιο συγκεκριμένα των σκαφών αναψυχής!

Διάβασε εδώ λεπτομέρειες για το σεμινάριο “YACHT CREW – YACHTING KNOW HOW”.

Η 5η Athens International Tourism Expo 2018 θα διοργανωθεί 7-9 Δεκεμβρίου 2018 στο Metropolitan Expo με τη στήριξη του ΕΟΤ. Στόχος της να παρουσιάσει το καλύτερο πρόσωπο της Ελλάδας στο διεθνή τουρισμό, συστήνοντας την Αθήνα ως ένα Tourism Hub στην περιοχή της Μεσογείου και Νότιας Ευρώπης. Μια έκθεση που έχει εδραιωθεί στην Ελληνική τουριστική αγορά, αλλά έχει γίνει ευρύτερα γνωστή και στη διεθνή. Μέχρι σήμερα, οι travel agents που έχουν κάνει αίτηση για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα B2B συναντήσεων, έχουν ξεπεράσει τους 10.000.

Ενημερώσου αναλυτικά για την έκθεση AITexpo
Ενημερώσου για τις ειδικότητες του School of Tourism & Culinary Arts του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ