Αναστολή Μαθημάτων κατόπιν απόφασης του Υπουργού Υγείας:

Ενημερώνουμε τους σπουδαστές μας, ότι ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όλων των βαθμίδων προληπτικά, και με κύριο στόχο να μειωθεί η διασπορά του ιού COVID-19.

Το μέτρο θα ισχύσει για τις επόμενες 14 ημέρες, ως εκ τούτου τα μαθήματα στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αναστέλλονται μέχρι και ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

Για την έναρξη των μαθημάτων, όλοι οι σπουδαστές μας θα λάβετε εκ νέου SMS.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αποφάσισε ότι, παρά την αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας, το Διοικητικό Προσωπικό θα εξυπηρετεί τους σπουδαστές αναλαμβάνοντας τη διεκπεραίωση βασικών εκπαιδευτικών αιτημάτων (χορήγηση βεβαιώσεων κλπ.) με προσωπικό ασφαλείας, Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 10:00 – 18:00, συμβάλλοντας με υπευθυνότητα στον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

Νέα ενημέρωση 11/3

Σύμφωνα με νέα οδηγία των Υπουργών Υγείας/Παιδείας στις «πάσης φύσεως εκπαιδευτικές λειτουργίες με φυσική παρουσία» που αναστέλλονται μέχρι 24/03 συμπεριλαμβάνεται και η πρακτική άσκηση.

Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με το Υπουργείο Παιδείας. Για ό,τι νεότερο όλοι οι σπουδαστές θα ενημερωθείτε έγκαιρα.

Νέα ενημέρωση 12/3

Όπως έχουμε ήδη αναρτήσει σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας, το Διοικητικό Προσωπικό θα εξυπηρετεί τους σπουδαστές αναλαμβάνοντας τη διεκπεραίωση βασικών εκπαιδευτικών αιτημάτων (χορήγηση βεβαιώσεων κλπ.) με προσωπικό ασφαλείας, Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 10:00 – 18:00, συμβάλλοντας με υπευθυνότητα στον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.
Με σκοπό να μειώσουμε στο απολύτως απαραίτητο τις δια ζώσης επαφές, παρακαλούμε τους σπουδαστές, για όλα τα παραπάνω αιτήματα όπως επίσης και για την τακτοποίηση οικονομικών υποχρεώσεων, να επικοινωνούν μόνο τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά με τη Σχολή.

Τηλ: 2108225983
email: info@iekdelta.gr

Νέα ενημέρωση 16/3

Eνημερώνουμε ότι κατόπιν ανακοίνωσης του ΕΟΠΠΕΠ, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης των αποφοίτων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.)  παρατείνεται έως τις 30/4/2020. Η παράταση κρίνεται επιβεβλημένη και σε συνέχεια των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού COVID-19.

Νέα ενημέρωση 19/3

Ενημερώνουμε ότι από σήμερα Πέμπτη 19/03 οι Σχολές μας σε Αθήνα και Περιστέρι θα παραμείνουν κλειστές, ως νέο έκτακτο μέτρο στον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού. Για οτιδήποτε χρειαστείτε παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το email: info@iekdelta.gr.
#ΜένουμεΣπίτι

Νέα ενημέρωση 21/3

Ενημερώνουμε ότι με Υπουργική Απόφαση, η αναστολή όλων των μαθημάτων και πρακτικών ασκήσεων παρατείνεται ως τις 10/4/2020, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19.

Νέα ενημέρωση 23/3

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ εντάσσει στο πρόγραμμά της τα Delta e-Classroomsως απαραίτητο εργαλείο ώστε να μην ανακοπεί η πρόοδος των σπουδαστών λόγω της Αναστολής των Μαθημάτων. Μέσω των Delta e-Classrooms, οι σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό και σημειώσεις, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με καθηγητές μέσω chat. Σε όλα τα τμήματα θα υπάρχει ανάθεση e-projects τα οποία οι σπουδαστές  μπορούν να δουλεύουν από το σπίτι με την καθοδήγηση των καθηγητών.

Νέα ενημέρωση 10/4

Ενημερώνουμε ότι με Υπουργική Απόφαση, η αναστολή όλων των μαθημάτων και πρακτικών ασκήσεων παρατείνεται ως τις 10/5/2020, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19. Η σπουδαστική κοινότητα θα παραμείνει online και τα Delta e-Classrooms θα ξεκινήσουν πάλι στις 21/4. Για τα εκπαιδευτικά σας αιτήματα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@iekdelta.gr. #ΜένουμεΣπίτι