Διεθνής Πιστοποίηση Ειδικότητας – Με κινητήριο δύναμη την παροχή ολοκληρωμένης εκπαίδευσης και με δέσμευση στην επαγγελματική επιτυχία των σπουδαστών μας, ανακοινώνουμε την έναρξη των διαλέξεων για τη Διεθνή Πιστοποίηση Ειδικότητας, σε συνεργασία με τον Βρετανικό Οργανισμό Πιστοποιήσεων Gatehouse Awards.

Το Πρόγραμμα υλοποιείται online σε 7 τηλεδιαλέξεις, των 3 ωρών, με έναρξη την Τρίτη 18/1/2022 και λήξη στα μέσα Μαϊου.

> Διεθνής Πιστοποίηση Ειδικότητας – Τι είναι.

Είναι οι επιπρόσθετες γνώσεις και δεξιότητες που αποκτάς, παράλληλα με τον κύκλο μαθημάτων της ειδικότητάς σου, σε τομείς όπως το Μarketing management, οι Πωλήσεις, ο Στρατηγικός σχεδιασμός μιας επιχείρησης, το Επιχειρησιακό πλάνο, η Διοίκηση και διαχείριση ανθρώπων, που καταλήγουν στην Διεθνή Πιστοποίηση της ειδικότητάς σου, με ισχύ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Διεθνής Πιστοποίηση Ειδικότητας

 

> Διεθνής Πιστοποίηση Ειδικότητας – Τι κερδίζεις.

Σε 2 χρόνια αποκτάς 2 ισχυρά διπλώματα στην ειδικότητά σου, ένα κρατικό Ελληνικό και ένα Διεθνές τα οποία κάνουν τη διαφορά στο βιογραφικό σου!

Παράλληλα:

  • Συμπληρώνεις τις τεχνικές δεξιότητες, που αποκτάς στα 2 χρόνια σπουδών, με πολύτιμες γνώσεις που αφορούν στο Management, Marketing, HR και Business Strategy της ειδικότητάς σου κι έτσι μπορείς να διεκδικήσεις και να ανταποκριθείς σε διοικητικές θέσεις με την ανάλογη μισθολογική αναβάθμιση.
  • Ενισχύεις το βιογραφικό σου πέρα από την ελληνική αγορά εργασίας με ένα διεθνώς αναγνωρισμένο Επαγγελματικό Δίπλωμα.
  • Όλο και περισσότερες ελληνικές εταιρείες απευθύνονται για τις προσλήψεις του προσωπικού τους σε ιδιωτικούς οργανισμούς (Job Recruiters), που θέτουν ως προϋπόθεση την ύπαρξη ενός διεθνώς αναγνωρισμένου τίτλου στο βιογραφικό σου.
  • Αποτελεί την βάση σου για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στη θεματολογία ενός πανεπιστημιακού τίτλου στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.
  • Η πιστοποίηση της ειδικότητάς σου καταχωρείται στην βάση του Gatehouse Awards και μπορεί κάθε εργοδότης να εξακριβώσει online την εγκυρότητά του.

 

> Διεθνής Πιστοποίηση Ειδικότητας – Πώς θα καταφέρεις να ανταποκριθείς παράλληλα με το πτυχίο ειδικότητάς σου.

  • Η πιστοποίηση Gatehouse Awards αποτελείται από 7 θεματικές διαλέξεις και την δυνατότητα εκπόνησης προαιρετικά 1 διπλωματικής εργασίας (ατομική ή ομαδική). Δεν απαιτεί επιπλέον μαθήματα ή εξετάσεις, συνεπώς η απόκτησή της μπορεί να συνδυαστεί παράλληλα με το πτυχίο ειδικότητας, χωρίς επιπρόσθετο φόρτο εργασίας.
  • Είναι value for money, καθώς με ένα λογικό κόστος (που είναι η αμοιβή του Gatehouse Awards για την πιστοποίηση του διπλώματος) μεγιστοποιείς την αξία των σπουδών σου. Ειδικά για αυτή την χρονιά, υπάρχει ειδική τιμή λόγω COVID-19.
  • Όλες οι διαλέξεις και εργασίες πραγματοποιούνται στα Ελληνικά με την εγγύηση του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Αυτή τη χρονιά, όλες οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν εξ’ αποστάσεως (online).

 

> Σχετικά με τον εισηγητή της Διεθνούς Πιστοποίησης Ειδικότητας, Παναγιώτη Λυκόγιαννη.

Ο Παναγιώτης Λυκόγιαννης είναι καθηγητής Διοίκησης & Τουρισμού στο School of Tourism & Culinary Arts του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.
Διδάσκει μαθήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ και Τουρισμού σε διάφορες ειδικότητες. Έχει σπουδάσει Οικονομολόγος – Περιφερειολόγος στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έκανε Μεταπτυχιακές σπουδές σε Ναυτιλία, Μεταφορές & Διεθνές Εμπόριο στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και συνεχίζει ως υποψήφιος Διδάκτωρ στο γνωστικό αντικείμενο του Μάρκετινγκ στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Παράλληλα, εργάζεται στην εταιρεία Galanis Sports Data στον τομέα της συλλογής και επεξεργασίας αθλητικών πληροφοριών.
Κατά το παρελθόν, εργάστηκε ως βοηθός διδασκαλίας και ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, δημοσιεύοντας άρθρο με τίτλο
«Customer Satisfaction in Greek Postal Services».

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα, τα δίδακτρα και τις δυνατότητες που σου δίνει η Διεθνής Πιστοποίηση Gatehouse Awards, μίλησε σήμερα με έναν Σύμβουλο Εκπαίδευσης καλώντας στο  210 8225983 ή στείλε μας το ενδιαφέρον σου στο sales@iekdelta.gr.

Διάβασε εδώ τις Θεματικές ενότητες (σε pdf) των διαλέξεων του διπλώματος Gatehouse Awards.

Ακολούθησέ μας στο LinkedIn και μάθε για όλα μας τα εταιρικά νέα!

 

Ο Διεθνής Οργανισμός Πιστοποιήσεων Gatehouse Awards, αφού αξιολόγησε τις κτιριολογικές μας δομές, το διοικητικό και ακαδημαϊκό προσωπικό, όπως επίσης και την επαγγελματική αποκατάσταση σπουδαστών και αποφοίτων, αναγνωρίζει πλήρως τα προγράμματα σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ως Διεθνώς Αναγνωρισμένους Τίτλους. Στα πλαίσια της αξιολόγησης, και τα 3 Campus του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε Αθήνα, Περιστέρι & Αγία Παρασκευή, έλαβαν Certificate of Quality Endorsement από την Gatehouse και την QualExperts.

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ_ΕΔΩ ΜΑΖΙ.