Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Η εκπαιδευτική χρονιά κοντεύει να ολοκληρωθεί. Βρισκόμαστε στην τελευταία εβδομάδα μαθημάτων, προ τελικών εξετάσεων που ξεκινούν στις 14 Ιουνίου και διαρκούν δύο εβδομάδες.

Παρακαλούμε όπως τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις προς τη Σχολή, για τη συμμετοχή και ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων. Παρακαλούμε επίσης για τη συνέπειά σας σε πληρωμές τυχόν καλοκαιρινών δόσεων, προς δική σας διευκόλυνση.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα αποσταλούν στα σπουδαστικά emails και αντικατοπτρίζουν την συνολική εικόνα και επιδόσεις της εκπαιδευτικής χρονιάς που πέρασε.

>> Πρακτική Άσκηση

Οι σπουδαστές του 4ου εξαμήνου καλό θα ήταν να μεριμνήσουν για τα θέματα της πρακτικής τους άσκησης (υλοποίηση ή απαλλαγή).

Επιπλέον, συστήνουμε να παρακολουθούν οι σπουδαστές τις αγγελίες που αναρτούνται καθημερινά στην πλατφόρμα εύρεσης πρακτικής άσκησης και εργασίας deltajobs.gr, είτε επιθυμούν να ξεκινήσουν άμεσα την πρακτική τους άσκηση, είτε ξεκινήσουν μετά το καλοκαίρι.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για την Πρακτική  Άσκηση από τον ακόλουθο σύνδεσμο e-stadiodromia

>> Σύλλογος Αποφοίτων ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ (Σ.Α.Ι.Δ.)

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, βρίσκεται δίπλα στους σπουδαστές του σε όλη τη διάρκεια των σπουδών, αλλά και μετά την αποφοίτησή τους σε κάθε βήμα της επαγγελματικής τους πορείας. Προσκαλούμε όλους τους αποφοίτους να συμμετέχουν ως ενεργά μέλη στο Σύλλογο Αποφοίτων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ – Σ.Α.Ι.Δ., απολαμβάνοντας μοναδικά προνόμια και ευκαιρίες:

  • Έκπτωση 50% για τους αποφοίτους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε προγράμματα σπουδών του ΙΕΚ και 20% στα εξειδικευμένα σεμινάρια, καθώς και σε συγγενείς Α’ βαθμού
  • Ελεύθερη πρόσβαση στην Τράπεζα Αίματος των Σχολών ΔΕΛΤΑ
  • Ελεύθερη πρόσβαση στην πλατφόρμα εύρεσης εργασίας deltajobs.gr
  • Δωρεάν Επαγγελματική Προβολή της επιχείρησή τους και της επαγγελματικής τους δραστηριότητας
  • Ελεύθερη συμμετοχή σε σεμινάρια/ ημερίδες/ workshops/ Συνέδρια/ Εκθέσεις
  • Ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις κοινωνικές δράσεις και εκδηλώσεις που διοργανώνει και συμμετέχει το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, ενισχύοντας το βιογραφικό τους.

>> Για συνεχή επαφή με τις δράσεις και τα έργα των σπουδαστών μας, σας προσκαλούμε να ακολουθήσετε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTokLinkedIn.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, κατόπιν συνεννοήσεως, είτε τηλεφωνικά είτε δια ζώσης.

Ευχόμαστε ολόψυχα στους σπουδαστές μας καλή επιτυχία και σε εσάς ένα όμορφο καλοκαίρι!

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση Σπουδών

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!