Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι έχει αποσταλεί στα emails των σπουδαστών η αναλυτική βαθμολογία εξαμήνου

Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία των σπουδαστών, κατόπιν ραντεβού με τους Ακαδημαϊκούς Υπεύθυνους των Τομέων Εκπαίδευσης, είτε τηλεφωνικά, είτε δια ζώσης στα Campus του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Οι διαθέσιμες ώρες και ημέρες δια ζώσης συναντήσεων ή τηλεφωνικών επικοινωνιών είναι οι ακόλουθες:

Το πρότυπο Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας υποστηρίζει τον σπουδαστή από την πρώτη μέρα μέχρι και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, στην πολύπλευρη προετοιμασία του για μια ομαλή και επιτυχή ένταξη στην αγορά εργασίας.

Για την ολοκλήρωση του πτυχίου απαιτείται η συμπλήρωση εξάμηνης Πρακτικής Άσκησης (ή απαλλαγής μέσω εργασίας) μετά το πέρας των σπουδών (Ιούλιος) ή τμηματικά από το πρώτο έτος. Ως μέρος του προγράμματος στήριξης για την εύρεση Πρακτικής Άσκησης και επαγγελματικής ανάπτυξης των σπουδαστών, το Γραφείο Διασύνδεσης προσφέρει από τις 7 Μαρτίου έως 7 Απριλίου (με νέες ημερομηνίες μετά το Πάσχα) ραντεβού και CV workshops για την σύνταξη σωστών και ανταγωνιστικών βιογραφικών που ξεχωρίζουν.

Στόχος είναι η σταδιακή προετοιμασία του σπουδαστή για τις Ημέρες Καριέρας που θα πραγματοποιηθούν στο τέλος Μαΐου, η εξοικείωση του με την πλατφόρμα αγγελιών deltajobs.gr και η ενθάρρυνση και ενδυνάμωση του να ξεκινήσει να ανταποκρίνεται σε προσφορές πρακτικής (αγγελίες) με την στήριξη του Γραφείου Διασύνδεσης.

Το πρόγραμμα του Γραφείου Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας προσφέρεται σε όλα τα campus του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και μπορείτε να το δείτε αναλυτικά παρακάτω:

Πρόγραμμα Αθήνας

Πρόγραμμα Περιστερίου

Πρόγραμμα Αγίας Παρασκευής

>> Για συνεχή επαφή με τις δράσεις και τα έργα των σπουδαστών μας, σας προσκαλούμε να ακολουθήσετε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTokLinkedIn.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, κατόπιν συνεννοήσεως, είτε τηλεφωνικά είτε δια ζώσης.

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση Σπουδών

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!