Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση των Αρμόδιων Υπουργείων, τα εργαστηριακά μαθήματα επανεκκινούν από τη Δευτέρα 17 Μαΐου με φυσική παρουσία εντός των εργαστηριακών χώρων της Σχολής.
Η διεξαγωγή των εργαστηριακών μαθημάτων θα γίνεται με τη διενέργεια υποχρεωτικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) μια φορά την εβδομάδα τόσο για τους μαθητές όσο και για τους καθηγητές. Το self-test θα πρέπει να γίνεται είτε Κυριακή, είτε Δευτέρα πρωί, υποχρεωτικά πριν την προσέλευση στους χώρους της Σχολής και το προμηθευόμαστε δωρεάν από το Φαρμακείο της γειτονιάς μας με τον ΑΜΚΑ μας.

 

> Νέο Πρόγραμμα για τα δια ζώσης Εργαστηριακά Μαθήματα:

Το νέο Πρόγραμμα για τη διεξαγωγή των εργαστηριακών μαθημάτων με φυσική παρουσία, θα αναρτηθεί στο e-Calendar του κάθε τομέα στα τέλη της επόμενης εβδομάδας.
Το πρόγραμμα για τη διεξαγωγή των εξ αποστάσεως μαθημάτων (θεωρητικών & εργαστηριακών) για την εβδομάδα 10-14 Μαΐου δεν μεταβάλλεται.

> Θεωρητικά Μαθήματα:

Όλα τα θεωρητικά μαθήματα θα συνεχιστούν με τη μέθοδο εξ αποστάσεως εκπαίδευσης μέσω των Delta e-Classrooms και με βάση το υπάρχον πρόγραμμα.

> Πρακτικές Ασκήσεις:

Οι Πρακτικές Ασκήσεις θα επανεκκινήσουν και αυτές από τη Δευτέρα 17 Μαΐου και η πραγματοποίησή τους θα γίνεται με τη διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) μια φορά την εβδομάδα. Αναμένονται περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με τη διαδικασία επανέναρξης και διεξαγωγής και όλοι οι σπουδαστές που βρίσκονται στην πρακτική τους άσκηση θα ενημερωθούν άμεσα μόλις δοθούν οι σχετικές οδηγίες.

 

 

Σχετικά με τις Διοικητικές μας Υπηρεσίες:

  • Το τηλεφωνικό μας κέντρο από τις 10 Μαΐου θα λειτουργεί και πάλι κανονικά, Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 08:00 – 21:00
  • Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Σχολή είτε τηλεφωνικά (2108225983) είτε ηλεκτρονικά:
    Campus Αθήναςgramathens@iekdelta.gr

    Campus Περιστερίουgramperisteri@iekdelta.gr
    Campus Αγίας Παρασκευήςgramagia@iekdelta.gr
  • Για την έκδοση Βεβαιώσεων και Πιστοποιητικών, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη νέα μας πλατφόρμα e-Γραμματείακάνοντας υποβολή online αίτησης.
  • Πληρωμές διδάκτρων διεκπεραιώνονται είτε ηλεκτρονικά με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς που διαθέτει η Σχολή, είτε δια ζώσης στο Campus Αθήνας (Ιπποκράτους 22) Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 21:00  & στο Campus Περιστερίου (Θηβών 197) κάθε Τετάρτη 10:00 – 18:00, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.

 

 

Είμαστε πάντα δίπλα σας και σε διαρκή επικοινωνία με τα Αρμόδια Υπουργεία ώστε να επανέλθουμε με κάθε νέα οδηγία.

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση Σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

 

Education Redefined.