Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Ένα ακόμα ακαδημαϊκό έτος φτάνει αισίως στο τέλος του. Με πολλά εμπόδια και μεγάλες προκλήσεις για τον καθένα μας ξεχωριστά αλλά και για την Κοινωνία, φροντίσαμε να είμαστε πάντα δίπλα στους σπουδαστές μας, δίνοντας έναν πραγματικά δύσκολο εκπαιδευτικό αγώνα.

Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών, προσαρμοστήκαμε άμεσα και με μεγάλη επιτυχία στα νέα δεδομένα, με την πλήρη εφαρμογή των Delta e-Classrooms και με όλα τα τμήματά μας σε πλήρη online λειτουργία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους σπουδαστές μας για την ανταπόκριση και τη συμμετοχή τους στις ηλεκτρονικές τάξεις αλλά και το ακαδημαϊκό μας προσωπικό που κατέβαλλε καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε, με όλα τα διαθέσιμα μέσα, να διατηρήσει υψηλά την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης.

Τα μαθήματά μας σταματούν για την εορταστική περίοδο την 22η Δεκεμβρίου 2020 και το ακαδημαϊκό εξάμηνο θα επανεκκινήσει στις 11 Ιανουαρίου 2021. Σας ενημερώνουμε ότι η ανακοίνωση των βαθμών προόδου και απουσιών, θα γίνει μετά τις 11 Ιανουαρίου 2021.
Υπενθυμίζουμε ότι με βάση τις τελευταίες επίσημες ανακοινώσεις, τα περιοριστικά μέτρα θα ισχύουν έως και  την Πέμπτη 07 Ιανουαρίου 2021. Για κάθε Νέα Οδηγία σε σχέση με τη λειτουργία της Σχολής είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τα Αρμόδια Υπουργεία και θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα.

Με αισιοδοξία για επιστροφή στην κανονικότητά μας σύντομα, σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές με Υγεία, Ασφάλεια & Δύναμη για την επίτευξη των στόχων σας!

#WeStaySafe

 

Σχετικά με τις Διοικητικές μας Υπηρεσίες:

  • Το τηλεφωνικό μας κέντρο από 23/12/20 έως και 11/01/21 θα λειτουργεί, Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 09:00 – 17:00, εκτός των επίσημων αργιών (25/12, 01/01 & 06/01) όπου η Σχολή θα παραμείνει κλειστή.
  • Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Σχολή είτε τηλεφωνικά (2108225983) είτε ηλεκτρονικά:
    Campus Αθήναςgramathens@iekdelta.gr

    Campus Περιστερίουgramperisteri@iekdelta.gr
    Campus Αγίας Παρασκευήςgramagia@iekdelta.gr
  • Για την έκδοση Βεβαιώσεων και Πιστοποιητικών, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη νέα μας πλατφόρμα e-Γραμματείακάνοντας υποβολή online αίτησης.
  • Πληρωμές διδάκτρων διεκπεραιώνονται μόνο ηλεκτρονικάμε κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς που διαθέτει η Σχολή.

 

Είμαστε πάντα δίπλα σας!

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση Σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ