ΙΕΚ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΙΕΚ Αισθητικής


Ειδικότητες Αισθητικής, Κομμωτικής και Ονυχοπλαστικής – Καλλωπισμού Νυχιών

Σπούδασε Αισθητική, Κομμωτική και Καλλωπισμό Νυχιών στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ ξεκινά η επιτυχία σου!
Σπούδασε με τους καλύτερους. Γίνε ο καλύτερος!

Let’s connect!
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου ή κάλεσε μας στο 210 8225983

Ειδικότητες ΙΕΚ Αισθητικής

Σπούδασε στη Σχολή Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επιλέγοντας μία από τις ειδικότητες: Αισθητική – Μακιγιάζ, Κομμωτική, Ονυχοπλαστική – Καλλωπισμού νυχιών και  Ποδολογίας και ανάδειξε το ταλέντο σου ως ο αυριανός επαγγελματίας ομορφιάς!

Συμμετοχή σε Δράσεις, Εκθέσεις, Events

Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επενδύουμε στην υψηλή ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης και κατάρτισης, την οποία ενισχύουμε με ποικίλες δράσεις εξωστρέφειας, συμμετοχή σε εκθέσεις, events και με αναγνωρισμένου κύρους συνεργασίες.

Βράβευση Kryolan στο Gameathlon
Gameathlon
Bridal Makeup by Vassia Kotopouli
Make-Up-Workshop Vassia-Kotopouli
Ποδολογικό Κέντρο Αθηνών
Ποδολογικό Κέντρο Αθηνών
Max Factor Masterclass
Masterclass Maxfactor Sarantis
Εκπαιδευτική εκδρομή στη Βαρκελώνη
Taxidi Stin Varkeloni - Ekthesi Omorfias
«Ζωντανοί πίνακες» στο Athens Art Festival
Athens Art Festival
Αναπαράσταση της Guernica του Picasso
Athens Art Festival
Makeup Station στο Athens Horror Festival
Athens Horror Art Festival Gkazi Texnopoli
Creativity Award στον τομέα Αισθητικής & Μακιγιάζ

Γιατί το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αποτελεί την κορυφαία επιλογή!

50 Χρόνια Εμπειρίας
Εκπαιδευτική Αριστεία
Ισχυρή Διασύνδεση
Απόφοιτοι / Καριέρα

Commitment to excellence!

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι πρωτοπόρο στον τομέα των επαγγελμάτων ομορφιάς και αισθητικής. Για την υψηλή παρεχόμενη ποιότητα και δημιουργικότητα, η Σχολή Αισθητικής έχει τιμηθεί με το βραβείο δημιουργικότητας (Creativity Award) από την εταιρεία Kryolan, καθώς και με τιμητικό έπαινο από την UNESCO Πειραιώς και Νήσων για τη συνολική συμβολή της. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι πιστοποιημένο για την εφαρμογή ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας (ISO 9001:2015) και για τη διασφάλιση ποιότητας (Quality Endorsement) από την Gatehouse Awards. Αποτελεί το μοναδικό ΙΙΕΚ βραβευμένο από την Ε.Ε. για την ποιότητα εκπαίδευσης και πρακτικής άσκησης, ενώ είναι μέλος των Ευρωπαϊκών Κέντρων Εκπαιδευτικής Αριστείας (Centres Of Vocational Excellence – COVE).

Be a professional from day one!

Την εκπαίδευση και καθοδήγηση των σπουδαστών αναλαμβάνουν καθηγητές, εν ενέργεια επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι γνωρίζουν τις τάσεις και πραγματικές ανάγκες της αγοράς.Το ΙΕΚ Αισθητικής διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, με μηχανήματα νέας τεχνολογίας, που αποτελούν προσομοίωση επαγγελματικού χώρου, προσφέροντας στους σπουδαστές την απαιτούμενη εξοικείωση, ως μελλοντικοί επαγγελματίες του χώρου. Οι σπουδαστές καλούνται να εφαρμόσουν πρακτικά όσα διδάσκονται κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, αποκτώντας από την πρώτη στιγμή portfolio με δείγματα της δουλειάς τους από τη συμμετοχή τους σε δράσεις, fashion shows, θεατρικές παραστάσεις, beauty festivals, student contests κ.α. Κατ’ αυτόν τον τρόπο εμπλουτίζουν το βιογραφικό τους, κερδίζοντας σημαντικό προβάδισμα στην αγορά εργασίας. Κάθε ακαδημαϊκό εξάμηνο διοργανώνεται μία εβδομάδα δωρεάν εξειδικευμένων επιμορφωτικών σεμιναρίων (education week), ώστε οι σπουδαστές να διατηρούν επαφή με την πραγματική τάση της αγοράς. Επίσης, διοργανώνονται open days, όπου οι σπουδαστές παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε προσκεκλημένους και σε σπουδαστές άλλων ειδικοτήτων, για να αξιολογηθεί η εξέλιξη και το γνωστικό τους επίπεδο.

Your network is your net worth!

Η Σχολή Αισθητικής και Ομορφιάς συμμετέχει σε ένα ισχυρό επαγγελματικό δίκτυο κορυφαίων εταιρειών του χώρου (L’Oreal, NYX, DIOR, Max Factor, Aegeo Spa, Reforma, Kryolan κ.α.), οι οποίες είναι αρωγοί των σημαντικότερων δράσεων του Τομέα. Οι σπουδαστές, από το πρώτο εξάμηνο φοίτησής τους, έρχονται σε επαφή με τις μεγαλύτερες και πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες του χώρου, μέσω επιμορφωτικών επισκέψεων, εκπαιδευτικών σεμιναρίων – masterclasses και πρακτικής άσκησης, δικτυώνονται και χτίζουν την επαγγελματική τους κουλτούρα. Παράλληλα, το πρότυπο Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ παρέχει στους σπουδαστές ελεύθερη πρόσβαση σε διετές επιμορφωτικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ενίσχυση των προσωπικών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων τους. Υποστηρίζει έμπρακτα τους σπουδαστές μέσω πρακτικής άσκησης και συμβάλλει με απόλυτη επιτυχία στην επαγγελματική αποκατάστασή τους σε κορυφαίες εταιρίες του χώρου. Τέλος, το ΙΕΚ Αισθητικής έχει δημιουργήσει μια σπουδαστική κοινότητα, με τη συμμετοχή σπουδαστών και αποφοίτων, παρέχοντας επαγγελματικές συμβουλές, σεμινάρια, εκθέσεις και ταξίδια στο εξωτερικό για κάθε σπουδαστή και απόφοιτο.

Welcome to the real world!

Οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έχοντας αποκτήσει ισχυρό γνωστικό και εκπαιδευτικό υπόβαθρο και συλλέξει πλούσια βιωματική εμπειρία, διεκδικούν με επιτυχία τις πλέον εξέχουσες θέσεις στην αγορά εργασίας. Είναι γεγονός, ότι οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επιτυγχάνουν 100% επαγγελματική αποκατάσταση, και διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και την άριστη κατάρτισή τους. Οι απόφοιτοι  ανήκουν στη μεγάλη εκπαιδευτική και επαγγελματική οικογένεια της ΔΕΛΤΑ και ως μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια και ευκαιρίες. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στέκεται πάντοτε αρωγός στην επαγγελματική εξέλιξη των αποφοίτων του για την ηθική, επαγγελματική και υλική ενίσχυσή τους, καθώς για την προώθηση των ενδιαφερόντων και κοινών συμφερόντων τους.

Δωρεάν Παροχές

Πρόσθετες Παροχές & Εφόδια ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Αποκλειστικά το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ παρέχει επιπρόσθετα επιχειρηματικά εφόδια σε όλους  τους σπουδαστές, ανεξαρτήτως ειδικότητας, όπως εκμάθηση ξενων γλωσσών, ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων και soft skills, καθώς και εξειδικευμένα σεμινάρια και workshops για την πληρέστερη κατάρτισή τους.

Ξένες Γλώσσες: Παρέχεται σε όλους τους σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ελεύθερη πρόσβαση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών της επιλογής τους (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά).

Ψηφιακές Δεξιότητες: Παρέχεται επίσης, ελεύθερη πρόσβαση στα μαθήματα Ψηφιακών Δεξιοτήτων για την Πιστοποίηση Γνώσεων Πληροφορικής και Χρήσης Η/Υ, συνολικής διάρκειας 44 ωρών. Οι διδακτικές ενότητες καλύπτουν πλήρως την προετοιμασία των σπουδαστών, για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις της επίσημης πιστοποίηση GLOBALCERT, για όσους το επιθυμούν. Η Πιστοποίηση αναγνωρίζεται και μοριοδοτείται από τον δημόσιο τομέα, ενώ κρίνεται πολλές φορές απαραίτητη και απαιτητή από τον ιδιωτικό τομέα.

Προσωπικές/Επιχειρηματικές Δεξιότητες: Για την περαιτέρω ενίσχυση των επιχειρηματικών και προσωπικών/επικοινωνιακών δεξιοτήτων των σπουδαστών, παρέχεται ελεύθερη πρόσβαση στο διετές επιμορφωτικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Γραφείου Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, προσφέροντας διδακτικές μονάδες, ώστε να ενισχυθεί η απασχολησιμότητά τους στην σύγχρονη αγορά εργασίας.

Εξειδικευμένα Σεμινάρια/Διαλέξεις/Workshops: Τέλος, η εκπαιδευτική ύλη εμπλουτίζεται με πληθώρα εξειδικευμένων σεμιναρίων, διάλεξεων και workshops με στόχο την ολοκληρωμένη εκπαίδευση και κατάρτιση των σπουδαστών που θα εξασφαλίσει την επαγγελματική τους επιτυχία.

Καθηγητές

Μάθε από καταξιωμένους και βραβευμένους καθηγητές, εν ενεργεία επαγγελματίες, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ομορφιάς, ώστε να αποκτήσεις τις γνώσεις και δεξιότητες που θα σε αναδείξουν σε κορυφαίο επαγγελματία ομορφιάς!

Συνεργασίες

MAX FACTOR-IEKDELTA
NYX-Professional-Makeup-IEKDELTA
LOREAL-Paris-IEKDELTA
DIOR
JULIETTE ARMAND-Professional-Skincare
REFORMA-Beauty Systems
YELLOW-ROSE
AEGEO-SPAS
KRYOLAN-Professional-Makeup
LALOO-COSMETICS