ΙΕΚ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΙΕΚ Αισθητικής


Ειδικότητες Αισθητικής, Κομμωτικής και Ονυχοπλαστικής – Καλλωπισμού Νυχιών

Σπούδασε Αισθητική, Κομμωτική και Καλλωπισμό Νυχιών στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ ξεκινά η επιτυχία σου!
Σπούδασε με τους καλύτερους. Γίνε ο καλύτερος!

Let’s connect!
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου ή κάλεσε μας στο 210 8225983

Ειδικότητες ΙΕΚ Αισθητικής

Σπούδασε στη Σχολή Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επιλέγοντας μία από τις ειδικότητες: Αισθητική – Μακιγιάζ, Κομμωτική, Ονυχοπλαστική – Καλλωπισμού νυχιών και  Ποδολογίας, Αισθητική Προσώπου & Σώματος – Νέες Τεχνολογίες, Τεχνικός Θεατρικού Μακιγιάζ & Θεατρικών Κομμώσεων, Τεχνικός Τεχνολογίας Ενδύματος & Υποδήματος – Σχεδιαστής Μόδας και ανάδειξε το ταλέντο σου ως ο αυριανός επαγγελματίας ομορφιάς!

Συμμετοχή σε Δράσεις, Εκθέσεις, Events

Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επενδύουμε στην υψηλή ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης και κατάρτισης, την οποία ενισχύουμε με ποικίλες δράσεις εξωστρέφειας, συμμετοχή σε εκθέσεις, events και με αναγνωρισμένου κύρους συνεργασίες.

Βράβευση Kryolan στο Gameathlon
Gameathlon
Max Factor Masterclass
Masterclass Maxfactor Sarantis
Εκπαιδευτική εκδρομή στη Βαρκελώνη
Taxidi Stin Varkeloni - Ekthesi Omorfias
«Ζωντανοί πίνακες» στο Athens Art Festival
Athens Art Festival
Αναπαράσταση της Guernica του Picasso
Athens Art Festival
NYX Make up Masterclass
nyx mua
"Birds of Paradise", Beauty Greece 2022
Σπουδές Αισθητικής
"Greek Mythology", Beauty Greece 2022
sfx σπουδές
"Intergalactic Spring", Beauty Greece 2023
beauty mec-2023
"Venom", Gameathlon 2022
cosplay venom
"Scarlet Witch", Gameathlon 2022
gameathlon
Creativity Award στον τομέα Αισθητικής & Μακιγιάζ

Γιατί το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αποτελεί την κορυφαία επιλογή!

50 Χρόνια Εμπειρίας
Εκπαιδευτική Αριστεία
Ισχυρή Διασύνδεση
Απόφοιτοι / Καριέρα
Δωρεάν Παροχές

Πρόσθετες Παροχές & Εφόδια ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Αποκλειστικά το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ παρέχει επιπρόσθετα επιχειρηματικά εφόδια σε όλους  τους σπουδαστές, ανεξαρτήτως ειδικότητας, όπως εκμάθηση ξένων γλωσσών, ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων και soft skills, καθώς και εξειδικευμένα σεμινάρια και workshops για την πληρέστερη κατάρτισή τους.

Ξένες Γλώσσες: Παρέχεται σε όλους τους σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ελεύθερη πρόσβαση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών της επιλογής τους (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, ιταλικά, ρωσικά).

Ψηφιακές Δεξιότητες: Παρέχεται επίσης, ελεύθερη πρόσβαση στα μαθήματα Ψηφιακών Δεξιοτήτων για την Πιστοποίηση Γνώσεων Πληροφορικής και Χρήσης Η/Υ, συνολικής διάρκειας 44 ωρών. Οι διδακτικές ενότητες καλύπτουν πλήρως την προετοιμασία των σπουδαστών, για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις της επίσημης πιστοποίησης GLOBALCERT, για όσους το επιθυμούν. Η Πιστοποίηση αναγνωρίζεται και μοριοδοτείται από τον δημόσιο τομέα, ενώ κρίνεται πολλές φορές απαραίτητη και απαιτητή από τον ιδιωτικό τομέα.

Προσωπικές/Επιχειρηματικές Δεξιότητες: Για την περαιτέρω ενίσχυση των επιχειρηματικών και προσωπικών/επικοινωνιακών δεξιοτήτων των σπουδαστών, παρέχεται ελεύθερη πρόσβαση στο επιμορφωτικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Γραφείου Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ,  ώστε να ενισχυθεί η απασχολησιμότητά τους στην σύγχρονη αγορά εργασίας.

Εξειδικευμένα Σεμινάρια/Διαλέξεις/Workshops: Η εκπαιδευτική ύλη εμπλουτίζεται με πληθώρα εξειδικευμένων σεμιναρίων, διαλέξεων και workshops, με στόχο την ολοκληρωμένη εκπαίδευση και κατάρτιση των σπουδαστών που θα εξασφαλίσει την επαγγελματική τους επιτυχία.

Συνεργασίες

MAX FACTOR-IEKDELTA
NYX-Professional-Makeup-IEKDELTA
LOREAL-Paris-IEKDELTA
DIOR
JULIETTE ARMAND-Professional-Skincare
REFORMA-Beauty Systems
YELLOW-ROSE
AEGEO-SPAS
KRYOLAN-Professional-Makeup
LALOO-COSMETICS