ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ

ΙΕΚ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ


Ειδικότητα Βρεφονηπιοκόμου

Σπούδασε Βοηθός Βρεφονηπιοκόμου στη Σχολή Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.
It takes a big heart to help shape little minds!

Let’s connect!
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου ή κάλεσε μας στο 210 8225983

Παιδαγωγικά Βρεφονηπιοκόμος

Γίνε Βοηθός Βρεφονηπιοκόμου
στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, θεωρητική και πρακτική, καθώς και εξιδεικευμένα προγράμματα κατάρτισης στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του σε Αθήνα, Περιστέρι και Αγία Παρασκευή.

Συμμετοχή σε Δράσεις, Εκθέσεις, Events

Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επενδύουμε στην υψηλή ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης και κατάρτισης, την οποία ενισχύουμε με ποικίλες δράσεις εξωστρέφειας και με αναγνωρισμένου κύρους συνεργασίες και πιστοποιήσεις.

Γιατί το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αποτελεί την κορυφαία επιλογή!

50 Χρόνια Εμπειρίας
Εκπαιδευτική Αριστεία
Ισχυρή Διασύνδεση
Απόφοιτοι / Καριέρα
Δωρεάν Παροχές

Πρόσθετες Παροχές & Εφόδια ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Αποκλειστικά το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ παρέχει επιπρόσθετα επιχειρηματικά εφόδια σε όλους  τους σπουδαστές, ανεξαρτήτως ειδικότητας, όπως εκμάθηση ξενων γλωσσών, ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων και soft skills, καθώς και εξειδικευμένα σεμινάρια και workshops για την πληρέστερη κατάρτισή τους.

Ξένες Γλώσσες: Παρέχεται σε όλους τους σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ελεύθερη πρόσβαση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών της επιλογής τους (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά).

Ψηφιακές Δεξιότητες: Παρέχεται επίσης, ελεύθερη πρόσβαση στα μαθήματα Ψηφιακών Δεξιοτήτων για την Πιστοποίηση Γνώσεων Πληροφορικής και Χρήσης Η/Υ, συνολικής διάρκειας 44 ωρών. Οι διδακτικές ενότητες καλύπτουν πλήρως την προετοιμασία των σπουδαστών, για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις της επίσημης πιστοποίηση GLOBALCERT, για όσους το επιθυμούν. Η Πιστοποίηση αναγνωρίζεται και μοριοδοτείται από τον δημόσιο τομέα, ενώ κρίνεται πολλές φορές απαραίτητη και απαιτητή από τον ιδιωτικό τομέα.

Προσωπικές/Επιχειρηματικές Δεξιότητες: Για την περαιτέρω ενίσχυση των επιχειρηματικών και προσωπικών/επικοινωνιακών δεξιοτήτων των σπουδαστών, παρέχεται ελεύθερη πρόσβαση στο διετές επιμορφωτικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Γραφείου Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, προσφέροντας διδακτικές μονάδες, ώστε να ενισχυθεί η απασχολησιμότητά τους στην σύγχρονη αγορά εργασίας.

Εξειδικευμένα Σεμινάρια/Διαλέξεις/Workshops: Τέλος, η εκπαιδευτική ύλη εμπλουτίζεται με πληθώρα εξειδικευμένων σεμιναρίων, διάλεξεων και workshops με στόχο την ολοκληρωμένη εκπαίδευση και κατάρτιση των σπουδαστών που θα εξασφαλίσει την επαγγελματική τους επιτυχία.

Gatehouse Awards Iek-Delta

Αναγνωρισμένο Κρατικό Πτυχίο με Διεθνή Πιστοποίηση ειδικότητας Gatehouse Awards

Οι σπουδές στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ οδηγούν σε Αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα Επιπέδου 5, με δυνατότητα Διεθνούς Πιστοποίησης Ειδικότητας.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ συνεργάζεται αποκλειστικά με τον Βρετανικό Οργανισμό Πιστοποιήσεων, GATEHOUSE AWARDS, παρέχοντας στους σπουδαστές τη δυνατότητα να αποκτήσουν Διεθνή Πιστοποίηση Ειδικότητας και το πτυχίο τους να έχει διεθνή ισχύ με αναγνωρισμένα επαγγελματικά δικαιώματα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, μεγιστοποιούν την αξία των σπουδών τους, ώστε να ανταποκριθούν σε περιζήτητες εξειδικευμένες θέσεις του επαγγέλματός τους, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Καθηγητές

Μάθε από τους καλύτερους καθηγητές, με διακεκριμένη επαγγελματική καριέρα στα Παιδαγωγικά, την Ψυχολογία και την Ειδική Αγωγή, ώστε να αποκτήσεις τις κατάλληλες γνώσεις, δεξιότητες και επικοινωνιακές ικανότητες για να επιτελέσεις το σημαντικό έργο του Βοηθού Βρεφονηπιοκόμου.

Δημήτρης Δερμάνης

Δημήτρης Δερμάνης

Director, School of Education

Ο Δημήτρης Δερμάνης είναι υπεύθυνος του τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας & Ηχοληψίας και συνεργάζεται με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ως εκπαδευτής από το 2006. Ασχολείται με τη μουσική εκπαίδευση και την τεχνική κατάρτιση σε θέματα Ηχοληψίας & Μουσικής τεχνολογίας από το 2000. Σπούδασε Ανώτερα Θεωρητικά και Πιάνο στο Αττικό και στο Εθνικό Ωδείο και έχει Μεταπτυχιακό στις Μουσικές Σπουδές στο ΕΚΠΑ. Επίσης είναι ACT (Apple Certified Trainer) στις επαγγελματικές εφαρμογές ήχου. Υπήρξε συνεργάτης του συνθέτη Νίκου Μαμαγκάκη και έχει δουλέψει με πολλούς σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Χαρούλης, η Σαβίνα Γιαννάτου, ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος, κ.ά. Γράφει μουσική και κάνει σχεδιασμό ήχου για θέατρο, ραδιόφωνο και διαφημίσεις. Πρόσφατα συνεργάστηκε με την εταιρία Arturia (σε μορφή endorsement) και ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube video/showcase για τα μοντέλα Drumbrute και Minibrute 2. Δραστηριοποιείται ως παραγωγός στο χώρο της ηλεκτρονικής synthwave-outrun σκηνής και ως session keyboardist με τον Έλληνα παραγωγό RSN.
Αγαπημένο του motto: “Peace, Love & Synths”

Αφροδίτη Παρζακώνη

Αφροδίτη Παρζακώνη

Instructor in Acting & Pre Nursing Education

Η Αφροδίτη Παρζακώνη είναι Υπεύθυνη του τμήματος Παιδαγωγικά – Βρεφονηπιοκόμος και καθηγήτρια στα αντίστοιχα τμήματα, όπως επίσης και σε Υποκριτική, Μουσική, Τραγούδι και Δημοσιογραφία. Είναι καθηγήτρια και βασική εμψυχώτρια στο 3ετές Εργαστήρι Παιδαγωγικής Θεάτρου – Θεατρικού Παιχνιδιού «Λάκης Κουρετζής» του Θεάτρου της Ημέρας. Διδάσκει στο Εργαστήρι Εκπαίδευσης Εμψυχωτών Παιδαγωγικής Θεάτρου – Θεατρικού Παιχνιδιού του Συλλόγου Εμψυχωτών Πάτρας «Δια του Θεάτρου». Εργάζεται ως Σκηνοθέτης – Παιδαγωγός Θεάτρου στο Καλλιτεχνικό – Θεατρικό Εργαστήρι «Άπλετοι Κήποι», στο Θεατρικό Εργαστήρι του πολιτιστικού συλλόγου Άνω Αμπελοκήπων και στο Εργαστήρι Έκφρασης και Επικοινωνίας «ΟΥΙΚ». Είναι Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Εμψυχωτών Θεατρικού Παιχνιδιού «Θεώμαι και Δρω». Είναι Υπεύθυνη ενδυματολογικού – σκηνογραφικού σχεδιασμού του Βεστιαρίου «teARTro». Σκηνοθετεί και επιμελείται παραστάσεις για παιδιά και ενήλικες. Είναι Συνεργάτης στο project «Βιομετασχηματισμός» του καλλιτεχνικού φορέα «Διχως Ωμέγα». Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως Επιμορφώτρια σε Σεμινάρια – Ημερίδες με το Υπουργείο Παιδείας, Πανελλήνιο Δίκτυο Θεάτρου στην Εκπαίδευση, Ένωση Ελλήνων Φυσικών, UNICEF, Δήμο Παπάγου – Χολαργού, « Πρόγραμμα ΜΕΛΙΝΑ – Τέχνες και Πολιτισμός στην Εκπαίδευση». Ήταν καθηγήτρια στο 1ο Δημόσιο ΙΕΚ Πάτρας στο τμήμα Προσχολικής Αγωγής – Δραστηριοτήτων κι Έκφρασης καθώς και υπεύθυνη στο πρόγραμμα “Leonardo Da Vinci” στην Ιταλία. Έχει υπάρξει Εμψυχώτρια Θεατρικού Παιχνιδιού σε εκπαιδευτικές μονάδες προσχολικής και δημοτικής εκπαίδευσης σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς. Σπούδασε Νηπιαγωγός – Ειδική παιδαγωγική, Παιδαγωγική Θεάτρου – Παιδευτικής Θεατρικής Έκφρασης, Θεατρικό παιχνίδι και Ψυχόδραμα.

Δήμητρα Καρζή

Δήμητρα Καρζή

Instructor in Pre Nursing Education

Η Δήμητρα Καρζή είναι Καθηγήτρια Παιδαγωγικών στην ειδικότητα Βοηθών Βρεφονηπιοκόμου και συνεργάζεται με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ απο το 2018. Είναι απόφοιτος του Ευρωπαϊκού Σχολείου Βρυξελλών, κάτοχος Διπλώματος Ευρωπαϊκού Απολυτηρίου (Baccalauréat) και Πτυχιούχος Νηπιαγωγός του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Ε.Κ.Π.Α.

Έχει αποκτήσει Master στην Εκπαίδευση Ενηλίκων στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Πάτρας και εξειδίκευση στην Εκπαιδευτική Ρομποτική STEM στο ΚΔΒΜ του Ε.Κ.Π.Α. Διαθέτει πιστοποίηση παροχής πρώτων βοηθειών στην «Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και αυτόματη απινίδωση CPR & AED» από το Rescue Training International. Ομιλεί την Αγγλική και Γαλλική, της αρέσει η μουσική, παίζει κιθάρα και αγαπά την ανάγνωση/αφήγηση παραμυθιών. Στηρίζεται στην παιδοκεντρική μέθοδο, στο παιχνίδι και στην καλλιτεχνική έκφραση σαν µεθόδους απελευθέρωσης και ανάπτυξης για το παιδί. Αγαπημένο της motto : “Just keep swimming”

Συνεργασίες

αγγελούδια-παιδικός-σταθμός-ιεκ-δελτα
Άγιος-Νικόλαος-Σύλλογος-ιεκ-δελτα
Artemis-iek-delta
BESSA+S-iek-delta
Φτερό-εργαστήριο-δημιουργικής-τέχνης-iek-delta
Gyrwgyrwoloi-iek-delta
Χαρούμενα-Ηλιοτρόπια-παιδικός-σταθμός
Η-Χώρα-της-Μαίρη-Πόππινς
Μικρές-Ιστορίες-κέντρο-προσχολικής-αγωγής-ιεκ-δελτα
Παιδικά-Χωριά-SOS-ιεκ-δελτα
Παπαχαραλάμπειο-Εκπαιδευτήριο-ιεκ-δελτα
Παιδικό-Πανεπιστήμιο-ιεκ-δελτα
Το-Αλφαβητάρι-ιεκ-δελτα