ΙΕΚ ΥΓΕΙΑΣ

ΙΕΚ ΥΓΕΙΑΣ


Ειδικότητες Υγείας, Νοσηλευτικής, Φαρμακείου, Φυσικοθεραπείας, Διατροφής

Σπούδασε επαγγέλματα Υγείας στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ ξεκινά η επιτυχία σου!
Σπούδασε με τους καλύτερους. Γίνε ο καλύτερος!

Let’s connect!
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου ή κάλεσε μας στο 210 8225983

Ειδικότητες του ΙΕΚ Υγείας

Σπούδασε στη Σχολή Υγείας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και γίνε ένας καταξιωμένος επαγγελματίας Υγείας. Επίλεξε την ειδικότητα που σου ταιριάζει: Γενική Νοσηλευτική, Νοσηλευτική Τραυματολογία, Νοσηλευτική Χειρουργείου, Φυσικοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Τεχνικός Φαρμάκων – Καλλυντικών, Βοηθός Φαρμακείου, Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου, Προπονητής Αθλημάτων, Διαιτολογία–Διατροφή.

Συνεργασίες ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Γιατί το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αποτελεί την κορυφαία επιλογή!

50 Χρόνια Εμπειρίας
Εκπαιδευτική Αριστεία
Ισχυρή Διασύνδεση
Απόφοιτοι / Καριέρα
Δωρεάν Παροχές

Πρόσθετες Παροχές & Εφόδια ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Αποκλειστικά το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ παρέχει επιπρόσθετα επιχειρηματικά εφόδια σε όλους  τους σπουδαστές, ανεξαρτήτως ειδικότητας, όπως εκμάθηση ξενων γλωσσών, ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων και soft skills, καθώς και εξειδικευμένα σεμινάρια και workshops για την πληρέστερη κατάρτισή τους.

Ξένες Γλώσσες: Παρέχεται σε όλους τους σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ελεύθερη πρόσβαση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών της επιλογής τους (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά).

Ψηφιακές Δεξιότητες: Παρέχεται επίσης, ελεύθερη πρόσβαση στα μαθήματα Ψηφιακών Δεξιοτήτων για την Πιστοποίηση Γνώσεων Πληροφορικής και Χρήσης Η/Υ, συνολικής διάρκειας 44 ωρών. Οι διδακτικές ενότητες καλύπτουν πλήρως την προετοιμασία των σπουδαστών, για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις της επίσημης πιστοποίηση GLOBALCERT, για όσους το επιθυμούν. Η Πιστοποίηση αναγνωρίζεται και μοριοδοτείται από τον δημόσιο τομέα, ενώ κρίνεται πολλές φορές απαραίτητη και απαιτητή από τον ιδιωτικό τομέα.

Προσωπικές/Επιχειρηματικές Δεξιότητες: Για την περαιτέρω ενίσχυση των επιχειρηματικών και προσωπικών/επικοινωνιακών δεξιοτήτων των σπουδαστών, παρέχεται ελεύθερη πρόσβαση στο διετές επιμορφωτικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Γραφείου Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, προσφέροντας διδακτικές μονάδες, ώστε να ενισχυθεί η απασχολησιμότητά τους στην σύγχρονη αγορά εργασίας.

Εξειδικευμένα Σεμινάρια/Διαλέξεις/Workshops: Τέλος, η εκπαιδευτική ύλη εμπλουτίζεται με πληθώρα εξειδικευμένων σεμιναρίων, διάλεξεων και workshops με στόχο την ολοκληρωμένη εκπαίδευση και κατάρτιση των σπουδαστών που θα εξασφαλίσει την επαγγελματική τους επιτυχία.

Gatehouse Awards Iek-Delta

Αναγνωρισμένο Κρατικό Πτυχίο με Διεθνή Πιστοποίηση ειδικότητας Gatehouse Awards

Οι σπουδές στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ οδηγούν σε Αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα Επιπέδου 5, με δυνατότητα Διεθνούς Πιστοποίησης Ειδικότητας.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ συνεργάζεται αποκλειστικά με τον Βρετανικό Οργανισμό Πιστοποιήσεων, GATEHOUSE AWARDS, παρέχοντας στους σπουδαστές τη δυνατότητα να αποκτήσουν Διεθνή Πιστοποίηση Ειδικότητας και το πτυχίο τους να έχει διεθνή ισχύ με αναγνωρισμένα επαγγελματικά δικαιώματα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, μεγιστοποιούν την αξία των σπουδών τους, ώστε να ανταποκριθούν σε περιζήτητες εξειδικευμένες θέσεις του επαγγέλματός τους, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Καθηγητές

Μάθε από ταλαντούχους καθηγητές, κατόχους μεταπτυχιακού και διδακτορικού τίτλου, με εμπειρία στον χώρο της Υγείας, ώστε να αποκτήσεις τις κατάλληλες γνώσεις και την εμπειρία και να αναδειχθείς σε καταξιωμένο επαγγελματία υγείας.

Αθανασία Γκουβέρου

Αθανασία Γκουβέρου

Instructor in Paramedics - Ambulance Crew

H Αθανασία Γκουβέρου, Instructor του Τομέα Υγείας στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, με 13 έτη εμπειρίας ως Διασώστρια – Πλήρωμα Ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ Αθηνών, είναι η πρώτη Διασώστρια στο Τμήμα Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ στην Ευρώπη. Είναι εκπαιδεύτρια του Δ.Ι.Ε.Κ. & του τμήματος Εκπαίδευσης ΕΚΑΒ & κεντρική εισηγήτρια του Εθνικού Προγράμματος Kids Save Lives στα σχολεία του Νομού Αττικής. Κατέχοντας Διεθνείς Πιστοποιήσεις και πολλή θέληση για μάθηση και προσφορά, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του δυναμικού του ΕΚΑΒ Αθηνών, ενώ στην εκπαίδευση – τη δεύτερη αγάπη της – δραστηριοποιείται από το 2010, έχοντας ως στόχο να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις και την εμπειρία της.

Μαρία Ρίφιου

Μαρία Ρίφιου

Instructor in Physiotherapy

Η Μαρία Ρίφιου είναι φυσικοθεραπεύτρια με εξειδίκευση στην παιδιατρική φυσικοθεραπεία. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πατρών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Msc) από το ΔΙΠΑΕ Θεσσαλονίκης. Διαθέτει τριετή εργασιακή εμπειρία σε φυσικοθεραπευτήρια ενηλίκων και παίδων, ενώ για ένα έτος ήταν πλήρως απασχολούμενη στο Χαμόγελο του Παιδιού. Στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων δραστηριοποιείται ένα έτος, ενώ παράλληλα συνεχίζει να ασχολείται με ερευνητικά πεδία που αφορούν την φυσικοθεραπεία, καθώς και με την ασιατική κουλτούρα.

Συνεργασίες

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής Δαφνί - ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ
Ασκληπείιο Βούλας
Ιδιωτική Κλινική Αγία Ελένη
Fysiofocus
Άγιος-Σάββας-Νοσοκομείο-ΙΕΚΔΕΛΤΑ
A.S.Physio-Κέντρο-Φυσιοθεραπείας-Αποκατάστασης
ATTIKON-Νοσοκομείο-ΙΕΚΔΕΛΤΑ
Κέντρο-Αυτισμού-SOS-IEKDELTA
base-training-IEKDELTA
ΕΠΑΨΥ-Εταιρία-Περιφερειακής-Ανάπτυξης-Ψυχικής-Υγείας
Έλενα-Βενιζέλου-Νοσοκομείο-ΙΕΚΔΕΛΤΑ
EVOLSAR-Ευρωπαϊκή-Ένωση-Εθελοντικών-Ομάδων-Πολιτικής-Προστασίας
Η-Ελπίς-Νοσοκομείο-ΙΕΚΔΕΛΤΑ
Ευγενίδειο-Θεραπευτήριο-ΙΕΚΔΕΛΤΑ
Ευαγγελισμός-Νοσοκομείο
Όμιλος-ΙΑΣΩ-ΙΕΚΔΕΛΤΑ
Παμμακάριστος-ΙΕΚΔΕΛΤΑ
Παιδοκίνηση-ΙΕΚΔΕΛΤΑ
Φυσιοαγωγή-ΙΕΚΔΕΛΤΑ
Ορθοπεδικός-Κόσμος-ΙΕΚΔΕΛΤΑ
Επίλεκτη-Ομάδα-Ειδικών-Αποστολών
ΡΕΑ-Μαιευτήριο
ΡΟΔΙ-ΙΕΚΔΕΛΤΑ
ΘΡΙΑΣΙΟ-Γενικό-Νοσοκομείο-Ελευσίνας
Τζάνειο-Νοσοκομείο
Χαμόγελο-του-Παιδιού