{"@context": "http://schema.org", "@type": "Organization", "name": "ΣΑΕΚ ΔΕΛΤΑ 360", "alternateName": "SAEK DELTA 360", "url":"https://iekdelta.gr", "logo":"https://iekdelta.gr/wp-content/uploads/2018/06/iekdelta-logo-1.png", "sameAs":["https://twitter.com/IekDeltaAthens", "https://plus.google.com/+ΙΕΚΔΕΛΤΑΑΘΗΝΑΣΑθήνα", "https://gr.pinterest.com/iekdeltaAthens/", "https://www.facebook.com/IEKdeltaAthens/", "https://www.instagram.com/iekdeltaathens/", "https://www.youtube.com/channel/UCGVGFbnbiDf8Ecxhb_Fm0gA", "https://www.linkedin.com/company/iek-delta-athina-peristeri/" ], "address": {"@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Ιπποκράτους 22", "addressRegion": "Αθήνα", "postalCode": "10680", "addressCountry": "GR", "telephone":"+302108225983", "availableLanguage":["Greek","English"] } }

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΟΔΗΓΩΝ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ

ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Γίνε Εκπαιδευτής Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Ο Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών, Αυτοκινήτων & Μοτοσικλετών, είναι ένα επάγγελμα με σταθερή ζήτηση, υψηλές απολαβές και ευθύνη απέναντι στην κοινωνία, αφού προετοιμάζει το κάθε άτομο που θα κυκλοφορήσει ένα όχημα.

Μόνο το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ λειτούργησε την ειδικότητα από το 1997. Από τότε έχει εκπαιδεύσει με επιτυχία μεγάλο αριθμό υποψηφίων δασκάλων, οι οποίοι τελικά εκτίμησαν θετικά το πρόγραμμα, γιατί αποκόμισαν γνώσεις που δεν υποψιάζονταν, καθώς και αυτοπεποίθηση για την επαγγελματική εξέλιξη.

Σπουδάζοντας Εκπαιδευτής Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ απολαμβάνεις μοναδικά προνόμια και ευκαιρίες:

  • Κατά τη διάρκεια των σπουδών σου, θα εκπαιδευτείς σε πλήθος δεξιοτήτων (μηχανολογία οχημάτων, τεχνικές διδασκαλίας κλπ.), με στόχο την πολύπλευρη και ολοκληρωμένη κατάρτισή σου.
  • Εξειδικεύεσαι πρακτικά στα τεχνικά μέρη και συστήματα λειτουργίας των  οχημάτων, στην οδική συμπεριφορά και στην ανάπτυξη της διδακτικής ικανότητάς σου, με ειδικές μεθόδους και δημιουργία σχεδίου μαθήματος.
  • Μόνο το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ λειτούργησε την ειδικότητα από το 1997.
  • Το πρόγραμμα σπουδών εμπλουτίζεται με πλήθος σεμιναρίων τα οποία πραγματοποιούνται  από επαγγελματίες του χώρου.
  • Με τις σπουδές στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, γίνεσαι δάσκαλος δίπλα στους καλύτερους καθηγητές. Πολλοί από αυτούς είναι ιδιοκτήτες σχολών οδήγησης, με πολλά χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας.
  • Με την υποστήριξη του Γραφείου Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, θα έρθεις σε επαφή με κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου σου, με σκοπό να πραγματοποιήσεις την πρακτική σου άσκηση και να διεκδικήσεις μελλοντικά μία θέση μόνιμης απασχόλησης.
  • Εκτός από τεχνική κατάρτιση, θα λάβεις εφόδια, τα οποία θα σε βοηθήσουν να γίνεις ένας ολοκληρωμένος επαγγελματίας, όπως επικοινωνιακές, διοικητικές & πωλησιακές δεξιότητες με στόχο να προβάλεις τη μελλοντική σου επιχείρηση.
  • Παράλληλα με τις σπουδές σου, έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις τη Διεθνή Πιστοποίηση Gatehouse Awards, που μεγιστοποιεί την αξία των σπουδών σου και σου δίνει τα εφόδια να ανταποκριθείς σε ανώτερες και ανώτατες θέσεις του επαγγέλματος σου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
  • Σύμφωνα με ποιοτική έρευνα της MRB Hellas, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι ο εκπαιδευτικός οργανισμός που κερδίζει την εμπιστοσύνη γονιών & σπουδαστών και πραγματοποιεί τις υποσχέσεις του, παρέχοντας υψηλή ποιότητα σπουδών.

Ο Εκπαιδευτής Οδηγών θεωρείται από τα πιο αποδοτικά επαγγέλματα. Η ανάγκη χρήσης αυτοκινήτων και μοτοσικλετών για προσωπική και επαγγελματική χρήση είναι φανερή, ενώ βλέπουμε όλο και περισσότερα νεαρά άτομα. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκει ο υποψήφιος οδηγός, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει απαραιτήτως να παρακολουθήσει μαθήματα σε σχολή οδηγών.

Ως επαγγελματίας Εκπαιδευτής Οδηγών μπορείς να εργαστείς ως:

  • Ελεύθερος επαγγελματίας, δημιουργώντας τη δική σου Σχολή Οδηγών
  • Επαγγελματίας οδηγός στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.
  • Εκπαιδευτής σε Σχολές Οδηγών
  • Εκπαιδευτής Κυκλοφοριακής Αγωγής
  • Εκπαιδευτής σε Πάρκα Κυκλοφοριακής Αγωγής

Το πρώτο βήμα για μια επιτυχημένη καριέρα γίνεται με την υποστήριξη του Γραφείου Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, το οποίο σου προτείνει θέσεις πρακτικής εξάσκησης στις συνεργαζόμενες εταιρείες και σε βοηθάει στο χτίσιμο του επαγγελματικού σου προφίλ.

Κορυφαίοι καθηγητές με επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο μεταδίδουν τις απαραίτητες γνώσεις, ενώ παράλληλα καλλιεργούν τον επαγγελματικό χαρακτήρα των σπουδαστών. Η διδακτική ύλη καλύπτεται από βιβλιογραφία, την οποία έχουν επιμεληθεί ειδικά οι καθηγητές και έχει εκδόσει το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Η πρακτική εξάσκηση στα εργαστήρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των εκπαιδευτικών ωρών.

Τα μαθήματα που διδάσκονται είναι:

  • Νομοθεσία Οδικής Κυκλοφορίας
  • Μηχανική & Τεχνική Οχημάτων
  • Τεχνική Οδήγησης
  • Τεχνική Διδασκαλίας
  • Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα
  • Μηχανολογικό Σχέδιο
  • Συστήματα και Μέθοδοι Ενεργητικής & Παθητικής Ασφάλειας
  • Α’ Βοήθειες & Παθήσεις στην Οδήγηση
  • Προστασία Περιβάλλοντος & Εξοικονόμηση Ενέργειας
  • Κυκλοφοριακή Αγωγή
  • Εναλλακτικές & Νέες Τεχνολογίες Οχημάτων

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ παρέχει online υποστήριξη της εκπαίδευσης των σπουδαστών. Για το σκοπό αυτό, όλη η επικοινωνία και η εκπαιδευτική ύλη είναι οργανωμένα online  μέσω της πλατφόρμας της Google (Google Class), ώστε ανά πάσα στιγμή οι σπουδαστές να είναι σε επαφή και επικοινωνία με τους καθηγητές τους και να έχουν πρόσβαση στην διδακτική ύλη. Μέσα από την πλατφόρμα είναι δυνατή η εξ αποστάσεως εκπαίδευση οποιαδήποτε στιγμή παραστεί ανάγκη.

Επιπλέον, για την υποστήριξη των σπουδαστών στις Εξετάσεις Πιστοποίησης, το ΙΕΚ Δέλτα έχει δημιουργήσει Βιβλία Πιστοποίησης για όλες τις ειδικότητες. Τα Βιβλία Πιστοποίησης διατίθενται αποκλειστικά στους σπουδαστές ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και περιέχουν όλες τις πιθανές ερωτήσεις / απαντήσεις των εξετάσεων με εύκολο και κατανοητό τρόπο, για σίγουρη επιτυχία.

Επαγγελματίες εκπαιδευτές, μηχανολόγοι, νομικοί, γιατροί μεταδίδουν αναλυτικές γνώσεις σε κάθε θέμα.

Στα σύγχρονα εργαστήρια τεχνολογίας αυτοκινήτου, οι μηχανολόγοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ εκπαιδεύουν πρακτικά στα τεχνικά μέρη και στα συστήματα λειτουργίας των  οχημάτων.

Μεγάλη σημασία δίνεται στην καλλιέργεια των εκπαιδευομένων στην οδική συμπεριφορά, ώστε να μάθει ο μελλοντικός οδηγός να αποφεύγει εντάσεις στην οδήγηση,  κυκλοφοριακή ακαταστασία και κυρίως ζημιές και ατυχήματα.

Έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη της διδακτικής ικανότητας των εκπαιδευομένων δασκάλων, με ειδικές μεθόδους και δημιουργία σχεδίου μαθήματος. Τέλος, διδάσκεται πρακτική στις Πρώτες Βοήθειες.

    ×

    ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


    Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!
    Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

    Go to Top