Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Σε συνέχεια των επίσημων ανακοινώσεων από τα Αρμόδια Υπουργεία σχετικά με την παράταση των περιοριστικών μέτρων έως και τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020*, ενημερώνουμε ότι τα Delta e-Classrooms συνεχίζονται κανονικά, με την υποχρεωτική παρουσία όλων των σπουδαστών.

Έχοντας πλέον προσαρμοστεί πλήρως στα νέα δεδομένα της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους σπουδαστές μας για την ανταπόκριση και τη συμμετοχή τους στις ηλεκτρονικές τάξεις.
Το ακαδημαϊκό μας προσωπικό καταβάλει καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε, με όλα τα διαθέσιμα μέσα, να διατηρήσει υψηλά την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης, η οποία και αποτελεί το μέγιστο κριτήριο της Σχολής μας.

Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε νέα Οδηγία.

Ελπίζουμε να επιστρέψουμε σύντομα όλοι στα θρανία μας αλλά και σε δράσεις που γρήγορα θα μας επαναφέρουν κοντά σε αυτά που όλοι μας αγαπάμε.

*Οι Πρακτικές Ασκήσεις παραμένουν και αυτές σε αναστολή μέχρι την Άρση των περιοριστικών μέτρων.

#WeStaySafe

 

 Σχετικά με τις Διοικητικές μας Υπηρεσίες:

  • Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί κανονικά, Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 08:00 – 21:00
  • Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Σχολή είτε τηλεφωνικά (2108225983) είτε ηλεκτρονικά:
    Campus Αθήναςgramathens@iekdelta.gr
    Campus Περιστερίουgramperisteri@iekdelta.gr
    Campus Αγίας Παρασκευήςgramagia@iekdelta.gr
  • Για την έκδοση Βεβαιώσεων και Πιστοποιητικών, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη νέα μας πλατφόρμα e-Γραμματείακάνοντας υποβολή online αίτησης.
  • Πληρωμές διδάκτρων διεκπεραιώνονται μόνο ηλεκτρονικά, με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς που διαθέτει η Σχολή.

 

Είμαστε πάντα δίπλα σας!

 

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση Σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ