Με κινητήριο δύναμη την παροχή ολοκληρωμένης εκπαίδευσης και με δέσμευση στην επαγγελματική επιτυχία των σπουδαστών μας, ανακοινώνουμε την έναρξη των διαλέξεων για τη Διεθνή Πιστοποίηση Ειδικότητας, σε συνεργασία με τον Βρετανικό Οργανισμό Πιστοποιήσεων Gatehouse Awards.

Το Πρόγραμμα υλοποιείται είτε εξ’αποστάσεως είτε δια ζώσης, σε 7 διαλέξεις, των 3 ωρών.

> Διεθνής Πιστοποίηση Ειδικότητας – Τι είναι.

Είναι οι επιπρόσθετες γνώσεις και δεξιότητες που αποκτάς, παράλληλα με τον κύκλο μαθημάτων της ειδικότητάς σου, σε τομείς όπως το Μarketing management, οι Πωλήσεις, ο Στρατηγικός σχεδιασμός μιας επιχείρησης, το Επιχειρησιακό πλάνο, η Διοίκηση και διαχείριση ανθρώπων, που καταλήγουν στην Διεθνή Πιστοποίηση της ειδικότητάς σου, με ισχύ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Διεθνής Πιστοποίηση Ειδικότητας

 

> Διεθνής Πιστοποίηση Ειδικότητας – Τι κερδίζεις.

Μπορείς ταυτόχρονα να αποκτήσεις δύο ισχυρά διπλώματα στην ειδικότητά σου, τα οποία θα κάνουν τη διαφορά στο βιογραφικό σου!

Παράλληλα:

  • Συμπληρώνεις τις τεχνικές δεξιότητες, που αποκτάς στα 2 χρόνια σπουδών, με πολύτιμες γνώσεις που αφορούν στο Management, Marketing, HR και Business Strategy της ειδικότητάς σου κι έτσι μπορείς να διεκδικήσεις και να ανταποκριθείς σε διοικητικές θέσεις με την ανάλογη μισθολογική αναβάθμιση.
  • Ενισχύεις το βιογραφικό σου πέρα από την ελληνική αγορά εργασίας με ένα διεθνώς αναγνωρισμένο Επαγγελματικό Δίπλωμα.
  • Όλο και περισσότερες ελληνικές εταιρείες απευθύνονται για τις προσλήψεις του προσωπικού τους σε ιδιωτικούς οργανισμούς (Job Recruiters), που θέτουν ως προϋπόθεση την ύπαρξη ενός διεθνώς αναγνωρισμένου τίτλου στο βιογραφικό σου.
  • Αποτελεί την βάση σου για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στη θεματολογία ενός πανεπιστημιακού τίτλου στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.
  • Η πιστοποίηση της ειδικότητάς σου καταχωρείται στην βάση του Gatehouse Awards και μπορεί κάθε εργοδότης να εξακριβώσει online την εγκυρότητά του.

 

> Διεθνής Πιστοποίηση Ειδικότητας – Πώς θα καταφέρεις να ανταποκριθείς παράλληλα με το πτυχίο ειδικότητάς σου.

  • Η πιστοποίηση Gatehouse Awards αποτελείται από 7 θεματικές διαλέξεις και προαιρετική παρουσίαση των projects σε ειδική εκδήλωση αποφοίτησης στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο Οικονομικής Παιδείας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.
  • Δεν απαιτεί επιπλέον μαθήματα ή εξετάσεις, συνεπώς η απόκτησή της μπορεί να συνδυαστεί παράλληλα με το πτυχίο ειδικότητας, χωρίς επιπρόσθετο φόρτο εργασίας.
  • Είναι value for money, καθώς με ένα λογικό κόστος (που είναι η αμοιβή του Gatehouse Awards για την πιστοποίηση του διπλώματος) μεγιστοποιείς την αξία των σπουδών σου.
  • Όλες οι διαλέξεις και εργασίες πραγματοποιούνται στα Ελληνικά με την εγγύηση του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και θα πραγματοποιηθούν είτε εξ’ αποστάσεως (online), είτε δια ζώσης, ανάλογα με τον τρόπο που σε εξυπηρετεί καλύτερα.

 

> Εισηγητές της Διεθνούς Πιστοποίησης Ειδικότητας

Δρ. Ματίνα Πέππα

Η Δρ. Ματίνα Πέππα είναι διδάκτορας Επικοινωνίας του Παντείου Πανεπιστημίου, Κοινωνικών και Πολιτικών επιστημών, με ειδίκευση στον τομέα των νέων, ψηφιακών μέσων επικοινωνίας. Είναι επίσης, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MA) στις Επιστήμες Πληροφόρησης και Επικοινωνίας με ειδίκευση στην επιχειρησιακή επικοινωνία και τα ψηφιακά μέσα, από το Πανεπιστήμιο Tilburg της Ολλανδίας και απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει συμμετοχές ως εισηγήτρια σε διεθνή και τοπικά συνέδρια και δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων, ενώ έχει εργασθεί ως μέλος οργανωτικής επιτροπής για τη διοργάνωση διεθνών επιστημονικών συνεδρίων.  Από τον Ιούλιο του 2018 είναι επίτιμο μέλος της Ακαδημίας για την Παγκόσμια Επιχειρησιακή, Εμπορική και Διοικητική Ανάπτυξη (S.M.A.W.B). Από τον Σεπτέμβριο του 2016 είναι συνεργάτης στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, διδάσκοντας στο μάθημα «Εισαγωγή στις Σπουδές των Μέσων». Διδάσκει μαθήματα Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Παναγώτης Λυκόγιαννης

Ο Παναγιώτης Λυκόγιαννης είναι καθηγητής Διοίκησης & Τουρισμού στο School of Tourism & Culinary Arts του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Διδάσκει μαθήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ και Τουρισμού σε διάφορες ειδικότητες. Έχει σπουδάσει Οικονομολόγος – Περιφερειολόγος στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έκανε Μεταπτυχιακές σπουδές σε Ναυτιλία, Μεταφορές & Διεθνές Εμπόριο στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και συνεχίζει ως υποψήφιος Διδάκτωρ στο γνωστικό αντικείμενο του Μάρκετινγκ στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Παράλληλα, εργάζεται στην εταιρεία Galanis Sports Data στον τομέα της συλλογής και επεξεργασίας αθλητικών πληροφοριών. Κατά το παρελθόν, εργάστηκε ως βοηθός διδασκαλίας και ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, δημοσιεύοντας άρθρο με τίτλο «Customer Satisfaction in Greek Postal Services».

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα, τα δίδακτρα και τις δυνατότητες που σου δίνει η Διεθνής Πιστοποίηση Gatehouse Awards, μίλησε σήμερα με έναν Σύμβουλο Εκπαίδευσης καλώντας στο  210 8225983 ή στείλε μας το ενδιαφέρον σου στο sales@iekdelta.gr.

Διάβασε εδώ τις Θεματικές ενότητες – (pdf) των διαλέξεων του διπλώματος Gatehouse Awards.

Ακολούθησέ μας στο LinkedIn και μάθε για όλα μας τα νέα!

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!