Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει σε προηγούμενη αλληλογραφία μας, με δέσμευση στην ενδυνάμωση της παρεχόμενης γνώσης όλων των σπουδαστών μας και ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη για περαιτέρω ενδυνάμωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε:

> Δωρεάν Μήνα Ενισχυτικής Διδασκαλίας Εργαστηρίων, διάρκειας 4 εβδομάδων τον Σεπτέμβριο του 2021. Θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, δεδομένης της λήξης των περιοριστικών μέτρων, στοχεύει στην ενδυνάμωση των εργαστηριακών μαθημάτων για όλους τους σπουδαστές και αφορά όλες τις ειδικότητες. Ειδικά για τον Τομέα Τουρισμού & Επισιτισμού, η υλοποίηση του Μήνα Ενισχυτικής Διδασκαλίας θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2021.

> Ενισχυτική Διδασκαλία “Free Pass On Demand”, για όλους τους σπουδαστές. Δίνεται η δυνατότητα, μετά τη λήξη των περιοριστικών μέτρων, για δια ζώσης δωρεάν ενίσχυση στα εργαστηριακά μαθήματα που ο κάθε σπουδαστής επιλέγει. Το πρόγραμμα Free Pass On Demand θα λειτουργήσει με εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε εργαστηριακά τμήματα και θα είναι βασισμένο σε εξατομικευμένο σχεδιασμό βάσει των αναγκών του κάθε σπουδαστή.

Στα πλαίσια του Σχεδιασμού των Προγραμμάτων Ενισχυτικής Διδασκαλίας, παρακαλούμε όλους τους σπουδαστές μας να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα Αίτησης Συμμετοχής εδώ

Θέτουμε ολοένα και υψηλότερους στόχους μένοντας πάντα πιστοί στο όραμά μας για την παροχή της πιο ολοκληρωμένης σπουδαστικής εμπειρίας στην προετοιμασία των επαγγελματιών του μέλλοντος!

Εν αναμονή της επιστροφής μας στην κανονικότητα, είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τα αρμόδια Υπουργεία και θα επανέλθουμε με κάθε νέα οδηγία.

#WeStaySafe

 

Σχετικά με τις Διοικητικές μας Υπηρεσίες:

  • Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 08:00 – 21:00
  • Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Σχολή είτε τηλεφωνικά (2108225983) είτε ηλεκτρονικά:
    Campus Αθήναςgramathens@iekdelta.gr

    Campus Περιστερίουgramperisteri@iekdelta.gr
    Campus Αγίας Παρασκευήςgramagia@iekdelta.gr
  • Για την έκδοση Βεβαιώσεων και Πιστοποιητικών, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη νέα μας πλατφόρμα e-Γραμματείακάνοντας υποβολή online αίτησης.
  • Πληρωμές διδάκτρων διεκπεραιώνονται είτε ηλεκτρονικά με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς που διαθέτει η Σχολή, είτε δια ζώσης στο Campus Αθήνας (Ιπποκράτους 22), τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.

 

Είμαστε πάντα δίπλα σας.

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση Σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ