Ο Πιστοποιημένος Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΔΕΛΤΑ ξεκινά τον κύκλο Ταχύρυθμων Σεμιναρίων Μηχανολογίας, που θα πραγματοποιηθούν το 2023.

Κλείσε τη θέση σου έγκαιρα ή κάλεσε στο 210 700 2537

[ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Πιστοποίηση Προσωπικού ΚΤΕΟ 

Έναρξη: 16/01/2023

Εισηγητής: Κυριάκος Ξανθάκος – Ειδικός Ελεγκτής ΚΤΕΟ, Εκπαιδευτικός στην ειδικότητα Μηχανοτρονικής

Διάρκεια: 120 ώρες

Το πιστοποιημένο πρόγραμμα κατάρτισης προσφέρει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις για να μπορούν να συμμετάσχουν στη συνέχεια στις εξετάσεις που οδηγούν στην Πιστοποίηση με τίτλο «Τεχνικός Ελέγχου Οχημάτων». Η ύλη του προγράμματος αφορά ζητήματα οργάνωσης και αποτελεσματικής λειτουργίας  των ιδιωτικών ΚΤΕΟ, με στόχο την ανάδειξη αξιόπιστων επαγγελματιών στην αγορά εργασίας. Η εκπαίδευση  περιλαμβάνει θεωρητική διδασκαλία, καθώς και πρακτική άσκηση σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ.

 

[ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Έλεγχος & Διάγνωση Βλαβών Αισθητήρων σε ένα σύγχρονο όχημα

Έναρξη: 28/01/2023

Εισηγητής: Αλέξανδρος Καλτσάς – Διευθυντής της Σχολής Μηχανολογίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, Τεχνολόγος Εκπαιδευτικός Ηλεκτρονικός Μηχανικός

Διάρκεια: 20 ώρες

Ένα σεμινάριο για τον έλεγχο σωστής λειτουργίας όλων των αισθητήρων που συναντάμε σε ένα σύγχρονο όχημα. Ο έλεγχος θα πραγματοποιείται με μέσα που είναι διαθέσιμα στον καθένα. Απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία τεχνικό οχημάτων, ηλεκτρολόγο οχημάτων ή ερασιτέχνη λάτρη του αυτοκινήτου, που επιθυμεί να αποκτήσει εμπειρία στον τρόπο λειτουργίας και τον έλεγχο των αισθητήρων που πλαισιώνουν ένα σύγχρονο όχημα και στην Διάγνωση βλαβών αυτών.

 

[ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Βελτίωση Αυτοκινήτου

Έναρξη: 24/02/2023

Εισηγητές: Νίκος Αρκουλής – Κυριάκος Ξανθάκος – Νικόλαος Μπαϊκούσης

Διάρκεια: 40 ώρες

Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους εκπαιδευόμενους και τους δημιουργεί το γνωστικό υπόβαθρο που είναι απαραίτητο στο χώρο του Tuning. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αποτελεί την 1η Σχολή Βελτίωσης Αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Απευθύνεται σε μηχανολόγους (ΤΕΛ, ΤΕΕ, ΙΙΕΚ, ΕΠΑ.Λ,ΤΕΙ, ΑΕΙ) και σε εν ενεργεία μηχανικούς αυτοκινήτων.

Συμπεριλαμβάνονται εκπαιδευτικές σημειώσεις και δύο επισκέψεις σε οίκους βελτίωσης αυτοκινήτων.

 

[ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Ηλεκτρική και Υβριδική Κίνηση Οχημάτων

Έναρξη: 05/05/2023

Εισηγητές: Νίκος Αρκουλής – Κυριάκος Ξανθάκος – Νικόλαος Μπαϊκούσης

Διάρκεια: 40 ώρες

Το σεμινάριο είναι κατάλληλα σχεδιασμένο, έτσι ώστε μετά τη λήξη του, ο κάθε συμμετέχοντας να γνωρίζει τις βασικές αρχές της ηλεκτροκίνησης και της υβριδικής τεχνολογίας, να κατηγοριοποιεί τους τύπους των ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων, τα είδη των κινητήρων, των συσσωρευτών και της ηλεκτρονικής διαχείρισης ενέργειας και να λαμβάνει μέτρα προστασίας και ασφαλείας πριν και κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης, ελέγχου και διάγνωσης.

Δες όλα τα σεμινάρια που διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!