{"@context": "http://schema.org", "@type": "Organization", "name": "ΣΑΕΚ ΔΕΛΤΑ 360", "alternateName": "SAEK DELTA 360", "url":"https://iekdelta.gr", "logo":"https://iekdelta.gr/wp-content/uploads/2018/06/iekdelta-logo-1.png", "sameAs":["https://twitter.com/IekDeltaAthens", "https://plus.google.com/+ΙΕΚΔΕΛΤΑΑΘΗΝΑΣΑθήνα", "https://gr.pinterest.com/iekdeltaAthens/", "https://www.facebook.com/IEKdeltaAthens/", "https://www.instagram.com/iekdeltaathens/", "https://www.youtube.com/channel/UCGVGFbnbiDf8Ecxhb_Fm0gA", "https://www.linkedin.com/company/iek-delta-athina-peristeri/" ], "address": {"@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Ιπποκράτους 22", "addressRegion": "Αθήνα", "postalCode": "10680", "addressCountry": "GR", "telephone":"+302108225983", "availableLanguage":["Greek","English"] } }

Θεραπευτικό Μασάζ – Εναλλακτικές Θεραπείες

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ημ/νία

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

ΩΡΕΣ

147 ΩΡΕΣ

certificate

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

 • Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εναλλακτικών θεραπειών που προσφέρει ολοκληρωμένες γνώσεις γύρω από τις βασικές τεχνικές μάλαξης.

  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξεχωριστές θεματικές ενότητες για: Σουηδική μάλαξη, Thai Massage, Shiatsu Massage, Deep Tissue Massage, Pregnant Massage, Hot Stones, Βεντούζες, Λεμφικό Μασάζ. Οι ενότητες μπορούν να προσφερθούν συνολικά ή/ και μεμονωμένες.

  Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από επαγγελματίες εκπαιδευτές με πλούσια επαγγελματική και διδακτική εμπειρία στον τομέα.

 • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής διδακτικές ενότητες:

  Σουηδική Μάλαξη:

  Η Σουηδική Μάλαξη αποτελείται από ένα σύνολο στοχευμένων χειρισμών που πραγματοποιούνται με τα χέρια του μαλάκτη, στοχεύοντας στην άμεση κινητοποίηση του κυκλοφορικού συστήματος.

  Διάρκεια : 20 ώρες

  Thai Massage:

  Τι είναι το thai oil massage; Δεν πρόκειται για μια παραδοσιακή τεχνική, όπως το Ταϊλανδέζικο μασάζ. Ουσιαστικά, είναι ένας τύπος σουηδικής μάλαξης που ξεκίνησε να εφαρμόζεται σε τουριστικές περιοχές της Ταϊλάνδης, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι Δυτικοί επισκέπτες της χώρας που αναζητούσαν την κλασική μάλαξη με έλαια. Δεν εμπεριέχει ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο εφαρμογής,

  Διάρκεια: 20 ώρες

  Shiatsu Massage:

  Ολιστική θεραπεία δαχτυλοπιέσεων, που αποσκοπεί στην ισορροπία των τριών διαφορετικών αλλά και  αλληλένδετων διαστάσεων, την ψυχική, την πνευματική και  σωματική. Βασίζεται στην παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική.

  Διάρκεια: 20 ώρες

  Deep Tissue Massage:

  Βοηθά στην καταπολέμηση των μυϊκών συσπάσεων, των χρόνιων φλεγμονών, των μυϊκών πόνων αλλά  και του στρες. Αποτελεί το πρώτο σε προτίμηση massage στον κατάλογο των καλύτερων SPA παγκοσμίως.

  Διάρκεια: 10 ώρες

  Pregnant Massage:

  Σκοπός αυτού του είδους της μάλαξης είναι η χαλάρωση του σώματος της εγκύου, ταυτόχρονα με την συναισθηματική  και ψυχική της εξισορρόπηση. Διάρκεια: 5 ώρες

  Hot Stones Massage:

  Μασάζ με θερμές πέτρες που επιτρέπουν τη χαλάρωση των μυών προσώπου και  σώματος ενώ παράλληλα βοηθούν τα προϊόντα να απορροφηθούν πιο εύκολα.

  Διάρκεια: 10 ώρες

  Βεντούζες:

  Το Μασάζ με Βεντούζες αποτελεί τον πλέον παραδοσιακό τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων υγείας και  έχει εφαρμογή σε όλο το σώμα, αλλά και  το πρόσωπο. Προσφέρει: Αποτοξίνωση του οργανισμού, Μείωση μυϊκών πόνων ή αρθριτικών, Ίαση από κρύωμα, καταπολέμηση κυτταρίτιδας, εξάλειψη πόνων περιόδου.

  Διάρκεια : 12 ώρες

  Λεμφικό Μασάζ:

  Το Λεμφικό Μασάζ είναι μια τεχνική που αποσκοπεί στη διέγερση των λεμφαδένων, για να επιτευχθεί η διευκόλυνση της κυκλοφορίας του λεμφικού υγρού.  Γίνεται σε όλο το σώμα, κυρίως όμως στα χέρια, στα πόδια, στην κοιλιά και τους γλουτούς, αλλά και στο πρόσωπο και το λαιμό.

  Διάρκεια: 20 ώρες

  Ρεφλεξολογία:

  Η ρεφλεξολογία είναι μία μέθοδος ποδομάλαξης η οποία βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα και στις παλάμες, που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος.

  Καλείται επίσης και ως ζωνοθεραπεία διότι βασίζεται στην αρχή των 10 αντανακλαστικών ζωνών που διαπερνούν το σώμα μας και απολήγουν στα πέλματα και στις παλάμες.

  Η μέθοδος αυτή αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ως σύνολο(ολιστική προσέγγιση), δεν θεραπεύει συγκεκριμένες παθήσεις και δεν κάνει διάγνωση. Όμως, μέσω της διέγερσης των αντανακλαστικών σημείων με ειδικούς χειρισμούς και πιέσεις, προσφέρει χαλάρωση και ενεργοποιεί τις θεραπευτικές ιδιότητες του οργανισμού.

  Μπορεί να συνδυαστεί, ως συμπληρωματική μέθοδος, με οποιαδήποτε μέθοδο θεραπείας, καθώς είναι τελείως φυσική και ακίνδυνη όταν εφαρμόζεται από άτομα που έχουν εκπαιδευτεί καταλλήλως.

  Διάρκεια: 20 ώρες

  Business SPA:

  Με τη συγκεκριμένη ενότητα οι καταρτιζόμενοι μπορούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους, ώστε να έχουν την πλήρη εποπτεία και την ανάπτυξη ενός Spa Center καθώς επίσης και να αποκτήσουν τη δυνατότητα να διοικούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ανθρώπινο δυναμικό αλλά και την προώθηση των σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών.

  Διάρκεια: 10 ώρες

 • Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΔΕΛΤΑ 360.

  Οι καταρτιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν Διεθνή Πιστοποίηση από τον φορέα TQ, κάνοντας level up στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό

 • Σεμινάριο Θεραπευτικού Μασάζ – Εναλλακτικές Θεραπείες

  Ημέρες και Ώρες Διεξαγωγής:

  • Διάρκεια: 147 ακαδημαϊκές ώρες
  • Έναρξη: Προσεχώς…

  ×

  ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ


  Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!
  Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

  Go to Top