{"@context": "http://schema.org", "@type": "Organization", "name": "ΣΑΕΚ ΔΕΛΤΑ 360", "alternateName": "SAEK DELTA 360", "url":"https://iekdelta.gr", "logo":"https://iekdelta.gr/wp-content/uploads/2018/06/iekdelta-logo-1.png", "sameAs":["https://twitter.com/IekDeltaAthens", "https://plus.google.com/+ΙΕΚΔΕΛΤΑΑΘΗΝΑΣΑθήνα", "https://gr.pinterest.com/iekdeltaAthens/", "https://www.facebook.com/IEKdeltaAthens/", "https://www.instagram.com/iekdeltaathens/", "https://www.youtube.com/channel/UCGVGFbnbiDf8Ecxhb_Fm0gA", "https://www.linkedin.com/company/iek-delta-athina-peristeri/" ], "address": {"@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Ιπποκράτους 22", "addressRegion": "Αθήνα", "postalCode": "10680", "addressCountry": "GR", "telephone":"+302108225983", "availableLanguage":["Greek","English"] } }

Σουηδική Μάλαξη

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ημ/νία

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

ΩΡΕΣ

20 ΩΡΕΣ

certificate

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

  • Σεμινάριο – Σουηδική Μάλαξη

    Η Σουηδική Μάλαξη αποτελείται από ένα σύνολο στοχευμένων χειρισμών που πραγματοποιούνται με τα χέρια του μαλάκτη, στοχεύοντας στην άμεση κινητοποίηση του κυκλοφορικού συστήματος.

    Πού απευθύνεται:

    Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στο χώρο της επαγγελματικής Μάλαξης, της Σωματικής Ευεξίας και της Ομορφιάς και σε όσους δεν έχουν καμία προηγούμενη εμπειρία και θα ήθελαν να ασχοληθούν με το μασάζ. Επίσης, σε ελεύθερους επαγγελματίες και στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων ή SPA που αναζητούν βασικά μαθήματα στις τεχνικές των εναλλακτικών θεραπειών.

    Απευθύνεται σε όλους και σε όλες που θα ήθελαν να στρέψουν το μέλλον τους προς μια μοναδική αλλά και τόσο πολλά υποσχόμενη επαγγελματική κατεύθυνση.

  • Σεμινάριο “Σουηδική Μάλαξη”

    Η διδασκαλία βασίζεται σε διαδραστική εκμάθηση, όπου οι παρακολουθούντες μετά τη θεωρητική ανάπτυξη, συμμετέχουν σε πρακτική εφαρμογή της μάλαξης.

     

  • Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΔΕΛΤΑ 360.

    Οι καταρτιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν Διεθνή Πιστοποίηση από τον φορέα Global Awarding, κάνοντας level up στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

  • Σεμινάριο Σουηδικής Μάλαξης – Ημέρες και Ώρες Διεξαγωγής:

    • Διάρκεια: 20 ακαδημαϊκές ώρες
    • Έναρξη μαθημάτων: προσεχώς…

    ×

    ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ


    Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!
    Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

    Go to Top