Tattoo Φρυδιων

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

24 ΩΡΕΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΟΠΠΕΠ

 • Το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών τρίχα τρίχα – Microblading ή τατουάζ φρυδιών, είναι μια επαγγελματική τεχνική που συνίσταται στη μικρο-εμφύτευση υποαλλεργικών χρωστικών ουσιών στην επιδερμίδα με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο.

  Κατά την εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ χρησιμοποιούνται ειδικές βελόνες που εισάγουν την χρωστική ουσία στην επιδερμίδα.

  Το μόνιμο μακιγιάζ μπορεί να εφαρμοστεί στην περιοχή των φρυδιών σε περίπτωση αραιών, ανόμοιων ή κακοσχηματισμένων φρυδιών, για να δώσουμε ένα ομοιόμορφο και άρτιο αποτέλεσμα ή ακόμα και ένα ολικό μόνιμο μακιγιάζ σε περίπτωση ολικής απώλειας του (πχ.: αλωπεκία).

  Το πρόγραμμα απευθύνεται σε  όλους τους επαγγελματίες που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στη συγκεκριμένη τεχνική των φρυδιών, σε όλους  όσους θέλουν να γίνουν ειδικοί στον εν λόγω τομέα αλλά και σε εκείνους που απλά θέλουν να μάθουν πολλά μυστικά για το tattoo φρυδιών, πριν αποφασίσουν να το δοκιμάσουν.

 • Σκοπός του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι η διαρκής επιμόρφωση και κατάρτιση των ενηλίκων, ανεξαρτήτως επαγγελματικής κατάστασης και επιπέδου μόρφωσης. Απώτερος στόχος τους είναι η υποστήριξη ικανών επαγγελματιών σε ένα σύγχρονο και ραγδαία μεταβαλλόμενο επαγγελματικό περιβάλλον, τόσο ως προς τις νέες ανάγκες της αγοράς όσο και ως προς τη βελτίωση υπαρχόντων υπηρεσιών, με την παρακολούθηση της τεχνολογίας και των εξελίξεων.

  Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ μετά από πολυετή πείρα στην εκπαίδευση ενηλίκων και επαγγελματική κατάρτιση, έχει πιστοποιηθεί για το εκπαιδευτικό κέντρο του και ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΔΒΜ2) από τον ΕΟΠΠΕΠ, με κωδικό αδείας 2000099.

  Γιατί να επιλέξεις τα ΔΕΛΤΑ Professional Courses:

  • Γίνεσαι μέλος των Σχολών ΔΕΛΤΑ, του μεγαλύτερου Ιδιωτικού Εκπαιδευτικού Ομίλου στην Ελλάδα.
  • Έχεις επιλογή ανάμεσα στις πλέον σύγχρονες ειδικότητες, συνδεδεμένες με την αγορά εργασίας.
  • Αποκτάς πρόσβαση σε ένα τεράστιο δίκτυο στρατηγικών συνεργασιών.
  • Αποκτάς τις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές πιστοποιήσεις.
  • Τα ΔΕΛΤΑ Professional Courses παρέχουν την εξατομικευμένη εκπαίδευση (Tailor Made Μαθήματα), προσαρμοσμένη στον ελεύθερο χρόνο των σπουδαστών.
  • Τα μαθήματα διεξάγονται στις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις και εργαστήρια.
  • Συνεργάζεσαι με ένα σύγχρονο Γραφείο Σταδιοδρομίας και με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.
  • Διδάσκεσαι από επιλεγμένους & εξειδικευμένους καθηγητές, επαγγελματίες στο χώρο τους.
  • Αποκτάς τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης διαλέξεων & ομιλιών.
  • Μέσα από το Γραφείο Startup δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης για το πώς να κάνεις πράξη την δική σου επιχειρηματική ιδέα.
 • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής διδακτικές ενότητες:

  • Εισαγωγή στο Microblading, Υγιεινή, Μεταδιδόμενες Ασθένειες, Αποστείρωση και προετοιασία του χώρου.
  • Ιστορικό πελάτη, ενδείξεις, αντενδείξεις, μετέπειτα φροντίδα.
  • Ανατομία δέρματος, τύποι δέρματος, fritzpack.
  • Χρωματολογία, θεωρία χρωμάτων μόνιμου τατουάζ, επιλογή χρώματος.
  • Μορφολογία προσώπου, σχηματισμός φρυδιού, Μετρήσεις, Ασκήσεις σε χαρτί.
  • Είδη φρυδιών, σχεδιασμός διαφορετικών φρυδιών, άσκηση σε τεχνητό δέρμα, γνωριμία των υλικών του tattoo.
  • Παρουσιάσεις σε μοντέλο, Επανάληψη.
  • Εφαρμογή σε μοντέλα (από τους μαθητές).
 • Κατερίνα Σαρμονικά

  Η Κατερίνα  Σαρμονικά έχει αναλάβει τα τελευταία 4 χρόνια την εκπαίδευση των τμημάτων της Εφαρμοσμένης Αισθητικής και Μακιγιάζ στο School of Beauty & Health του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Παράλληλα διατηρεί δικό της ινστιτούτο αισθητικής, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί στην παροχή υπηρεσιών σε πολλούς χώρους αισθητικής, αλλά και στην εκπαίδευση. Έχει αρθρογραφήσει σε επαγγελματικά κλαδικά περιοδικά, αλλά και ως beauty editor σε ηλεκτρονικά περιοδικά. Έχει μετεκπαιδευτεί με δεκάδες σεμινάρια που αφορούν στο μακιγιάζ, το μασάζ, το eyebrow microblading, το eyelash extension, nail art, foot spa, ρεφλεξολογία, ποδολογία, face therapies κ.ά. & κάθε χρόνο ενημερώνεται για τις νέες τάσεις θεραπειών και προϊόντων παρακολουθώντας όλες τις εκθέσεις και τα επαγγελματικά συνέδρια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμετολογίας του ΤΕΙ Αθήνας.

 • Μετά τη λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, το οποίο είναι Πιστοποιημένο από τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ (ΕΟΠΠΕΠ*) με Κωδικό Αδείας: 2000099.

  *Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με έδρα την Αθήνα. Αποτελεί το διάδοχο φορέα της συγχώνευσης του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων (Ε.Ο.Π.Π.), του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης Δομών Διά Βίου Μάθησης (Ε.Κ.Ε.Π.Ι.Σ.) και του Εθνικού Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Κ.Ε.Π.).

 • *Για τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ισχύει έκπτωση στα δίδακτρα. Ειδικές τιμές ισχύουν επίσης για ανέργους, φοιτητές και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού.

  Ημέρες υλοποίησης: 17, 18 & 19/2, 9:00 – 17:00

  Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου. Μπορείς να εξασφαλίσεις τη θέση συμμετοχής σου με προκαταβολή των 50€.

  Λογαριασμοί Καταθέσεων:

  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
   080/471128 94
   Swift Code: ETHN GRAA
   IBAN: GR 5001100800000008047112894
  • EUROBANK
   00260052210200520470
   EFG EUROBANK ERGASIAS
   IBAN: GR 3602600520000210200520470
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ
   6884-124659-709
   IBAN: GR 80 0171 8840 0068 8412 4659 709

  Δικαιούχος: ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΛΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ιπποκράτους 22 Αθήνα
  Αιτιολογία: Δίδακτρα του/της (Ονοματεπώνυμο)

 • 10 / 10
  "Το πρόγραμμα ήταν ακριβώς όπως το φανταζόμουν και ακόμα καλύτερο!! Η εκπαιδεύτρια ήταν πολύ υπομονετική μαζί μου και αποτελεσματική και μεταδοτικότατη. Το συστήνω ανεπιφύλακτα."
  Δώρα Π.
  10 / 10
  "Εξαιρετικό σεμινάριο και καθηγήτρια!"
  Αναστασία Α.
×

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διαθέτει  47 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης, επιπέδου 5.

Έχοντας πάντα ως μέγιστο κριτήριο την ασφάλεια των σπουδαστών, την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης, δημιουργήσαμε τον πιο σύγχρονο όμιλο εκπαιδευτηρίων στην Αττική.

Η ναυαρχίδα του ομίλου μας με υποδομές 4500m2 που εκτείνονται σε έξι ορόφους και πληρούν τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές για παροχή σπουδών υψηλού επιπέδου βρίσκεται επί των οδών Ιπποκράτους 22 & Ναυαρίνου, στο κέντρο της Αθήνας.

Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, λειτουργική σχεδίαση και θεματικές αίθουσες διδασκαλίας, αναπτύσσουμε ένα μοναδικό περιβάλλον εκπαίδευσης στην πιο όμορφη γειτονιά της Αθήνας. Οι εγκαταστάσεις μας απέχουν μόλις 5 λεπτά από τη στάση Μετρό Πανεπιστήμιο και από το τέρμα των Λεωφορείων της οδού Ακαδημίας.

Από τον Ιούνιο του 2018, μπορείτε να μας βρείτε και στο νέο campus στη Δυτική Αττική, επί της Λεωφόρου Θηβών 197 στο Περιστέρι, μόλις 2 λεπτά από τη στάση Μετρό Ανθούπολη.

Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, δεν επαναπαυόμαστε ποτέ! Πιστοί πάντα στο όραμά μας και ακολουθώντας τις αξίες που καθορίζουν τα βήματα μας όπως η Διαφάνεια, η Ηθική, η Υπευθυνότητα και η Αξιοπιστία, ενισχύουμε συνεχώς την Ειλικρινή σχέση μαζί σας. Αυτά που ο καθένας φαντάζεται να μπορούσε, τώρα γίνονται πράξη…

Κοιτάμε το μέλλον με όραμα και θέτουμε συνεχώς υψηλότερους στόχους. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την παροχή της πιο ολοκληρωμένης σπουδαστικής εμπειρίας!