Αγαπητοί Γονείς & Σπουδαστές,

Σε συνέχεια των επίσημων οδηγιών που λαμβάνουμε από τα Αρμόδια Υπουργεία & ακολουθώντας πιστά το σχέδιο της Πολιτείας, σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματά μας εφεξής θα διεξάγονται υποχρεωτικά μέσω τηλεκπαίδευσης.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έχει ήδη προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης μέσω της online πλατφόρμας Delta e-Classrooms, η οποία και θα αποτελεί την επίσημη διαδραστική πλατφόρμα ελεύθερης και διαρκούς επικοινωνίας σπουδαστών και καθηγητών μέχρι να λήξουν τα περιοριστικά μέτρα.

Έχουμε ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να αναπροσαρμόσουμε άμεσα το τελικό πρόγραμμα της τηλεκατάρτισης όλων των τμημάτων, η οποία και θα ξεκινήσει επίσημα τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου. Την εβδομάδα 9-13 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακές συναντήσεις ανά Τομέα, στις οποίες και θα δοθούν κατευθύνσεις και αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία τηλεκπαίδευσης. Τα μαθήματα της ίδιας εβδομάδας, θα αναπληρωθούν σε ημερομηνίες που έχουν ήδη οριστεί για τις 7-11 Δεκεμβρίου.

Παρακαλούμε τους σπουδαστές να παρακολουθούν το σπουδαστικό τους email στο οποίο και θα λάβουν το ανανεωμένο πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης, των διαδικτυακών συναντήσεων με τους Τομείς τους, καθώς και σαφείς οδηγίες για τη συνολική λειτουργία της Σχολής.

Με ασφάλεια και τα κατάλληλα εργαλεία το ακαδημαϊκό μας εξάμηνο θα συνεχιστεί κανονικά!

Καλή e-αρχή :) και δεν ξεχνάμε:

#WeStaySafe, Είμαστε Υπεύθυνοι, Προστατεύουμε τους Γύρω μας!

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση Σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Σχετικά με τα Delta e-Classrooms

  • Μπορείς να κάνεις login με έναν μοναδικό κωδικό που έχεις λάβει από τον Υπεύθυνο του Τομέα σου μέσω email και ο οποίος χρειάζεται μόνο μία φορά για να δηλωθεί η συμμετοχή στο classroom.
  • Για να συνδέεσαι θα χρησιμοποιείς το σπουδαστικό e-mail που σου έχει δοθεί από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ (…@iekdelta.gr).
  • Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη από κινητό (iOS & android), tablet & υπολογιστή.
  • Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα Delta e-Classrooms, στείλε μας το ερώτημά σου στο elearning@iekdelta.gr.