Στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του Β΄ κύκλου των σεμιναρίων “Basic Training in Culinary Arts” και “F&B and Housekeeping Training”.

Το «Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης για Πρόσφυγες και Μετανάστες» υλοποιείται στο πλαίσιο διεξαγωγής του ευρύτερου Προγράμματος «APOSTOLI-ASSISTANCE AND TRAINING ΤΟ VULNERABLE COMMUNITIES ΙΝ ATHENS» με τη στήριξη και χρηματοδότηση του Οργανισμού Kerk in Actie.

 

Πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης, κατά την οποία οι εκπαιδευόμενοι παρέλαβαν τις βεβαιώσεις παρακολούθησης στα επιμορφωτικά προγράμματα, που διήρκησαν από τις 10 Μαρτίου έως τις 5 Απριλίου.

Στην τελετή παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι της «Αποστολής», κα. Δέσποινα Κατσιβελάκη, κα. Θάλεια Γκαλντάρα και κ. Ευθύμιος Κιούσης.

Το πρόγραμμα “Basic Training in Culinary Arts” υλοποιήθηκε από τον Chef Γεωργατζά Κωνσταντίνο και τον Chef Καζαντζή Γιώργο, ενώ το πρόγραμμα “F&B and Housekeeping Training” υλοποιήθηκε από τους καθηγητές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, κα. Δήμητρα Κουκάκη και κ. Νίκο Κονδυλάκη.

 

 

Τα προγράμματα αυτά έχουν στόχο την επαγγελματική εκπαίδευση των συμμετεχόντων, την υποστήριξη του δικαιώματος ίδιων ευκαιριών για όλους στην αγορά εργασίας και διοργανώνονται στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» πραγματοποιήθηκε, επιπρόσθετα, σύντομο επιμορφωτικό πρόγραμμα προετοιμασίας για συνέντευξη και σύνταξης βιογραφικού, από την κα. Κουκάκη Δήμητρα, για τους απόφοιτους των σεμιναρίων.

Με τον τρόπο αυτό ενισχύονται οι προσπάθειες που έχουν προηγηθεί και οι καταρτιζόμενοι φτάνουν ένα βήμα πιο κοντά στην εξασφάλιση των απαραίτητων εφοδίων για την επαγγελματική αποκατάσταση και την κοινωνική ενσωμάτωση.

Ακολουθήστε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!