Οι Σχολές ΔΕΛΤΑ τώρα και στα Βορειοανατολικά Προάστια με νέο campus στην Αγία Παρασκευή.

Από τον Ιούλιο του 2020, θα μας βρεις και στο νέο campus που δημιουργήσαμε στην Αγία Παρασκευή, εξυπηρετώντας και τα Βόρεια & Ανατολικά προάστια της Αττικής.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην Αγία Παρασκευή βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μεσογείων 465, μόλις 10 λεπτά από τη στάση Μετρό Αγίας Παρασκευής, ακριβώς απέναντι από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ. Στο campus της Αγίας Παρασκευής, θα βρεις θεματικά εργαστήρια και αίθουσες όλων των ειδικοτήτων & πρότυπες υποδομές μηχανολογίας, σε μία ακόμα εξειδικευμένη εκπαιδευτική μονάδα 800m2 που εκτείνονται σε 3 ορόφους.

Οι νέες εγκαταστάσεις δημιουργήθηκαν με σκοπό να εξυπηρετήσουν τις περιοχές της ΒΑ Αττικής που έχουν δυσκολότερη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας. Στο νέο campus παρέχεται και parking επισκεπτών ενώ πληροί όλες τις προδιαγραφές προσβασιμότητας και λειτουργικότητας για ΑμΕΑ, λειτουργεί με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον και είναι σχεδιασμένο για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

*Το campus λειτουργεί προσωρινά ως κέντρο ενημερώσεων για τα νέα τμήματα που θα εγκαινιαστούν κανονικά με την έναρξη του ακαδημαϊκού εξαμήνου τον Οκτώβριο.

 

Ενημερώσου για το ΔΕΛΤΑ Αγίας Παρασκευής ή κλείσε ραντεβού με έναν Σύμβουλο Εκπαίδευσης

Δες όλες  τις ειδικότητες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ δραστηριοποιείται στον χώρο της Ιδιωτικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης από το 1971, σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπουργείου Παιδείας, του αρμόδιου φορέα Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού με άδεια ίδρυσης ΦΕΚ 3716/Β΄/30-08-2018.

Οι σπουδές στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ οδηγούν σε Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΒΕΚ) επίσημα υπογεγραμμένη από το Υπουργείο Παιδείας. Μετά τη λήψη της ΒΕΚ, μπορείς να συμμετάσχεις στις εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ, προκειμένου να αποκτήσεις το Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Επιπέδου 5.

Το Δίπλωμα Επιπέδου 5 αναγνωρίζεται ισότιμα σε όλα τα κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα επαγγελματικά δικαιώματα σε χώρες εκτός της Ελλάδας καθορίζονται κάθε φορά από την εθνική νομοθεσία κάθε χώρας.

Επιπλέον, σε διαγωνισμούς του δημόσιου τομέα, οι κάτοχοι του Διπλώματος Πιστοποίησης πριμοδοτούνται με 150 επιπλέον μόρια.

Το Μέλλον το καθορίζεις με τις επιλογές σου. Ξεκίνα!