Είσαι υποψήφιος Δημοσίου Ι.Ε.Κ και δεν κατάφερες να περάσεις στην επόμενη φάση επιλογής; Ε λοιπόν εδώ σ’ έχουμε!

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ προσφέρει ετήσιες υποτροφίες σπουδών σε υποψήφιους Δ.ΙΕΚ. που δεν κατάφεραν να περάσουν στην β’ φάση επιλογής.

Τώρα, έχεις την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 8 Εξειδικευμένες Σχολές, 54 σύγχρονες ειδικότητες και 3 υπερσύγχρονα Campus σε Αθήνα, Περιστέρι και Αγία Παρασκευή!

Στηρίζουμε έμπρακτα το όραμα για «Εκπαίδευση για όλους», όπου κάθε μέλος της κοινωνίας θα έχει πρόσβαση στην εκπαίδευση και κατάρτιση, ενισχύοντας την απασχολησιμότητά του στην αγορά εργασίας.

 

 

Από το 1971 μέχρι και σήμερα, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ λειτουργεί αδιάκοπα στο χώρο της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιπέδου 5, ως το κορυφαίο ΙΕΚ της Αθήνας!

Ο συνδυασμός του σχεδόν μισού αιώνα εμπειρίας και της συνεχούς εξέλιξης και επαφής με τις νέες τάσεις και τεχνολογίες, καθώς και το εξειδικευμένο και δεσμευμένο προσωπικό, καθιστούν το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ το ιδανικό σημείο εκκίνησης όχι μόνο των σπουδών σου, αλλά και της πραγματοποίησης των στόχων σου.

Σκοπός μας είναι να εφοδιαστείς με γνώση, δεξιότητες και προσόντα που θα σε οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σου.

Όλα αυτά που φαντάζεσαι, ΕΔΩ γίνονται πράξη!

 

 

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι το μοναδικό Ι.Ι.Ε.Κ. Βραβευμένο από την Ε.Ε. για την ποιότητα ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ και ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ και ΜΕΛΟΣ των Ευρωπαϊκών Κέντρων Εκπαιδευτικής Αριστείας.

 

Δες τις 54 ειδικότητες αιχμής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και γίνε ο επαγγελματίας που ονειρεύεσαι!

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις δράσεις μας!

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!