Ο Διαγωνισμός του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σου δίνει την ευκαιρία να σπουδάσεις δωρεάν. Μάθε τα πάντα και πάρε μέρος!

Μεγάλος Διαγωνισμός από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, εδώ και 48 χρόνια, ονειρευόμαστε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι έχουν τη γνώση και τη δύναμη να κάνουν τη διαφορά, με σύμμαχο την εκπαίδευση. Γι αυτό, επαναπροσδιορίζουμε συνεχώς τις μεθόδους μας και δεσμευόμαστε στο όνειρό μας, στηρίζοντας το όνειρο κάθε νέου σπουδαστή. Στόχος μας είναι να στηρίζουμε έμπρακτα την προσπάθεια σου και να σε βοηθήσουμε να γίνεις ένας άρτιος επαγγελματίας και ένας ευτυχισμένος άνθρωπος.

Το δικό μας όνειρο είναι η εκπαίδευση. Το δικό σου;

Πάρε μέρος στο Διαγωνισμό του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και διεκδίκησε 1 Πλήρη Υποτροφία & 500€ για να ξεκινήσεις τις σπουδές σου με τον κατάλληλο εξοπλισμό!

Πώς θα πάρεις μέρος

  1. Κάνε Like στη Facebook Page ή Follow στην Instagram Page του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ
  2. Μπες εδώ και γράψε μας ποιο είναι το δικό σου όνειρο!

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2019 και ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 16 Σεπτεμβρίου.

Καλή Επιτυχία!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Education Redefined.

Εξερεύνησε όλες τις Ειδικότητες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ εδώ.

Διάβασε τους Όρους του Διαγωνισμού εδώ.

Από το 1971 μέχρι και σήμερα, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ λειτουργεί αδιάκοπα στο χώρο της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιπέδου 5. Ο συνδυασμός του σχεδόν μισού αιώνα εμπειρίας και της συνεχούς εξέλιξης και επαφής με τις νέες τάσεις και τεχνολογίες, καθώς και το εξειδικευμένο και δεσμευμένο προσωπικό, καθιστούν το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ το ιδανικό σημείο εκκίνησης όχι μόνο των σπουδών σου, αλλά και της πραγματοποίησης των στόχων σου. Όλα αυτά που φαντάζεσαι, γίνονται πράξη!