30 θέσεων από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στον Επισιτιστικό Τομέα Ξενοδοχειακών Επιχ/σεων

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, υλοποιεί σε συνεργασία με την Atlantica Hotels & Resorts, πρόγραμμα για Δωρεάν Εκπαίδευση F&B στον Ξενοδοχειακό Κλάδο και ένταξης του καταρτισμένου πλέον προσωπικού σε Εξασφαλισμένες θέσεις εργασίας.

Ο ταχύρυθμος κύκλος μαθημάτων 40 ωρών είναι διάρκειας ενός μήνα, με έναρξη την 3η Μαρτίου 2020 και η εργασία αφορά την τουριστική σεζόν Απρίλιος – Νοέμβριος 2020 στα 4 & 5 αστέρων ξενοδοχεία του Ομίλου της Atlantica Hotels & Resorts σε Ρόδο και Κω, και συγκεκριμένα σε θέσεις Customer Service του τμήματος F&B.

Η δωρεάν εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στο Campus Αθηνών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην Ιπποκράτους 22, από έμπειρους εκπαιδευτές με προσωπικές διακρίσεις και σημαντική επαγγελματική προϋπηρεσία στο χώρο του τουρισμού και της γαστρονομίας, και στις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, οι οποίες μάλιστα περιλαμβάνουν και προσομοίωση ξενοδοχείου. Θα αποτελείται από 6 θεματικές ενότητες με θεωρητικά και εργαστηριακά μαθήματα ώστε να προετοιμάσει κατάλληλα τους εκπαιδευόμενους εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους και αναπτύσσοντας τις δεξιότητες τους ώστε να ενταχθούν αποτελεσματικά στο F&B μιας πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας.

Online αιτήσεις για το πρόγραμμα μπορούν να πραγματοποιηθούν στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://bit.ly/2NjYJDB

Τελική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 15/2/2020.
Θα μοριοδοτηθούν άνεργοι, μέλη τρίτεκνης οικογένειας & μέλη πολύτεκνης οικογένειας.

Υπεύθυνες Προγράμματος:
Μαντώ Ντέρου, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, Director of Tourism & Culinary Arts
Μαρία Κουτρούλη, Atlantica Hotels & Resorts, Athens Head Office & HR Executive
Τηλ. Επικοινωνίας: 2108225983

Δείτε εδώ τους όρους του Προγράμματος (παράγραφος 13).