Eίσοδος των σπουδαστών στα μαθήματα.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έχει θέσει σε εφαρμογή αυστηρά μέτρα ασφαλείας στις αίθουσες και σε όλους τους χώρους της Σχολής, που θα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη αυστηρότητα. Κύριο μέλημά μας παραμένει ο περιορισμός του COVID-19  και η ασφάλεια Σπουδαστών, Καθηγητών και Διοικητικού Προσωπικού.

 
   
 
1. Υποχρεωτική χρήση μάσκας

Η χρήση προστατευτικής μάσκας (απλής χειρουργικής ή υφασμάτινης με κατάλληλες προδιαγραφές) είναι υποχρεωτική, για τους καταρτιζόμενους/εκπαιδευόμενους/μαθητευόμενους/σπουδαστές, τους εκπαιδευτές, το εκπαιδευτικό και το λοιπό προσωπικό, καθώς και για τους επισκέπτες των εκπαιδευτικών δομών στις ακόλουθες περιπτώσεις:

α) στους εσωτερικούς χώρους των εκπαιδευτικών δομών.
β) στους εξωτερικούς χώρους των εκπαιδευτικών δομών.

 

 
 
2. Προσκόμιση Πιστοποιητικών 
 
Οι εμβολιασμένοι μαθητές ή οι νοσήσαντες οφείλουν να επιδεικνύουν  κατα την είσοδο τους στη σχολή το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. 
 
 
3. Προσκόμιση βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης.  
 
Οι σπουδαστές προκειμένου να συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία υποχρεούνται να προσκομίζουν βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης. Ο υποχρεωτικός εργαστηριακός διαγνωστικός έλεγχος των ανωτέρω δύο (2) φορές ανά εβδομάδα, έως σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν τη Τρίτη και την Παρασκευή αντίστοιχα. 
Κατ’ εξαίρεση, την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας κάθε εκπαιδευτικής δομής ο πρώτος διαγνωστικός έλεγχος (rapid test ή PCR) διενεργείται έως και σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν την πρώτη ημέρα προσέλευσης στην εκπαιδευτική δομή.
Ο έλεγχος των πιστοποιητικών θα γίνεται κατα την είσοδο της σχολής.