Αγαπητοί Σπουδαστές και Απόφοιτοι,

Συγχαρητήρια σε όλους!

Η Εκπαιδευτική Χρονιά 2022-23 ολοκληρώθηκε! Μια χρονιά δημιουργική και παραγωγική που συνέβαλε στην επίτευξη των εκπαιδευτικών μας στόχων!

Θα ενημερωθείτε για τη συνολική εικόνα της φοίτησής σας (βαθμολογίες, εργασίες και επάρκεια φοίτησης), ηλεκτρονικά, στο σπουδαστικό σας email, την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023, κατόπιν καταχώρησης των βαθμολογιών στο σύστημα του Υπουργείου Παιδείας.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης βρίσκεται καθημερινά στη διάθεσή σας, για τυχόν διευκρινίσεις, δια ζώσης ή τηλεφωνικά, κατόπιν συνεννόησης.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, οι ώρες λειτουργίας της Σχολής είναι Δευτέρα με Παρασκευή9:00-21:00. Εξαιρείται η περίοδος από 1η έως 20 Αυγούστου που οι ώρες λειτουργίας θα είναι 9:00-17:00.

>> Μπορείτε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά με τη Σχολή μέσω των παρακάτω διευθύνσεων:

Γενικά θέματα |  info@iekdelta.gr

Θέματα φοίτησης και οικονομικών | grammateia@iekdelta.gr

Θέματα πρακτικής ή σταδιοδρομίας |  stadiodromia@iekdelta.gr

> Για την έκδοση βεβαιώσεων μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα: e-grammateia

Μείνετε σε επαφή με το σπουδαστικό σας email για να μην χάνετε σημαντικές ενημερώσεις/ανακοινώσεις της Σχολής.

Συμπληρωματικά μπορείτε να παρακολουθείτε τα νέα και τις ανακοινώσεις της Σχολής στα social media.

| Σπουδαστές (ολοκλήρωση 1ου & 2ου εξαμήνου)

Για όσους/όσες ολοκληρώσατε επιτυχώς το πρώτο έτος σπουδών σας, ανυπομονούμε να σας έχουμε ξανά κοντά μας τον Οκτώβριο! Η Διεύθυνση Σπουδών προετοιμάζει ήδη για εσάς το επόμενο Ακαδημαϊκό Έτος, γεμάτο με δράσεις, επισκέψεις, σεμινάρια και εκπλήξεις!

 

| Απόφοιτοι (ολοκλήρωση 2ου & 4ου εξαμήνου)

Για όσους/όσες ολοκληρώσατε επιτυχώς το δεύτερο έτος σπουδών σας, μπορείτε να αξιοποιείτε τις υπηρεσίες του πρότυπου Γραφείου Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και την αποκλειστική πλατφόρμα αγγελιών deltajobs.gr,  που ανανεώνεται καθημερινά με νέες αγγελίες πρακτικής άσκησης, αμειβόμενης πρακτικής, αλλά και θέσεις πλήρους απασχόλησης.

Επίσης, σας προσκαλούμε να γίνετε ενεργά μέλη της κοινότητας της ΔΕΛΤΑ, στο Σύλλογο Αποφοίτων ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ που σας προσφέρει μοναδικά προνόμια και ευκαιρίες.

Εάν ενδιαφέρεστε να συνεχίσετε τις σπουδές σας και να διευρύνετε περαιτέρω τα προσόντα σας και τις δεξιότητές σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο Σπουδών και να επωφεληθείτε από τις ειδικές εκπτώσεις για αποφοίτους ΔΕΛΤΑ στα δίδακτρα όλων των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων (σεμινάρια, πιστοποιήσεις, ειδικότητες ΙΕΚ).

> Σύμμαχός σας το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας!

Το πρότυπο Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας φροντίζει για την επαγγελματική σας προετοιμασία και εξέλιξη, καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών σας αλλά και μετά το πέρας αυτών.

Μπορείτε να αξιοποιείτε όλες τις υπηρεσίες του Career Office που προσφέρονται δωρεάν σε σπουδαστές και αποφοίτους, όπως η ατομική συμβουλευτική (ραντεβού) που περιλαμβάνει εξατομικευμένη προετοιμασία για ένα ελκυστικό βιογραφικόεπιτυχημένες συνεντεύξεις εργασίας και εξοικείωση με τα εργαλεία αναζήτησης πρακτικής και εργασίας.

Με την έναρξη του νέου έτους, το Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας θα σας προετοιμάσει κατάλληλα για την ένταξή σας στην αγορά εργασίας. Μέσω εργαστηρίων (workshops) επαγγελματικής ενδυνάμωσης, εταιρικών επισκέψεων και παρουσιάσεων, και άμεση διασύνδεση με κορυφαίες εταιρίες της αγοράς (career and interview days), θα είστε σε θέση να διεκδικήσετε μια επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα με αξιώσεις.

Σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι!

Με εκτίμηση,
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ
ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!