Επίσκεψη του Δημάρχου της Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά, στο κέντρο εγγραφών των νέων εγκαταστάσεων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, επισκέφθηκε το κέντρο εγγραφών των νέων  εγκαταστάσεων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην Αγία Παρασκευή, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας κατά του covid-19.

Ο Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί σε όλους τους χώρους του νεοσύστατου campus, στις αίθουσες διδασκαλίας και στα θεματικά εργαστήρια της Σχολής.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Δήμαρχος συνομίλησε επίσης με την Πρόεδρο & Διευθύνουσα Σύμβουλο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ κα Αλεξάνδρα Καρανταλή, καθώς και με τον Γενικό Διευθυντή της Σχολής Δρ. Κωνσταντίνο Ν. Κιούση, ενώ συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αναπτυξιακή δραστηριότητα του Δήμου τόσο στο εκπαιδευτικό τοπίο όσο και σε άλλους τομείς.
Ο Δρ. Κωνσταντίνος Ν. Κιούσης δήλωσε σχετικά: «Ήταν μεγάλη η χαρά μας να υποδεχτούμε τον Δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά. Στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα σε όλους τους νέους της Αγίας Παρασκευής αλλά και σε όλους τους πολίτες του Δήμου. Για αυτή τη χρονιά, θα είναι προτεραιότητά μας ο σχεδιασμός και η υλοποίηση εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δράσεων προς όφελος τόσο της δημοτικής όσο και της σπουδαστικής κοινότητας».

Στο Δήμο Αγίας Παρασκευής δόθηκαν 2 ολικές Υποτροφίες Σπουδών, 5 ακαδημαϊκών εξαμήνων με έναρξη φοίτησης τον Σεπτέμβριο 2021, στο νέο campus του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην Αγία Παρασκευή.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην Αγία Παρασκευή βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μεσογείων 465, μόλις 10 λεπτά από τη στάση Μετρό Αγίας Παρασκευής, ακριβώς απέναντι από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ. Στο campus της Αγίας Παρασκευής, θα βρεις θεματικά εργαστήρια και αίθουσες όλων των ειδικοτήτων & πρότυπες υποδομές μηχανολογίας, σε μία ακόμα εξειδικευμένη εκπαιδευτική μονάδα 800m2 που εκτείνονται σε 3 ορόφους.

Οι νέες εγκαταστάσεις δημιουργήθηκαν με σκοπό να εξυπηρετήσουν τις περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής που έχουν δυσκολότερη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας. Στο νέο campus παρέχεται και parking επισκεπτών, ενώ το κτίριο πληροί όλες τις προδιαγραφές προσβασιμότητας και λειτουργικότητας για ΑμΕΑ, λειτουργεί με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον και είναι σχεδιασμένο για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ δραστηριοποιείται με δύο ακόμα Campus, στο κέντρο της Αθήνας και στο Περιστέρι.

Δες περισσότερα για το Campus του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην Αγία Παρασκευή

Δες περισσότερες φωτογραφίες από την Επίσκεψη του Δημάρχου εδώ