Το δικό μας όνειρο είναι η εκπαίδευση. Το δικό σου;

Η φετινή καμπάνια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι ό,τι πιο διαφορετικό και αυθεντικό θα δεις στην οθόνη σου. Γιατί φέτος, το διαφημιστικό σποτ του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ δημιουργήθηκε από τους ίδιους τους ανθρώπους του, για να μας υπενθυμίζει ότι τα όνειρα αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία όταν βρίσκεις τον τρόπο να τα κάνεις πράξη. 7 ώρες Brainstorming, 16 ώρες Casting, 24 ώρες Γυρισμάτων, 10 ώρες Μοντάζ. Από τη διαδικασία του brainstorming μέχρι την ενεργή συμμετοχή τους στα γυρίσματα μπροστά και πίσω από τις κάμερες, οι σπουδαστές των Τμημάτων Φωτογραφίας, Σεναριογραφίας, Γραφιστικής, Ηλεκτρολογίας, Αισθητικής, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, για να καταφέρουν να αποτυπώσουν σε λίγα δευτερόλεπτα την ιδέα τους.

Σύμμαχοι τους σε αυτή την πρόκληση, οι μέντορες τους. Οι καθηγητές τους που συμμετείχαν και οι ίδιοι ενεργά, προσφέροντας τις γνώσεις και την υποστήριξη τους καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Ο στόχος; Να μιλήσουν στην καρδιά των νέων που αναζητούν σπουδές. Να τους πείσουν να πιστέψουν στη δύναμη του δικού τους ονείρου.

4 παράλληλες ιστορίες.

Όπως στο στίβο, έτσι και στη ζωή, είναι σημαντικό να βλέπεις σταθερά το στόχο σου. Να γνωρίζεις ότι έχεις δίπλα σου τους κατάλληλους ανθρώπους για να σε σηκώσουν αν παραπατήσεις. Για να σε οδηγήσουν στην κορυφή. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ξεκίνησε πριν 48 χρόνια ως το όνειρο 4 φίλων. Σήμερα, συνεχίζει πιστό στο όνειρο του. Προσπαθεί καθημερινά να αλλάξει τον κόσμο, επαναπροσδιορίζοντας την εκπαίδευση και εστιάζοντας σε όσα κάνουν τους ανθρώπους κάτι παραπάνω από καλούς επαγγελματίες.

Δες την καμπάνια εδώ.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ προσφέρει σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιπέδου 5 και παρέχει στους νέους μια ολοκληρωμένη και συναρπαστική εμπειρία σπουδών, συνδέοντάς τους άμεσα και επιτυχημένα με την αγορά εργασίας. Με 5 Τομείς Εξειδίκευσης και 54 Ειδικότητες, καλύπτει όλο το φάσμα των ειδικοτήτων που ζητάει η αγορά εργασίας και δίνει έμφαση στην άμεση διασύνδεση με την αγορά εργασίας, μέσα από το πρότυπο Γραφείο Σταδιοδρομίας και τη στρατηγική συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες.

Εξερεύνησε τις ειδικότητες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ εδώ.