Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ημέρες και οι υποψήφιοι περιμένουν με αγωνία τα πολυπόθητα αποτελέσματα.  Πριν λίγες ώρες άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας, στην οποία οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους.

Η Διαδικασία

Κάθε υποψήφιος μπορεί να δει τα αποτελέσματά του χρησιμοποιώντας τον οκταψήφιο κωδικό του και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. Από την ερχόμενη Πέμπτη 4 Ιουλίου, οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο επιλέγοντας «Οριστικοποίηση». Η προθεσμία για την οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων λήγει τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και είναι καταληκτική. Μετά το τέλος της προθεσμίας, κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο. Όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα λειτουργήσουν την Τρίτη 9 Ιουλίου, καθώς και τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, για να υποστηρίξουν τους υποψηφίους. Έτσι, από σήμερα, οι 104.000 υποψήφιοι για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τις 78.335 θέσεις των ΑΕΙ, θα μπορούν να υπολογίσουν τα μόρια που συγκέντρωσαν, προκειμένου να κάνουν τις τελικές επιλογές τους για το Μηχανογραφικό.

Η απόφαση

Η επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις δεν καθορίζει το μέλλον ενός ανθρώπου. Η ζωή έχει αναρίθμητες επιλογές και κάθε επιτυχία ή αποτυχία είναι μια ευκαιρία. Αυτό που έχει σημασία είναι να βρεις το όνειρο σου και να δουλέψεις με την κατάλληλη υποστήριξη, ώστε να το πραγματοποιήσεις. Αν δεν έχεις βρει το πάθος σου, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι εδώ για σενα! Το εξειδικευμένο προσωπικό του έχει δημιουργήσει ένα γρήγορο quiz για να σου δώσει απαντήσεις με βάση τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντα σου!

Δες τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων εδώ 

Κάνε το Future Job Quiz εδώ