Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες μέρες. Μόλις άνοιξε και η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας, στην οποία οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους.

Η Διαδικασία

Οι καταστάσεις βαθμολογιών κατά την ανάρτησή τους στις σχολικές μονάδες δεν θα αναγράφουν τα ονομαστικά στοιχεία. Θα αναγράφουν μόνο τους κωδικούς των υποψηφίων και τους βαθμούς τους. Κάθε υποψήφιος μπορεί να δει με τον κωδικό του τα αποτελέσματά του (Βαθμολογίες) στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 μέσα από την ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας.

Δείτε τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων – 2020

Μηχανογραφικό 2020 – Τελική Οριστικοποίηση

Από τη Δευτέρα 29-06-2020, οι υποψήφιοι Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό τους Δελτίο (Μ.Δ.). Η αντίστοιχη ηλεκτρονική διεύθυνση του Υπουργείου Παιδείας για την υποβολή είναι εδώ. Για τον κωδικό ασφαλείας, θα πρέπει να απευθυνθούν στο Λύκειο, που υπέβαλαν την αίτηση-δήλωση για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Επισημαίνεται ότι από τις 29-06-2020 και μέχρι σήμερα γινόταν υποβολή μόνο πρόχειρου Μηχανογραφικού Δελτίου. Από σήμερα μπορείτε να προβείτε στην Τελική Οριστικοποίηση του Μηχανογραφικού σας Δελτίου.

Στην παραπάνω διεύθυνση μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες χρήσης της εφαρμογής, τις βάσεις, τα στατιστικά προτιμήσεων και βαθμών του προηγούμενου έτους. Επίσης το υπόδειγμα του έντυπου Μ.Δ., καθώς και το ηλεκτρονικό Μηχανογραφικό Δελτίο.

Υποβάλετε το Μηχανογραφικό σας με την είσοδό σας στο Σύστημα.

Η Απόφαση

Η επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις δεν καθορίζει το μέλλον ενός ανθρώπου. Η ζωή έχει αναρίθμητες επιλογές και κάθε επιτυχία ή αποτυχία είναι μια ευκαιρία. Αυτό που έχει σημασία είναι να βρεις το όνειρο σου και να δουλέψεις με την κατάλληλη υποστήριξη, ώστε να το πραγματοποιήσεις. Αν δεν έχεις βρει το πάθος σου, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι εδώ για εσένα! Το εξειδικευμένο προσωπικό του έχει δημιουργήσει ένα γρήγορο quiz για να σου δώσει απαντήσεις με βάση τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντα σου!

Κάντε το Future Job Quiz εδώ

Δείτε όλες τις Ειδικότητες Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης