Αγαπητοί Σπουδαστές,

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 363 του ν. 4957/2022 του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι σπουδαστές/σπουδάστριες που ολοκλήρωσαν τα 4 εξάμηνα των σπουδών τους από το 2015 έως και το 2020 και δεν έχουν ολοκληρώσει την πρακτική τους άσκηση έχουν λάβει παράταση προθεσμίας να την ολοκληρώσουν έως τον Δεκέμβριο του 2024.

Οι σπουδαστές/στριες που επιθυμούν να ξεκινήσουν την πρακτική τους άσκηση μπορούν να ενημερώνονται άμεσα και να επιλέγουν τις θέσεις που επιθυμούν στην πλατφόρμα εύρεσης εργασίας www.deltajobs.gr.

Όσοι έχουν ολοκληρώσει την πρακτική τους ή έχουν επαγγελματικά ένσημα και θέλουν να απαλλαγούν από την πρακτική θα πρέπει να αποστείλουν στο stadiodromia@iekdelta.gr τον Ατομικό Λογαριασμό Ασφάλισης τους τον οποίο μπορούν να κατεβάσουν από το efka.gov.gr χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους taxisnet.

 

 

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας/ Career Office του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ από το 1996, προετοιμάζει και υποστηρίζει όλους τους σπουδαστές και αποφοίτους για την ομαλή και επιτυχημένη ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Το Career Office του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, μέσα από τις πολυετείς στρατηγικές συνεργασίες του με τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας (Business Networking), εξασφαλίζει 100% θέσεις Πρακτικής Άσκησης για το σύνολο των σπουδαστών του!

 

Με εκτίμηση,

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

 

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ΦΕΚ με την Απόφαση εδώ: ΦΕΚ – Παράταση προθεσμίας ολοκλήρωσης πρακτικής των καταρτιζόμενων Ι.Ε.Κ.

Σπούδασε μία από τις 54 σύγχρονες ειδικότητες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και πάρε θέση στην αγορά εργασίας!

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!