[ Γίνε μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ πατώντας ΕΔΩ

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, συμπληρώνοντας 51 χρόνια πρωτοπορίας στη Μεταδευτεροβάθμια Εκπαίδευση και Επαγγελματική Κατάρτιση, προσκαλεί όλους τους αποφοίτους του να  επανασυνδεθούν και να  γίνουν ξανά μέρος της κοινότητας, της μεγάλης οικογένειας της ΔΕΛΤΑ.

Άλλωστε, όλοι οι απόφοιτοι είναι αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, εκφράζοντας κατά την επαγγελματική τους πορεία το υψηλό επίπεδο γνώσης και κατάρτισης, τον επαγγελματισμό και τις αξίες που αποκόμισαν από τη σπουδαστική τους πορεία.

Βασικό μέλημα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι να υποστηρίξει τους στόχους του Συλλόγου Αποφοίτων, ώστε όλοι οι απόφοιτοι να γίνουν ενεργά μέλη της κοινότητας ΔΕΛΤΑ, να εμπνέουν και να υποστηρίζουν τους σπουδαστές και να αναπτύξουν ένα κοινωνικό, υποστηρικτικό δίκτυο μεταξύ τους.

 

 

Ως απόφοιτος ανήκεις στη μεγάλη εκπαιδευτική και επαγγελματική οικογένεια της ΔΕΛΤΑ και απολαμβάνεις μοναδικά προνόμια και ευκαιρίες:

Εκπτώσεις στα Δίδακτρα

  • Έκπτωση 50% για τους αποφοίτους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε προγράμματα σπουδών του ΙΕΚ και 20% στα εξειδικευμένα σεμινάρια
  • Έκπτωση 50% για τους συγγενείς πρώτου βαθμού των αποφοίτων στα δίδακτρα σπουδών του ΙΕΚ.
  • Έκπτωση 30% για τους φίλους που θα συστήσουν οι απόφοιτοι στα δίδακτρα σπουδών του ΙΕΚ.

Τράπεζα Αίματος

  • Ελεύθερη πρόσβαση στην Τράπεζα Αίματος του ΣΑΙΔ για χρήση αίματος για τους απόφοιτους και τις οικογένειές τους. Διοργανώνονται 2 αιμοληψίες κάθε έτος και για όσους το επιθυμούν να δώσουν αίμα μπορούν να συμμετέχουν. Χρήση της Τράπεζας Αίματος μπορεί να κάνει κάθε απόφοιτος, είτε έχει προσφέρει αίμαείτε όχι. Σε περίπτωση ανάγκης επικοινωνείτε στο admin@iekdelta.gr ή στο 210 8225983 (Υπεύθυνη: κα. Κουκουζέλη).

Εύρεση Εργασίας

  • Οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έχουν ελεύθερη πρόσβαση στην πλατφόρμα εύρεσης εργασίας deltajobs.gr, όπου αναρτώνται καθημερινά χιλιάδες αγγελίας που αφορούν θέσεις μόνιμης εργασίας και πρακτικής άσκησης. Η είσοδος στην πλατφόρμα γίνεται με το σπουδαστικό email (εάν δεν υπάρχει, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο support@iekdelta.gr ώστε να ενεργοποιηθεί).

Επαγγελματική Προβολή

  • Οι απόφοιτοι μπορούν να προβάλλουν δωρεάν την επιχείρησή τους και την επαγγελματική τους δραστηριότητα στη σελίδα του Σ.Α.Ι.Δ.
  • Οι απόφοιτοι δύνανται να δημοσιεύσουν στον ιστότοπο τις δικές τους αγγελίες προσφοράς ή ζήτησης εργασίας.

Δωρεάν Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση

  • Οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ προσκαλούνται και έχουν δικαίωμα ελεύθερης συμμετοχής σε σεμινάρια/ ημερίδες/ workshops/ Συνέδρια/ Εκθέσεις

Κοινωνικές Εκδηλώσεις

  • Δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης σε όλες τις κοινωνικές δράσεις και εκδηλώσεις που διοργανώνει και συμμετέχει το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.
  • Δυνατότητα συμμετοχής ως εθελοντές στις δράσεις των 8 Σχολών Εκπαίδευσης, ενισχύοντας το βιογραφικό σας.

 

Όλα αυτά και πολλά άλλα είναι μερικά κλικ μακριά, γίνε και εσύ μέλος σήμερα πατώντας ΕΔΩ

 

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις δράσεις μας!

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!